«Έπος»: Το νέο κόμμα που γεννήθηκε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Έπος»: Το νέο κόμμα που γεννήθηκε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Δηλαδή, με τον κ Μίκυ…ΜΆΟΥΣ τον Θεοδωράκη, έναν από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που υπήρξαν ΠΟΤΕ στην Ελλάδα και το παρακάτω βίντεο θα σας τα εξηγήσει ΟΛΑ…


Newsroom

Πολιτικό φορέα ιδρύουν οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, με την ονομασία «Ελληνική Πολιτική Συνείδηση» (Ε.ΠΟ.Σ).

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Πατσίκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το κόμμα «είναι έξω και πάνω από αριστερές και δεξιές ιδεολογίες» και σύμφωνα με τον ίδιο στις εκλογές δεν θα κατεβούν μόνοι τους αλλά «θα γίνουν επαφές με άλλες πατριωτικές δυνάμεις».

Ο Μιχάλης Πατσίκας, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της «Σπίθας» του Μίκη Θεοδωράκη και δραστηριοποιήθηκε έντονα για την οργάνωση του πρώτου συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη.

Τότε, άλλα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που αποχώρησαν από τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου είχαν καταγγείλει ότι «επιχείρησε να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο» και επέβαλε, παρ’ ότι η πλειοψηφία του συντονιστικού τον είχε απορρίψει, ως βασικό ομιλητή τον απόστρατο στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη.

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!