Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ – Υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Προσχώρησης του ΝΑΤΟ τα Σκόπια!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Προσχώρησης του ΝΑΤΟ τα Σκόπια!

by _
0 comment 147 views

Υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Προσχώρησης του ΝΑΤΟ τα Σκόπια!

Τάσος Κοκκινίδης-Φεβ 6, 2019

Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) έκανε ένα τεράστιο βήμα προς την ένταξή της στο ΝΑΤΟ την Τετάρτη, αφού οι συμμαχικές χώρες υπέγραψαν το πρωτόκολλο προσχώρησής της στις Βρυξέλλες.

Το πρωτόκολλο είναι ένα βασικό έγγραφο που θα μπορούσε να δει τη μικροσκοπική βαλκανική χώρα να γίνεικάποια στιγμή το τριακοστό μέλος της μεγαλύτερης στρατιωτικής συμμαχίας του κόσμου κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιούν Στόλτενμπεργκ και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμίτροφ πρωτοστάτησαν της τελετής υπογραφής στην έδρα των Βρυξελλών της συμμαχίας.

“Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα. Όλοι οι σύμμαχοι του NATO έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο Προσχώρησης με την πΓΔΜ, η οποία θα φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Ανυπομονώ για την ημέρα που θα κυματίζουν 30 σημαίες έξω από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ “, δήλωσε ο ο Stoltenberg μέσω Twitter μετά την τελετή.

Το πρωτόκολλο προσχώρησης πρέπει να επικυρωθεί και από τα 29 μέλη του ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα πρόκειται να γίνει το πρώτο έθνος για να το κάνει την Παρασκευή.

Στη συνέχεια, η ΠΓΔΜ θα αρχίσει να ονομάζεται “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” και θα ενταχθεί στη συμμαχία με αυτό το όνομα, πιθανώς αργά το χρόνο ή στις αρχές του 2020.


Πηγή >> https://greece.greekreporter.com/2019/02/06/fyrom-signs-nato-accession-protocol/ | Μετάφρασις των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ομως η ΕΛΛΑΔΑ να βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ!!! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ. | #ΣυμφωνίαΤωνΠρεσπών

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου προσχωρήσεως εις το NATO των Σκοπίων ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΝ;;;!!!

Τα Σκόπια έχουν παραβιάσει πολύ κρίσιμους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών που τα ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ νομικά, και ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, από το να ΜΗΝ προσχωρηθούν στο…NATO!!!

ΕΠΙΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ η Συμφωνία των Πρεσπών από σχεδόν ΟΛΕΣ τις νομικώς εφαρμοστέες πλευρές της δια τους εξής λόγους….!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr