Home Greek News ΣΟΚ: Διορίζει έναν ΜΑΣΟΝΟ ως νέο πρόεδρο της Βενεζουέλα ο Τράμπ! | #ΧουάνΓκουαϊδό #Μαδούρο

ΣΟΚ: Διορίζει έναν ΜΑΣΟΝΟ ως νέο πρόεδρο της Βενεζουέλα ο Τράμπ! | #ΧουάνΓκουαϊδό #Μαδούρο

by _
0 comment 245 views

ΣΟΚ: O Τράμπ διορίζει έναν…ΜΑΣΟΝΟ ως νέο πρόεδρο της Βενεζουέλα, τον κ. #ΧουάνΓκουαϊδό, για να αντικαταστήσει τον #ΝίκολαςΜαδούρο…!!!

 Τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο του κοινοβουλίου, Χουάν Γκουαϊδό, αναγνωρίζει ως νέο πρόεδρο της Βενεζουέλαςτο Ισραήλ...!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 03 Φεβ. 2019 | 6.12 μμ

Παιδιά σας έχουμε πει χίλιες φορές ότι ο Τράμπ είναι ΜΑΣΟΝΟΣ γιατί εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ από…ΜΑΣΟΝΟΥΣ που ελέγχουν παρασκηνιακά τις ΗΠΑ (καθώς και όλες τις άλλες χώρες του κόσμου) από τη ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?!

Δείτε τώρα τον κ…Χουάν Γκουαϊδό, τον διορισθέντα από τον ΜΑΣΟΝΟ Τράμπ για να αντικαταστήσει τον Μαδούρο στην εξουσία στη Βενεζουέλα, που τυχάνει ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΜΑΣΟΝΑΚΙ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Η Μεγάλη Στοά της Βενεζουέλα έχει βγάλει την τελευταία εβδομάδα μια σχετική επιστολή…ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ κ. ΧΟΥΆΝ ΩΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Αλλά αυτά για τον Γκουίντο δεν τα λέμε εμείς μόνο, αλλά οι ίδιοι οι…ΜΑΣΟΝΟΙ!!! Δηλαδή, στο μασονικό σάιτ masonicfind.com (πατήστε εδώ) βρίσκουμε όλ ‘αυτά τα «ωραία» «καλούδια» για τον κ. Γκουαϊδό!!! Και στην παραπάνω επιστολή διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά δια την μήυσιν εν τοις νήμασι της Μασονίας του κ Χουάν Γκουαϊδό!!!…

Αγαπητοί αδελφοί,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να στείλω το Τεκτονικό χαιρετισμό από τη Βενεζουέλα.

Απαντώντας στην ερώτησή σας σχετικά με τον προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, αυτός ,στην πραγματικότητα, ξεκίνησε με το δικά μας μασονικό τάγμα.

Ο Juan Guido (Χουάν Γκουαϊδό) είναι ο Πρόεδρος του Εθνικού Κογκρέσου της Βενεζουέλας (Εθνική Συνέλευση) και είναι υπεύθυνος για τον Πρόεδρο που είναι υπεύθυνος για τη Βενεζουέλα, η οποία είναι μια πρόσθετη ευθύνη, επειδή το Εθνικό μας Σύνταγμα προβλέπει ότι όταν ένας Πρόεδρος του Έθνους δεν μπορεί να ασκήσει την ευθύνη του , τότε ο Πρόεδρος του Κογκρέσου πρέπει να αναλάβει τη θέση του.

-Διαβάστε περισσότερα από τη πηγή της επιστολής εδω >> https://masonicfind.com

Και σαν να μην φτάνουν ολ᾽αυτἀ, διαβάστε επίσης το άρθρο «Τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο του κοινοβουλίου, Χουάν Γκουαϊδό, αναγνωρίζει ως νέο πρόεδρο της Βενεζουέλας το Ισραήλ» του σάιτ athina984.gr.

Και ήταν ο ίδιος ο Τρἀμπ που είχε πει το 2017 ζωντανά στον αέρα στο CNN ότι είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…ΜΑΣΟΝΟΣ!!!….

Έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για το γεγονός ο Τράμπ είναι ΚΑΙ Μασόνος ΚΑΙ γέννημα και θρέμμα της Εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ όπως λειτουργεί σε αρκετες χώρες του κόσμου. Εξ ου το μεγάλο «Ρωσικό Σκάνδαλο» του ίδιου! Διαβάστετο άρθρο μας «Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!» και θα καταλάβετε.

Δείτε τώρα πως τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου προωθούν τον κ  Γκουαϊδό, κάτι πάρα πολυ ενδεικτικό ενος…ΠΡΑΚΤΟΡΑ της Δύσεως…!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr