Home Greek News Η ΝΔ διαγράφει την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, επειδή είπε προδότες όσους ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών

Η ΝΔ διαγράφει την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, επειδή είπε προδότες όσους ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών

by _
0 comment 289 views

Η ΝΔ διαγράφει την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, επειδή είπε προδότες όσους ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών

Η ΝΔ διαγράφει την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, επειδή είπε προδότες όσους ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών
ΠΗΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η υποκριτική και βεβαίως πατριδοκάπηλη στάση της ΝΔ στο ζήτημα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ δημιουργεί πλέον και εσωκομματικά προβλήματα. Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας χαρακτηρίζει «προδότες» όλους όσοι ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνοντας την διαφωνία της ακόμα και με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε σημειώσει πως δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν την Συμφωνία.

«Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν την δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Η τοπική οργάνωση μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ματαίωσε και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. «Δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία» αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπέγραψε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης.

Η απάντηση από τους «πατριώτες» της ΝΔ ήρθε άμεσα, καθώς με το ερώτημα της διαγραφής (!) καλούνται σε απολογία από τα κεντρικά πειθαρχικά όργανα της ΝΔ, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την ανακοίνωσή τους αναφορικά με την (όντως προδοτική) Συμφωνία των Πρεσπών. Βλέπουμε, δηλαδή, ότι η ΝΔ ξεγυμνώνεται και αποκαλύπτει την πραγματική θέση συνοδοιπορίας με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ (και) στο ζήτημα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα μέλη (για πόσο ακόμα;) της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να αφουγκραστούν και να εκφράσουν την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία θεωρεί ως προδοτική την ψήφιση της συγκεκριμένης συμφωνίας και αποδίδει τον ανάλογο χαρακτηρισμό και στους βουλευτές που την κύρωσαν. Η κίνηση της ηγεσίας της ΝΔ να περάσει πειθαρχικό την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι απόλυτα ενδεικτική της πατριδοκάπηλης υποκρισίας που την διέπει.

https://grothia.gr/ekselikseis/europi-ellada/81026/i-nd-diagrafei-tin-onned-imathias-epeidi-eipe-prodotes/?fbclid=IwAR2cB-aHkklUuYPagNm3nWFhoV5v0qs1dk4x91rdro_igWPhHlELPJtsSo0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr