Home Greek News Πώς τα ΚΑΡΤΟΥΝ προβλέπουν δεινά για την ΕΛΛΑΔΑ! Ο G.I. Joe δείχνει μεγάλο χτύπημα με…ΛΕΪΖΕΡ!

Πώς τα ΚΑΡΤΟΥΝ προβλέπουν δεινά για την ΕΛΛΑΔΑ! Ο G.I. Joe δείχνει μεγάλο χτύπημα με…ΛΕΪΖΕΡ!

by _
0 comment 348 views

Πώς τα ΚΑΡΤΟΥΝ προβλέπουν δεινά για την…ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο G.I. Joe είχει δείξει προ ετών μεγάλο χτύπημα κατά της…ΕΛΛΑΔΟΣ με όπλα-…ΛΕΪΖΕΡ!!!

Εξαπολύει μεγάλη επίθεση εναντίον της Ελλάδος με όπλα καιρού και…ΛΕΪΖΕΡ ο…ΚΌΜΠΡΑ ΚΟΜΆΝΤΕΡ που αντιπροσωπεύει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)!!! Επίθεση που μοιάζει σχεδόν 100 τοις 100 με όλα τα δεινά που συμβαίνουν….ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα με τις «φυστικές καταστροφές» (φωτιές, πλημμύρες, κτλ.) τις…ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙΣ από πλευράς, ΟΧΙ της δήθεν «κλιματικής αλλαγής», αλλά της Ν.Τ.Π. σχετικά με την διαβολική αντζέντα 21 του…Ο.Η.Ε. …!!!….

Μετά τα Τρανσφόρμερς (Transformers), σείρα έχει τώρα και η πασίγνωστη παιδική σειρά…G.I. Joe σχετικά με το πώς ακόμα και τα…ΚΑΡΤΟΥΝ που βλέπουν τα παιδιά του κόσμου, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, προβλέπουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ για τα έθνη, και, εν προκειμένω…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…!!!

του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.29 | 29 Ιαν. του 2019 | GreekNewsOnDemand.com | JohnKountouris.com

Πριν λίγες εβδομάδες σας είχαμε δημοσιεύσει ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο με τίτλο «Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. και την εξαφάνιση της Ελλάδος τα Transformers! ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το «Μπαμπλμπι»!», όπου σας αποκαλύψαμε το πως τόσο ο Χόλιγουντ όσο και τα καρτούν των παιδιών μας έχουν ένα «κόλλημα» στο να μας δείχνουν ταινίες και εκπομπές που προμηνύουν πολλά…ΔΕΙΝΑ για όλα τα έθνη, ιδιαίτερα για την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Όχι δεν είναι αστείο αυτό, ούτε κάτι το «συνωμοσιολογικό» μας και τα πράγματα που έχουν δείξει, ειδικά για την Ελλάδα, είτε έχουν ήδη γίνει ή είναι ακόμη στα «σκαριά»!

Διαβάστε το άρθρο μας για τα Transformers πατώντας ΕΔΩ ή / και την παρακάτω εικόνα. Αφορά πως την Ελλάδα την έχουν…ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ οι ΜΕΓΑΛΟΙ…!!!…

Όσον αφορά όμως τον G.I. Joe, έχουμε μερικά ΦΟΒΕΡΑ να σας απιοκαλύψουμε…

Το ακόλουθο επεισόδιο του G.I. Ο Joe (το οποίο μεταδόθηκε το 1984), με τίτλο «”Revenge Cobra”» («H Εκδίκηση του Κόμπρα»), έχει να κάνει με τη γεω-τρομοκρατία, την αλλαγή του κλίματος (που είναι πραγματικά η χειραγώγηση του κλίματος) και τον έλεγχο του καιρού, πραγματα τα οποία σας έχουμε αποκαλύψει πολλές φορές εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εν σχέσει με την Ελλάδα, πράγματα τα οποία έχουν έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!

Όσον αφορά όμως τη συγκεκριμένη σειρά, πρέπει να σας τονίσουμε για τους μην γνωρίζοντες αυτήν, ότι ο υποτιθέμενος ήρωας και «καλός τύπος» είναι ο G.I. Joe και οι συστρατιώτες του και ο «κακός» ο Κόμπρα Κομάντερ (Cobra Commander). Άρα, στη παρακάτω εκπομπή του  G.I. Joe, είναι ολοφάνερο ότι είναι ο Κόμπρα Κομάντερ που εξαπολύει επίθεση εναντίον της ΕΛΛΑΔΟΣ!

Πιο συγκεκριμένα…

Ο Κόμπρα Κομάντερ και οι υπησταμένοι του έχουν φτιάξει ένα σούπερ όπλο που λειτουργεί ως και καιρικό όπλο και όπλο λέιζερ που μπορεί να εξαϋλώσει ότι βρεί μπροστά της! ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ;;!! Όλα για…ΤΕΤΟΙΑ γράφουμε εμείς εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!! Όμως, η διαφορά εδώ είναι αυτά που έχουμε αποκαλύψει βγαίνουν, ΟΧΙ από τα καρτούν, αλλά την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ιδιαίτερα όσον αφορά για το πώς η Ν.Τ.Π. έχει βάλει στόχο την Ελλάδα μας λόγω της γενναίας και διαχρονικής στάσης της στο να υποκύψει πλήρως στα σχέδια της Ν.Τ.Π. για την ΙΔΙΑ!

Και όσον αφορά τα όπλα λέιζερ, σας έχουν ήδη αποκαλύψει πάρα πολλές φορές ότι ήταν ΑΥΤΑ που προκαλούν τις «φυσικές καταστροφές» στην Ελλάδα, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ…ΦΩΤΙΕΣ, φώτιες όπως εκείνες στο…ΜΑΤΙ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ και ΑΛΛΟΥ!!! Και αυτές τις αποκαλύψεις μας τις έχουν καλύψει πάρα πολλές ιστοσελίδες ειδήσεων στην Ελλάδα καθώς και τα Μ.Μ.Ε.

Τα παρακάτω άρθρα είναι όλο γεμάτα από αυτές τις αποκαλύψεις που συνοδεύονται από πολύ δυνατά στοιχεία. Καλύπτουν τόσο τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ όσο και τη διαβολική…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ που κάνουν ΟΛΑ τα έθνη εκεί έξω εις βάρος των…ΛΑΏΝ ΤΟΥΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!…

ΗΞΕΡΕ Ο ΤΡΙΣΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!! Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ… #φωτιά #Ματι #ΝέαΜάκρη

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Ο Ιωάν. Κουντούρης στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τη Γεωμηχανική στην Ελλάδα! ΠΟΙΟΙ ελέγχουν τον καιρό;;

ΣΟΚ: Iδού τα προγράμματα γεωμηχανικής & και πειράματα τροποποίησης καιρού στα οποία συμμετέχει η….Ελλάδα!!!

Δούρου για νέες πλημμύρες: «Φταίει η κλιματική αλλαγή». ΟΧΙ ΒΡΕ. Είναι η…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!…Σκηνές που δείχνουν την Ελλάδα στο ακόλουθο βίντεο κλιπ ξεκινάνε από το 3:00 και μετά…σκηνές που δείχνουν τον Κόμπρα Κομάντερ να χτυπάει τα έθνη με τα όπλα-ΛΕΙΖΕΡ του, έθνη όπως η…ΕΛΛΑΔΑ (που ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΣΙ) και αυτό μεταδόθηκε για τη πρώτη φορά το…1984…!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr