Home Greek News Θ. Καρυπίδης: «Εμείς ανοίγουμε τα σύνορα δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας»

Θ. Καρυπίδης: «Εμείς ανοίγουμε τα σύνορα δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας»

by _
0 comment 141 views

Θ. Καρυπίδης: «Εμείς ανοίγουμε τα σύνορα δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας»

Να ενώσουμε δυνάμεις και να ξεπεράσουμε τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος, σε ένα υγιείς επιχειρηματικό περιβάλλον με ανοιχτές τράπεζες  και σταθερή φορολογική πολιτική, τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης στην διάρκεια του χαιρετισμού του στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Ο κ. Καρυπίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου καθώς και στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των ανθρώπων της περιοχής που άνοιγαν δρόμους συνεργασιών προς τα Βαλκάνια, όπως είπε με αφορμή και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα δώσει δυνατότητες στις επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν περισσότερο.  «Εμείς ανοίγουμε τα  σύνορα δεν μπορεί να είμαστε φοβικοί με τους γείτονες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρυπίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο ταμείο ανάπτυξης,  που αναμένονται όπως είπε να ξεκινήσουν  σύντομα οι διαδικασίες ώστε να  βοηθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη.

Ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας σημείωσε ακόμα ότι θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε, με πρωτοβουλίες  σε στέρεες βάσεις με ανοιχτές τράπεζες και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους επιχειρηματίες του τόπου μας αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Πηγή: ert.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr