Οργή κατά της Χαράς Καφαντάρη στο Περιστέρι: Της φώναζαν να φύγει κι εκείνη έτρωγε βασιλόπιτα

Οργή κατά της Χαράς Καφαντάρη στο Περιστέρι: Της φώναζαν να φύγει κι εκείνη έτρωγε βασιλόπιτα

Newsroom

Τα «εξ αμάξης» άκουσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΧαρά Καφαντάρη, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Η βουλευτής έγινες δέκτης σφοδρότατων αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, απαιτώντας να φύγει αμέσως η ίδια από το χώρο της εκδήλωσης, επειδή ψήφισε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τα «πνεύματα» γρήγορα άναψαν, με τα μέλη της Ένωσης να φωνάζουν στην κυρία Καφαντάρη «έξω! έξω!», με την ίδια να κάθεται και να τρώει αμέριμνη τη βασιλόπιτα, θαρρεί κανείς πως η ένταση αφορούσε κάποιον άλλον!

Ο πρόεδρος της Ένωσης, που είχε την έμπνευση να την καλέσει, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές.

«Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε – μεταξύ άλλων.

Τελικά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την αίθουσα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία την περίμενε έξω από το κτήριο της Ένωσης.

Πηγή βίντεο: trapezounta.gr

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!