ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΤΩΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ (ΆΛΛΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…!!!

Για περισσότερα για το πως οι Σαηεντολόγοι παίζουν μεγάλο ρολο στην καταστρογή της ΕΛλάδος, διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα…

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Προωθεί το θέμα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους;!

Σαηεντολογία και Αρχιεπίσκοπος Νέων Χωρών και όχι μόνο!….


-γράφει ο Σπυρίδων Βούκαλης

S.O.S……ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΊΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ.

Σ.Β

ΤΟ 1995 Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ” ΣΧEΔΙΟ BULGRAVIA “. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” , ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ , ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

https://www.facebook.com/…/vb.1576220260/10216091874761078/…

Εν συνεχεία από το σχέδιο Μπουλγκράβια…..

Το σχέδιο κοντεύει να περάσει στη φάση τρία και… πλέον φτάνουμε στη στιγμή που στο παιχνίδι, από εδώ και πέρα πρέπει να μπουν τα Σκόπια. Η υλοποίηση του όλου σχεδίου, περνά μέσα από την αναγνώριση των Σκοπιών ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Σε αυτό το σημείο όμως, το σχέδιο κόλλησε, γιατί ο Καραμανλής έχει θέση βέτο στην ένταξη των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ, εάν δεν βρεθεί λύση πρώτα με το όνομα. Θα πρέπει λοιπόν η Ελλάδα να άρει το Βέτο που είχε θέση ο Καραμανλής, για αυτό άρχισαν να ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες, ώστε να αποδεχτεί λύση στο ζήτημα εδώ και τώρα.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ….

Η εξέγερση των μεταναστών προϋπόθεση για τη φάση τρία .

Για να περάσει το σχέδιο στη φάση τρία, εκτός από την αναγνώριση των Σκοπιών ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πρέπει να υπάρξει και κάτι άλλο. Κάτι που αφορά το εσωτερικό της χώρας . Πρέπει να γίνει εξέγερση των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Όπως είπαμε, η φάση τρία αποσκοπεί στην εξέγερση.

Το έγγραφο, παραδόξως, δεν κάνει αναφορά σε εξέγερση του Ελληνικού λαού υπό το βάρος της κρίσης, αλλά κάνει αναφορά για εξέγερση των μεταναστών. Σκοπός λοιπόν είναι, να εξεγερθούν οι μετανάστες με κάποιο τρόπο. Γιατί;Ποιο σκοπό αποσκοπεί αυτό;

Ο τρόπος για να εξεγερθούν οι μετανάστες, είναι είτε μέσω των ρατσιστικών επιθέσεων ή μέσω τρίτου δάκτυλου. Εν μέσω κρίσεως, σε κάθε χώρα, όπως διαπιστώσαμε από τις τελευταίες Ευρωεκλογές, ανεβαίνουν τα ακροδεξιά στοιχεία.

Έτσι και στην Ελλάδα παίρνουν δύναμη τα ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία εν μέσω κρίσης, πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίων μεταναστών. Κάποιοι φαίνεται πως ποντάρουν σε αυτό, αφού θεωρούν τον ποιο εύκολο τρόπο για να εξεγερθούν οι μετανάστες. Καθώς λοιπόν αυξάνονται οι επιθέσεις, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή, οι μετανάστες που θα βρίσκονται στην Ελλάδα, να οργανωθούν μεταξύ τους και… μαζικά θα εξεγερθούν για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που γίνονται εις βάρος τους.

@S.O.S…. Όταν πλέον έρθει η ώρα που θα γίνει η εξέγερση των μεταναστών, οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν πάνω στην “αναμπουμπούλα”, μαζικές δολοφονίες Ελλήνων πολιτών. Αυτό είναι το ένα μέρος του σχεδίου, που αποσκοπεί στην εξέγερση των μεταναστών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέγερση με αυτό τον τρόπο, τότε θα παρέμβει ο ξένος δάκτυλος, ο οποίος θα δώσει το έναυσμα για να γίνει η εξέγερση των μεταναστών στην Ελλάδα. @S.O.S…. Εδώ λοιπόν έρχεται ο ρόλος των Τζιχαντιστών.

Εάν δεν εξεγερθούν οι μετανάστες, θα εισβάλουν οι Τζιχαντιστές.

Το σχέδιο υπήρχε από το 1980 και παραδόξως σήμερα, το βλέπουμε να υλοποιείται. Σκοπός του σχεδίου, είναι να φτάσει στο σημείο η Ελλάδα, να ζητήσει τη βοήθεια του ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση με την εξέγερση των μεταναστών ή την εισβολή των Τζιχαντιστών. Με την εξέγερση να βρίσκεται σε εξέλιξη σε πανελλαδικό επίπεδο, τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα.

Αποτέλεσμα, το Ελληνικό κράτος θα ζητήσει άμεση βοήθεια από το ΝΑΤΟ, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθούν τα Σκόπια, ώστε να μπορέσει να δικαιολογηθεί η παρουσία Σκοπιανών στρατιωτών, στον Ελλαδικό χώρο.

Γεγονότα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη Με το πέρας της εξέγερσης, σκοπός είναι οι αλλοδαποί που θα υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, να καταλαμβάνουν το 35% του πληθυσμού της πόλης.

Για αυτό και στην Ελλάδα παρατηρείται μεγάλη εισροή μεταναστών, σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη του Νότου. Τότε, θα βγει ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης, και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική Επικράτεια.

Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα έχουν ενσωματωθεί οι μετανάστες που θα κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, οι εναπομείναντες Έλληνες της περιοχής, οι κάτοικοι των Σκοπιών και των γύρω περιοχών από τα Σκόπια.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ……

S.O.S….S.O.S…..S.O.S……ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ , Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ…..

http://neataksi.blogspot.com/…/…/sossossos-bulgravia_21.html

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ….

https://www.aftodioikisi.gr/…/symfonia-prespon-oi-epomenes…/

Ο οδικός χάρτης που απαιτείται να ακολουθηθεί έχει αρκετά στάδια και δείχνει η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

Τα τυπικά αλλά αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν από δω και πέρα είναι τα ακόλουθα:

Υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως .

Ανακοίνωση στη Γραμματεία του ΝΑΤΟ ότι κυρώθηκε η Συμφωνία από τη Βουλή.

Υπογραφή από τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των 29 χωρών του ΝΑΤΟ του Πρωτοκόλλου Εισδοχής και αποστολή του στις πρωτεύουσες των κρατών μελών.

Κύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής από τη βουλή των Ελλήνων,

Αποστολή της ρηματικής διακοίνωσης στα Σκόπια με την οποία θα ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η κύρωση Συμφωνίας και του Πρωτοκόλλου.

Αποστολή της ρηματικής διακοίνωσης από τα Σκόπια προς την Ελλάδα και τον ΟΗΕ ότι η Συμφωνία τίθεται σε ισχύ .
Αποστολή από Σκόπια επιστολής προς τον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς ότι η χώρα λέγεται πλέον Βόρεια Μακεδονία

Υπογραφή του Πρωτοκόλλου Εισδοχής από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και αποστολή του στην Ουάσιγκτον.
Σε επίπεδο κοινοβουλευτικής διαδικασίας από την στιγμή που η κυβέρνηση πέρασε τον σκόπελο της ψήφισης της συμφωνίας τα πράγματα θα είναι πιο απλά.

Όπως γράφει το iefimerida.gr, το πρωτόκολλο κύρωσης θα χρειαστεί πιθανότητα μια συνεδρίαση στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής και μία στην Ολομέλεια ενώ το άθροισμα των τουλάχιστον 153 ψήφων αναμένεται να επαναληφθεί και σε αυτή την ψηφοφορία.