Home Greek News O Ηρόδοτος για την Ελληνικότητα του Μεγαλέξανδρου & των Μακεδόνων & η προδοσία του Τσίπρα – Καμμένου!

O Ηρόδοτος για την Ελληνικότητα του Μεγαλέξανδρου & των Μακεδόνων & η προδοσία του Τσίπρα – Καμμένου!

by _
0 comment 217 views

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…!!!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΑ ΤΕΛ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ…!!!

Δείτε τι αναφέρει ο Πατριάρχης των Ιστορικών ο Ηρόδοτος, στο 5ο του βιβλίο με τον τίτλο “Τερψιχόρη” για την Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων (5.22.). Το Αγγλικό κείμενο είναι από την έκδοση “GREAT BOOKS OF THE WESTERN WORLD” του εγκυρότερου εκδοτικού οίκου στον κόσμο, αυτού της Εγκυκλοπαίδειας “BRITANNICA”…!!!…

του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 26 Ιαν. 2018 | 8.27μπ (ώρα Λος Άντζελες) 

Παραθέτω και μετάφραση στα Ελληνικά για κάποιους ανιστόρητους πολιτικούς που δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα…!!!

Βέβαια θα μου πείτε τι ήξερε τώρα ο Ηρόδοτος γι αυτά…!!! Σιγά τώρα μην τα ήξερε αυτός καλύτερα από τον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Πομπέο και την Μέρκελ τους ογκόλιθους της Παγκόσμιας Ιστορίας και της Πολιτικής…!!! Τι να λέμε τώρα…;;; Και για να σοβαρευτούμε τώρα εγώ θεωρώ ότι ο βαθμός προδοσίας του Πάνου Καμμένου είναι μεγαλύτερος από αυτόν του Αλέξη Τσίπρα… Γιατί από έναν “αριστερό” εθνομηδενιστή (κατά Μίκη Θεοδωράκη) πολλοί το περιμέναμε κάτι τέτοιο… Για τους λογικούς και σοβαρούς ψηφοφόρους στην Ελλάδα ήταν αναμενόμενο.

Από τον υπέρ-πατριώτη όμως, Πάνο Καμμένο, ποιος το περίμενε…;;; Και ενώ μπορούσε να το αποτρέψει το περασμένο καλοκαίρι πριν υπογραφεί η προδοτική Συμφωνία από τους Τσίπρα και Κοτζιά δεν το έκανε… Προτίμησε την “γλυκιά” καρέκλα δίνοντας έτσι χρόνο στον Τσίπρα να αλώσει το Κόμμα του… Και κάτι ακόμα… Είναι πολλοί αυτοί που τον βγάζουν από το κάδρο της προδοσίας και τα ρίχνουν σε Τσίπρα και Κοτζιά… Λάθος…!!! Ο Καμμένος ήταν ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα…!!! Δεν ήταν ο Κοτζιάς που όπως αποδείχθηκε ήταν ένας απλός αναλώσιμος υπουργάκος…

Με την πλήρη ανοχή του Πάνου Καμμένου έγιναν όλα…!!!

Αν δεν ήθελε αυτός δεν θα είχε γίνει τίποτα… Αφήστε που αποδείχθηκε και πολιτικά πολύ λίγος εκτός και αν όλα ήταν προσυμφωνημένα και ο νοών νοείτω… Άφησε το θέμα να σέρνεται για πολύ καιρό και έδωσε το χρόνο στον Τσίπρα, στους συριζαίους και στον διεθνή παράγοντα να του διαλύσουν και το Κόμμα… Και έτσι έμεινε τώρα μόνο με τον… Κατσίκη στην πλάτη…!!! Θα μου πει κάποιος ας πρόσεχε… Ναι εντάξει αλλά η Ελλάδα και η Μακεδονία μας τι φταίνε…;;; Ο όψιμος λοιπόν “πατριώτης” Πάνος Καμμένος, όπως αναφέρει και ο γνωστός πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος κ. Π. Αποστόλου στην “Ελεύθερη Ώρα” του Σαββάτου, το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019 ημέρα ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter νέα τσαμπουκαλέματα!

Δηλαδή ο κ. Καμμένος το παίζει πάλι “τσάμπα μάγκας”! Αφού όταν έπρεπε να αντισταθεί δεν το έπραξε! Και τι εννοώ!

Ο Πάνος Καμμένος λέει ότι διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα γι΄ αυτό παραιτήθηκε από την κυβέρνηση και απέσυρε και το Κόμμα του από τη συγκυβέρνηση! Λέει πως αφορμή ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών! Λέει ότι ήταν για το Κόμμα του και τον ίδιο “κόκκινη γραμμή”! Ενώ άλλες “κόκκινες γραμμές” της ιδρυτικής διακήρυξης και του Καταστατικού των ΑΝΕΛ δεν ήταν ακριβώς κόκκινες, αλλά ολίγον ροζ και γι΄ αυτό τις προσπερνούσε επί τέσσερα χρόνια που συγκυβερνούσε, αυτός ο υπερδεξιός με τους διεθνιστές αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ! Μας λέει όμως ότι τον κοροϊδεψε ο Αλέξης Τσίπρας και γι΄ αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια! Ναι εκεί ακριβώς βρίσκεται η κοροϊδία! Αφού ο Πάνος Καμμένος διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα, όχι επί της ουσίας της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά για το τυπικό μέρος της διαδικασίας!

Έτσι, ήξερε ή δε ήξερε ο Πάνος Καμμένος, ότι Τσίπρας και Κοτζιάς ανέβαιναν στις Πρέσπες για να υπογραφεί η Συμφωνία παραχώρησης της Μακεδονίας στους ομόλογούς τους Σκοπιανούς; Είναι πανθομολογούμενο ότι το γνώριζε!

Γιατί τότε δεν τράβηξε “το χαλί” στον Τσίπρα για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής του πράξεως;

Γιατί έδωσε χρόνο στον σαλτιμπάγκο της ψευτοαριστεράς να του “αρπάξει” το Κόμμα; “Εξαγοράζοντας” τις ψήφους βουλευτών των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που στην ψηφοφορία εγκρίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο;

Διαφώνησε λοιπόν για το χρόνο επικύρωσης της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως άλλωστε ο ίδιος είπε! Δηλαδή, την “καυτή πατάτα” της επικύρωσης της Συμφωνίας να την έπαιρνε η επόμενη κυβέρνηση!

Αλλά δεν γνώριζε ο Πάνος Καμμένος τα όσα είχε υποσχεθεί στον διεθνή παράγοντα ο Αλέξης Τσίπρας; Όπως πάντως και να έχει! Σκούξει δεν σκούξει – σαν την απατημένη σύζυγο – εκ των υστέρων ο Πάνος Καμμένος, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από χρόνια στα σχολικά βιβλία θα καταγράφονται ως οι νέοι Εφιάλτες της Πατρίδος μας! Τελεία και παύλα! Απόλυτα ξεκάθαρα!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο των απίστευτα ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ του Πάνου Καμμένου και δείτε μετά την αναφορές του Ηρoδότου στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr