Home Greek News Συνάντηση Ζάεφ – Σόρος στο Νταβός

Συνάντηση Ζάεφ – Σόρος στο Νταβός

by _
0 comment 133 views

Συνάντηση Ζάεφ – Σόρος στο Νταβός

18:52

Συνάντηση με τον Ουγγρο-Αμερικανό επενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός,Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Κατά τη συνάντηση αξιολογήθηκαν η ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ ως “κλειδιά” για την σταθερότητα και την ασφάλεια τόσο στη χώρας όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Κυβέρνησης των Σκοπίων.

Ζάεφ και Σόρος συζήτησαν επίσης για τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundations) του δισεκατομμυριούχου επενδυτή, «για την παροχή καλύτερων δυνατοτήτων για τη φροντίδα και την προσχολική εκπαίδευση παιδιών και για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των Ρομά σε διάφορους τομείς της κοινωνίας».

Κατά τη συζήτηση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, δόθηκε έμφαση στη σημασία μίας εθνικής στρατηγικής για την Κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr