Ο Π.Καμμένος θα ψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και ζητάει εκλογική συνεργασία με την Δύναμη Ελληνισμού!

Ο Π.Καμμένος θα ψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και ζητάει εκλογική συνεργασία με την Δύναμη Ελληνισμού!

Αποφασισμένος να στηρίξει ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ για το Σκοπιανό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού Τάκη Μπαλτακο, ο Πάνος Καμμένος.

Όπως είπε οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην περάσει η συμφωνία και να μην παραχωρηθεί ο όρος Μακεδονία.

Ακούγοντας πάντως τα κελεύσματα των καιρών προχώρησε σε μια έξυπνη κίνηση με το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των Ανεξαρτητων Ελλήνων με το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμέου.

Πριν λίγο στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος με τον πρώην γραμματέα των υπουργικών συμβουλίων του Αντώνη Σαμαρά συζύτησαν για το πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μεγάλος ενιαίος πολιτικός φορέας που θα εκφράσει την καθαρή Δεξιά η οποία σίγουρα δεν εκφράζεται από την σημερινή ΝΔ

Οι κύριοι Πάνος Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος συζήτησαν για το ενδεχόμενο εκλογικής συνεγασίας απευθύνοντας ευρύ κάλεσμα σε πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

«Είναι  45 νεοδημοκράτες πρώην υπουργοί, πρέπει να τους καλέσουμ», είπε ο κ. Μπαλτάκος. Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργίας μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Προφανώς αναφέρονται σε υπουργούς που είχαν υπηρετήσει μαζί με τον Κ.Καραμανλή.

Χθες ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Real είπε: «Μιλάω με πάρα πολλούς πρώην υπουργούς της ΝΔ, εποχής Καραμανλή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο»

 «Έχω σταθερή πορεία, θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που νομίζω ότι ταιριάζουμε πολιτικά. Δεν μπορώ με τον κ. Καρατζαφέρη να συνυπάρξω πολιτικά. Με την Ένωση Κεντρώων, επειδή είχαν σταθερή θέση στο σκοπιανό, υπάρχουν περιθώρια να συζητήσουμε μαζί. Και με τον ίδιο τον κ. Λεβέντη».

Ο Π. Καμμένος δεν θέλησε να αναφέρει ονόματα και περιορίστηκε να πει: «Πάνω από 45 υπουργοί του Καραμανλή είναι εκτός πολιτικής. Το κόμμα του 4% πρέπει να εκπροσωπήσει το 80 του λαού! Αυτό δείχνει ότι χρειάζονται συμμαχίες. Μιλάω και με τον κ. Αντώναρο, αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις για τη Μακεδονία».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/anel/745294_o-pkammenos-tha-psifisei-tin-protasi-momfis-kata-tis-kyvernisis-kai