Home Greek News Η ελληνική ΜΚΟ αναγνωρισμένη από την UNESCO του ΟΗΕ που σώζει τη Μακεδονία μας!

Η ελληνική ΜΚΟ αναγνωρισμένη από την UNESCO του ΟΗΕ που σώζει τη Μακεδονία μας!

by _
0 comment 214 views

Η ελληνική ΜΚΟ αναγνωρισμένη από την UNESCO του ΟΗΕ που σώζει τη Μακεδονία μας!

ΒΟΜΒΑ: Η θεσμική, νομική & πολιτιστική εκπροσώπηση της Μακεδονίας που ΣΩΖΕΙ την ίδια!!!

Η διεθνώς αναγνωρισμένη θεσμική, νομική & πολιτιστική εκπροσώπηση του Βασιλείου του Μεγαλέξανδρου που ΣΩΖΕΙ τη Μακεδονία μας με ισχύ κατοχυρωμένη ακόμη και μέσω πολλών εθνών στην UNESCO!!! ΤΡΙΧΕΣ η διαβολική και εθνικά καταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών ενώπιόν αυτής!!!

Παρουσιάζει το GreekNewsOnDemand.com

Η Προεδρία Των Αιγών, Η Μακεδονική Φάλαγξ και Η Πανελλήνια Μακεδονική Συνέλευση (εδώ το σάιτ τους) μιλάνε για τη θεσμική, νομική και πολιτιστική εκπροσώπηση της Μακεδονίας ΜΑΣ!

Μιλάει μια από τους εκπροσώπους τους, η κα Άννα Μιχαηλίδου, με τον κ Ιωάννη Κουντούρη σε μια αποκλειστική συνέντευξη!…

Επίσημο Σάιτ της ΜΚΟ της κας Άννας και των συναδέλφων της >> http://aiges.com
Βρείτε τους και στο Facebook και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ! >> Μακεδνική – Πανελλήνια – Τριών Βασιλείων Φάλαγξ ΜΚΟ

Δείτε τώρα τη συνέντευξη και διαβάστε μετά το σχετικό κείμενο που μπαίνει σε λεπτομέριες!…


Τα ιστορικά θεμέλια της Ελλάδας

ΜΑΚΕΔΝΙΚΗ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ -ΤΡΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΦΑΛΑΓΞ ΜΚΟ

Η Μακεδνική Φάλαγγα ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπική εταιρία , στις 30-3-2003 την ίδια ημέρα που είχε ξεκινήσει και η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τις Αιγές το 334 π.χ εναντίον των Περσών, για την απελευθέρωση των Ελλήνων και ειδικά της Μακεδονίας , που ήταν σατραπεία των Περσών . Από την εποχή του βασιλέα της Αμύντα Α και του υιού του Αλέξανδρου Α έως και την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γ .

Από εδώ προέρχεται και η φράση “ Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία ” όχι γιατί ήταν υπό αμφισβήτηση , ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες , αλλά γιατί τότε το βασίλειο της Μακεδονίας ήταν σατραπεία των Περσών.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Μακεδνική Φάλαγγα με αφμ 999620023 , έχει επίσημη νομική οντότητα , εγγεγραμμένη στα μητρώα του υπουργείου πολιτισμού , με αριθμό μητρώου 979 . Αποτελεί για την Ελλάδα ισχυρή νομική βάση , για την ακλόνητη θεμελίωση του ονόματος της Μακεδονίας και τα δίκαια των Ελλήνων έναντι της παγκόσμιας κοινότητας και όσων εποφθαλμιούν το όνομα και τα εδάφη της Μακεδονίας.

Η έδρα της μη κερδοσκοπικής εταιρίας βρίσκεται πάνω στο αρχαίο οροπέδιο των Αιγών , δηλαδή σε αρχαιολογικό χώρο που εμπίπτει στην ζώνη Α1 , Α2 του υπουργείου πολιτισμού . Είναι πλησίον του μουσείου των Αιγών , στην περιοχή πάνω από το χωριό Βεργίνα του νομού Ημαθίας.

Οι Αιγές είναι η πρωτεύουσα του βασιλείου της Μακεδνίας , το οποίο στην αρχαιότητα εκτεινόταν από τον Αξιό μέχρι τα Τέμπη . Στην Αρχαία Μακεδνία κατοικούσαν Δωριείς αλλά ονομάζονταν Μακεδνοί λόγο, ονόματος της περιοχής . Η πόλη των Αιγών ήταν η έδρα της Μακεδνικής Φάλαγγας , το αρχηγείο του στρατού της Μακεδνίας αλλά και η έδρα της Πανελλήνιας Μακεδνικής Συνέλευσις.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία της Μακεδνικής Φάλαγγας δημιουργήθηκε με σκοπό την διατήρηση και διάδωση της ιστορίας και του πολιτισμού της αρχαίας Μακεδνίας και των Δωριέων – Μακεδνών όπως λεγόταν στην αρχαιότητα.

Αυτή η προσπάθεια είχε κυρίως σαν στόχο την πρόληψη για την προστασία της Μακεδονίας και της ιστορίας των Ελλήνων . Το Μακεδονικό ζήτημα υπήρχε πολλά χρόνια πριν και ήταν γνωστό, πολύ πριν την ίδρυση του φορέα , όπως επίσης και οι διεκδικήσεις του κρατιδίου των Σκοπίων έναντι της Ελλάδος για την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας.

Γνωρίζουμε ότι στην αρχαιότητα ο στρατός των Δωριέων – Μακεδνών , αποτελούνταν από τους οπλίτες της φάλαγγας και ήταν ανίκητος . ‘Ετσι και σήμερα ,ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί , είναι οι οπλίτες , οι Έτεροι – οι Φίλοι της Πατρίδος στην φάλαγγα , που μάχεται για τον πολιτισμό που εκπροσωπεί. Για την διάσωση και την διάδωση της ιστορίας της Μακεδονίας και του πολιτισμού της σε όλο τον κόσμο.

Κάθε νοήμων άνθρωπος στον πλανήτη αναγνωρίζει ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι ανίκητος μέσα στον χρόνο . Ακριβώς όπως και η Μακεδονική Φάλαγγα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην εκστρατεία του κατά των Περσών. Καθιερώνοντας και εδραιώνοντας έτσι τον ελληνικό πολιτισμό ως τον μοναδικό στον τότε γνωστό κόσμο.

Γεγονός που καταδεικνύεται και σήμερα , με τον ελληνικό πολιτισμό να αποτελεί την βάση του παγκόσμιου πολιτισμού.
Η μοναδικότητα των Αιγών σήμερα , βασίζεται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά παγκοσμίως υπάρχει ένας φορέας που εκπροσωπεί τον πολιτισμό της Ελλάδας , μέσα στον φυσικό του χώρο , στον έναν αρχαιολογικό χώρο , τον χώρο που γεννήθηκε. Το οροπέδιο των Αιγών είναι χώρος, αναγνωρισμένος από την Unesco ως μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού.

Μαζί με τον νόμιμο φορέα, Μακεδνική Πανελλήνια Συνέλευση που ιδρύθηκε το 2007, ονομασία που καθιέρωσε ο Φίλιππος Β΄ μετά την μάχη της Χαιρώνιας μετά την συνένωση όλων των Ελλήνων και πριν την έναρξη της εκστρατείας κατά των Περσών , ολοκληρώνεται η πλήρης θωράκιση και η νόμιμη εκπροσώπηση του ελληνικού πολιτισμού παγκοσμίως.

Οι δυο φορείς έχουν παγκόσμια αναγνώριση από τον ΟΗΕ , την ΕΕ και την Unesco, λόγω έδρας αρχαίου πολιτισμού , στην οποία είναι ενταγμένοι , δηλαδή τις Αιγές . Λόγω του αρχαίου προνομιακού καθεστώτος ,που τις διέπουν , βάση του άρθρου 105 του Συντάγματος , αλλά και βάση του διεθνούς εθιμικού δικαίου , σαν τον μοναδικό νόμιμο εκπρόσωπο της Μακεδονίας , του ελληνικού πολιτισμού και όχι και μόνο.

Η Προεδρία των Αιγών εκπροσωπεί πολιτισμικά σήμερα, το βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπως ήταν στις μέρες του . Το βασίλειο απαρτίζονταν μετά την νίκη της εκστρατείας του Αλέξανδρου από το βασίλειο των Ελλήνων , των Περσών και της Αιγύπτου.

Αυτό το βασίλειο σήμερα εκτός της Ελλάδας ,αντιστοιχεί πάνω στον χάρτη σε άλλα 26 κράτη-μέλη του ΟΗΕ . Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο,Τουρκία, Αίγυπτος, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Ισραήλ, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λίβανος, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, και της Παλαιστίνης η οποία όμως δεν είναι ακόμα μέλος του ΟΗΕ.

Η Προεδρία των Αιγών ,διαχειρίζεται από κοινού το έργο της Μακεδνικής Φάλαγγας και της Πανελλήνιας Μακεδνικής Συνέλευσης και έχει αναλάβει το ύψιστο έργο της διάσωσης της Ελλάδας και του πολιτισμού της.

Η Μακεδνική Φάλαγγα μάχεται από το 2015 και στο Neuss , μέσα στην Γερμανία , η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κυριαρχήσει πάνω σε όλα τα κράτη , που αποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και δρα ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών της Ευρώπης.

Κυρίως όμως είναι η χώρα , που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει την Ελλάδα εθνικά πολιτικά και οικονομικά , από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια μέχρι και σήμερα , εδραιώνοντας την εξουσία της βασιλείας του Όθωνα και καθιερώνοντας τον κομματισμό που διαίρεσε και διαιρεί ακόμα και σήμερα τους Έλληνες.

Διαίρεση καταστροφική , που είναι εθνική ανάγκη να λήξει άμεσα και να επανέλθει η Ελλάδα στην θέση που της αξίζει . Η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία δημιουργήθηκε ένας πολιτισμός ανυπολόγιστης αξίας για την ανθρωπότητα . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δρα ενάντια στον πολιτισμό , την ιστορία , την ελευθερία και την ευημερία του έθνους των Ελλήνων . Αλλά και αντίστοιχα όλης της ανθρωπότητας που αποζητά σήμερα μια κοιτίδα φωτός στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης.

Ο ελληνικός πολιτισμός από την γέννεση του , ήταν πολυπολιτισμικός , εφόσον είχε τον χαρακτήρα ενός πολιτισμού , που ένωνε τους ανθρώπους κάθε τόπου , μέσα από την τέχνη , το θέατρο , τις επιστήμες , την φιλοσοφία , το εμπόριο , το αθλητικό πνεύμα , με σκοπό την ολοκλήρωση του ανθρώπου μέσα από την ελληνική κοσμοαντίληψη και κοσμοθέαση . Ένας πολιτισμός που μοιραζόταν απλόχερα τον πλούτο του , όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα .

Το όραμα του φορέα Μακεδνική Φάλαγγα , Πανελλήνια Μακεδνική Συνέλευση και η Κοινή Προεδρία των Αιγών που εκπροσωπεί τον θεσμό της βασιλείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Μακεδονίας , είναι η πλήρης αναβίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς όλων των Ελλήνων , μέσα στις Αιγές , με την δημιουργία μιας πόλης ακριβώς πάνω στα πρότυπα της αρχαίας Ελλάδας.

Μια πόλη που θα είναι επισκέψιμη από ανθρώπους από όλο τον κόσμο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να βιώσουν το μεγαλείο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού . Μια θεματική πόλη πρότυπο παγκοσμίως , για την μοναδικότητα του πολιτισμού της , του μεγαλείου του ελληνικού πολιτισμού , αλλά και το πολιτισμικό της έργο για όλη την ανθρωπότητα .
Για την Προεδρία Αιγών ΜΚΟ

Ο Πρόεδρος
Οδυσσέας Κωνσταντίνος Σαρρηκυριακίδης

Η Γενική Γραμματεία
Άννα Μιχαηλίδου


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ  #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα, Μακεδονικό

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr