Home Greek News Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ποιοι φλερτάρουν με την τελική δωδεκάδα

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ποιοι φλερτάρουν με την τελική δωδεκάδα

by _
0 comment 162 views

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ποιοι φλερτάρουν με την τελική δωδεκάδα

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του δημοφιλέστερου ριάλιτι, η οποία θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου, τα ονόματα των φιναλίστ που διεκδικούν μία θέση στην τελική δωδεκάδα αρχίζουν να αποκαλύπτονται

Από την αρχή των οντισιόν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya επέμεναν πως το φετινό “Survivor” δεν θέλει να καλέσει “Διασήμους” και πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο του lifestyle. Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν κάποιους καλλιτέχνες και τηλεοπτικά πρόσωπα να έχουν δεχτεί προτάσεις, η ομάδα παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης πραγματοποίησε τον στόχο της και όπως φαίνεται και από τις επιλογές που έφτασαν μέχρι και την ημιτελική φάση, οι περισσότεροι είναι αθλητές, γυμναστές ή συνδέονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με τον χώρο του αθλητισμού. Εκτός από τις αθλητικές προϋποθέσεις σε κάποιους εξ αυτών “μέτρησε” και η δυναμική του λογαριασμού τους στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Instagram.

Το protothema.gr εξασφάλισε μερικά από τα ονόματα των παικτών που κατάφεραν να μπουν στην τελική τριαντάδα των επιλογών της παραγωγής μέχρι να καταλήξουν στην τελική δωδεκάδα.

Πρόκειται για τους: Κυριάκος Πελεκάνος (personal trainer), Νίκος Κοσμάς (πρωταθλητής καράτε), Νίκος Ρήγας (μοντέλο), Dr. Pips (μουσικός), Αντώνης Σταυράτης (ποδοσφαιριστής), Δημήτρης Μαργαρίτης, Νάντια Μαυρουδέα (αθλήτρια cross fit), Δήμητρα Τσαγανού (διαιτητής ποδοσφαίρου), Αννα Βάλη (personal trainer), Αφροδίτη Σκαφιδά (πρωταθλήτρια επί κοντώ), Σοφία Γιαννουλίδου (personal trainer), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Είναι σίγουρο πως κάποιοι από αυτούς τους παίκτες θα επιλεγούν για αναχώρηση στη Δομινικανή Δημοκρατία και θα τους βλέπουμε από τις 2 Φεβρουαρίου στις οθόνες μας.

Ακόμη όμως και κάποιοι που δεν θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα θα μπαίνουν πιθανόν διαδοχικά όπως συνηθίζεται και όταν θα έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των παικτών από τις οικειοθελείς και μη, αποχωρήσεις.

Δείτε κάποιους από τους παίκτες παρακάτω:

nikos_kosmas
Νίκος Κοσμάς, πρωταθλητής καράτε
skafidaafroditi
Αφροδίτη Σκαφιδά, πρωταθλήτρια επί κοντώ
sofiagiannoulidou
Σοφία Γιαννουλίδου, personal trainer
annavali
Αννα Βάλη, personal trainer
nikosrigas
Νίκος Ρήγας, μοντέλο
pelekanos
Κυριάκος Πελεκάνος, personal trainer
dimitra_tsaganou
Δήμητρα Τσαγανού, διαιτητής ποδοσφαίρου
drPips
Dr. Pips, μουσικός
konstantinidis_panagiotis
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, personal trainer

https://www.protothema.gr/life-style/article/856243/apokleistiko-poioi-flertaroun-me-tin-teliki-dodekada-gia-to-survivor-ellada-tourkia/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr