Home Greek News Νέος υπουργός Άμυνας Αποστολάκης: Ο Εθνικισμός φταίει για τις εντάσεις, όχι η τουρκία!

Νέος υπουργός Άμυνας Αποστολάκης: Ο Εθνικισμός φταίει για τις εντάσεις, όχι η τουρκία!

by _
0 comment 139 views

Νέος υπουργός Άμυνας Αποστολάκης: Ο Εθνικισμός φταίει για τις εντάσεις, όχι η τουρκία!

-γράφει το aetos-apokalypsis.com

Μετά τον γελοίο Τσίπρα, ο οποίος απάντησε στην επιθετικότητα του Ερντογάν, που χαρακτήρισε ως «ποταπό» τον Έλληνα, με… στίχους του (εξίσου) γελοίου γλείφτη του Στάλιν, Μπέρτολ Μπρεχτ, ένας ακόμη παράγοντας της κυβέρνησης έκανε «τεμενάδες» στους τούρκους.

Ο λόγος για τον νέο υπουργό Εθνικής Αμύνης, Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος στο πρώτο μήνυμά του προς την Τουρκία έδειξε ανάλογες διαθέσεις με αυτές του Τσίπρα:

«Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονές μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία, επήλθε η ευημερία, όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί, οι λαοί δυστύχησαν».

Θαυμάστε ύφος και φρασεολογία ανθρώπου που θέλει να καμαρώνει ως Στρατιωτικός.

Επειδή χρησιμοποίησε την λέξη «εθνικισμοί» σε πληθυντικό αριθμό, να του υπενθυμίσουμε ότι ακριβώς επειδή υπήρξε Εθνικισμός στους Έλληνες και στον Στρατό τους μπόρεσε και απελευθερώθηκε ένα μέρος της Χώρας μετά την Εθνεγερσία του 1821 (ευτυχώς οι οπλαρχηγοί και οι υπόλοιποι πολεμιστές του 1821 δεν επέλεξαν «τον δρόμο της συνεργασίας»…), πραγματοποιήθηκε ο διπλασιασμός της Ελλάδας στους Ένδοξους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και έφτασε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της Μεγάλης Ιδέας στον απελευθερωτικό αγώνα του 1919-22 στην Μικρά Ασία, φρόντισαν όμως για την μη πραγματοποίησή της (και) οι ιδεολογικοπολιτικοί πρόγονοι του σημερινού πρωθυπουργού, που χαρακτήρισαν «αστικοτσιφλικάδικη» την ήττα του Ελληνικού Στρατού, την οποία μάλιστα «επεδίωξαν».

Κάτι τέτοιου είδους δηλώσεις βλέπουν οι τούρκοι και αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με τύπους που νοιάζονται μόνο για τα στενά προσωπικά τους συμφέροντά και όχι για το Έθνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πηγή >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/01/o-neos-upourgos-amynas.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr