Home Greek News Από τα ΜΑΥΡΑ ταμεία του ΥΠΕΞ ζεί το σάιτ «ELLINIKA HOAXES» που είναι με το Snopes & CIA!

Από τα ΜΑΥΡΑ ταμεία του ΥΠΕΞ ζεί το σάιτ «ELLINIKA HOAXES» που είναι με το Snopes & CIA!

by _
0 comment 320 views

Από τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ του ΥΠΕΞ ζούν τα πρακτοράκια του βρωμο-συστήματος από το σάιτ «ELLINIKA HOAXES» (ΕΛΛΗΝΙKΑ ΧΟΑΞ) που είναι με το Snopes.com και κατ’ επάκτασιν την… CIA…!!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ξέραμε ….ΑΝΕΚΑΘΕΝ ότι το σάιτ ellinikahoaxes.gr είναι ένα συστηνικό…ΣΚΟΥΠΙΔΙ που θέλει…«ΠΕΤΑΜΑ» εδω και τώρα! Και το λέμε εμείς αυτό όχι επειδή και εμάς μας έχουν ρίξει λάσπη αρκετές φορές από τα ELLINIKA HOAXES, αλλά και επειδή αυτό το έχουν κάνει σε ΠΟΛΛΟΥΣ Έλληνες ανεξάρτητους δημοσιογράφους!
Η πρώτη μας αποκάλυψη για τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ» (όνομα που μιλάει από μόνο του για την ύπαρκτη φύση του) είναι μια που σας είχαμε αποκαλύψει πριν 8 μήνες με τον τίτλο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA το ζεύγος που έχει το σάιτ Snopes.com που “ξεσκεπάζει” δήθεν τα “fake news” και βάζει στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ!».

Εν ολίγοις, τo Snopes.com είναι ένα σάιτ συστημικό και πολύ…ΒΡΩΜΙΚΟ που, όλως «τυχαίως», τυχαίνει να ανήκει στη…CIA! Κάνει πως «ελέγχει» τα «fake news» των άλλων ΜΜΕ και των ανεξάρτητων ΜΜΕ ενώ, στην πραγματικότητα…ΔΥΣΦΗΜΕΙ και συμβάλλει στην…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΘΩΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που μιλάνε την…ΑΛΗΘΕΙΑ για όλες συνωμοσίες που κάνουν, ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ» ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΆΙΤ, αλλά η….ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Διαβάστε λοιπόν ΟΛΟ αυτό το άρθρο διότι αφορά και την …ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και πως το σάιτ Snopes.com έχει βάλει στόχο τα…ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ….

Δείτε τώρα τι έχει βγάλει ο κ Μανώλης Χατζησάββας, πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, για την…ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ του Snopes.com, ellinikahoaxes.gr, και πως τα παίρνουν από τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ του Υπουργείου Εξωτερικών που όλο ακούμε τους τελευταίους μήνες…!!!…

Πατήστε αυτό το λινκ εδώ για το άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα >> https://www.edocr.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr