Home ΗΠΑ Μια διεθνής μεγάλη επιτροπή θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση

Μια διεθνής μεγάλη επιτροπή θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση

by _
0 comment 160 views

Μια διεθνής μεγάλη επιτροπή θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση

Μετά από σχεδόν 18 χρόνια!! Μια ομοσπονδιακή επιτροπή θα αναλύσει τα στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση.

Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί για την 9/11 Truth είναι μια οργάνωση που αφιερώνεται να φέρει την αλήθεια στους ανθρώπους ακόμα και όταν πηγαίνει ενάντια στο σύστημα, αμφισβητώντας τις πληροφορίες που παρέχονται από “επίσημες πηγές”, όπως η κυβέρνηση και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ανταποκρίθηκαν στην τρομακτική τρομοκρατική επίθεση.

Ο τρίτος πύργος που έπεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, WTC7, έπεσε με την ταχύτητα της βαρύτητας, η οποία είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι έχουν υποψίες που αρχίζουν να αμφισβητούν την επίσημη εξήγηση.

Η οργάνωση ξεκίνησε μια μελέτη σε αυτόν τον πύργο.

Ο εισαγγελέας Geoffrey S. Berman για την Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για να πάει στην έκθεση της Επιτροπής 9/11. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον οργανισμό κατά κύριο λόγο θεωρούνται αξιόπιστα και εξαιρετικά λεπτομερή, όλα τακτοποιημένα που περιέχονται σε ένα νομικό αρχείο των 56 σελίδων.

Τι ισχυρίζονται;

Οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί της 11ης Σεπτεμβρίου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους στα δικαστήρια και για το σκοπό αυτό, προσπαθούν να συγκεντρώσουν 50.000 δολάρια για να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια αποκάλυψης της αληθείας.

Το αίτημα που υπέβαλαν παρέχει απόδειξη των ισχυρισμών ότι το κτίριο WTC7 φυσικά, καταστράφηκε από τη χρήση εκρηκτικών υλών, γιατί τα δυο αεροπλάνα δεν μπορούσαν να χτυπήσουν όλα τα κτίρια.

Τι πιστεύει το κοινό;

Περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες πολίτες υπέγραψαν την αναφορά μαζί με τους τρεις χιλιάδες του οργανισμού, ζητώντας μια νέα έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα.

Οι συνέπειες στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 εξακολουθούν να πλήττουν πολλούς ανθρώπους σε πολλές χώρες του κόσμου σήμερα, σχεδόν 18 χρόνια αργότερα.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/01/nea-ereyna-gia-thn-11-septeyriou.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr