Ετοιμάζει νέα επίθεση με σαρίν στη Συρία ο Τράμπ; Παρεδέχθη το ρόλο του Ομπάμα στον ISIS ο Τ. Κέρι!

Παρεδέχθη το ρόλο του Ομπάμα και των συμμάχων των ΗΠΑ στον ISIS ο Τζόν Κέρι!!! Ετοιμάζει νέα επίθεση με το αέριο σαρίν στη Συρία ο Τράμπ για να τηρούνται εκεί τα προσχήματα;;;

ΒΟΜΒΑ: ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΩΤΙΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο Κ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΌΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ…ISIS…!!! ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΝ ΣΥΡΙΑ ΔΡΩΝΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ Η…ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ…ΣΑΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΣΥΡΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ…ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!

ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛ’ΑΥΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο Κ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο…ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΚΑ Η Ε.Υ.Π. ΓΙΑ ΟΛ᾽ΑΥΤΑ;;; 

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΆ…ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.07 | 07 Ιαν. του 2019

Η πλοκή της τότε κυβερνήσεως του Ομπάμα για τη Συρία, που περιγράφει ο Τζόν Κέρι στην ακόλουθη ηχογράφηση, η οποία καταγράφηκε το 2013, είναι ακριβώς η…ΙΔΙΑ ΠΛΟΚΗ που πραγματοποιήθηκε στα επόμενα χρόνια όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στη Συρία και τη ευρύτερη Μέσα Ανατολή!!! Το ηχητικό αυτό εκθέτει τα σχέδια του Ομπάμα για την διατάραξη της Μέσης Ανατολής.

Τα επίμαχα σημεία είναι τα εξής…μιλάει ο Κέρι με 2 τρία άλλα πρόσωπα, των οποίων την ταυτότητα δεν την ξέρουμε…

  1. Ο Κέρι λέει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πείσουν τον Αμερικανικό λαό ότι ένας πόλεμος στη Συρία και τη Μέσα Ανατολή, όπου ο Αμερικανικός στρατός θα εισέβαλλε εκεί διεξάγοντας πόλεμο με τους Σουνίτες και τους Σιίτες Μουσουλμάνους, θα είναι αναγκαίος…
  2. Λέει ότι το Κογκρέσο δεν θα εγκρίνει τη χρήση βίας για να ειβάλουν στη Συρία…
  3. Ένα άλλο πρόσωπο “πετάγεται” στη συζήτηση και λέει ότι οι ένοπλες ανταρτικές ομάδες στη Συρία (ISIS, Αλ Κάιντα κ.λπ.) έχουν μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους…
  4. Οι σύμματοι είναι Κατάρ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, κτλ., και ότι διοχετεύουν συνέχεια μεγάλα ποσά όπλα στις ομάδες ανταρτών….
  5. Ο Κέρι λέει ότι ο λόγος για τον οποίον παρέβησε η Ρωσία στη Συρία ήταν εξαιτίας του ενδεχομένου ο ISIS να εισβάλει στη Δαμασκό και ανατρέψει τη κυβέρνηση Άσαντ….
  6.  Ήξερε ότι αυξανόταν σε δύναμη ο ISIS, Η αμερικανική κυβέρνηση, διότι παρακολουθούσε στενά όλες τις εξελίξεις στη Συρία και αντιλαμβανόταν ότι απειλείτο έτσι η κυβέρνησις Άσαντ. Για τον λόγον αυτόν, πρότειναν διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση Άσαντ….
  7. Έτσι, αντί ο Άσαντ να διαπραγματευτεί με την Αμερική, επιλέγει να ζητήσει βοήθεια από τον Πούτιν και τη Ρωσία…
  8. Ο ISIS είχε δυσκολέψει τα πράγματα και, δυστυχώς, μερικές από τις ομάδες ανταρτών είχαν αποφασίσει να κάνουν συνεργασία μαζί του…

Ο Τζόν Κέρι ξέρει πολύ καλά ότι το Κογκρέσο ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ μια χαρσαία εισβολή στη Συρία. Τι έκαναν λοιπόν οι ΗΠΑ; Άρχισαν να προμηθεύουν το ISIS και τους αντάρτες με πολλά όπλα!

Έκαναν όμως και…ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΔημιούργησαν μια ψεύτικη επίθεση αερίου και κατηγόρησαν στη συνέχεια τον Άσαντ για αυτό!!! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, γιατί από τότε αυτό έχει γίνει ο τρόπος λειτουργίας της εκάστοτε αμερικανικής κυβερνήσεως. Αυτό το έχει ήδη κάνει…ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ο Τράμπ και τώρα ετοιμάζει και την…ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ! Ναι το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. 

Πρώτα-πρώτα, ήταν ο ίδιος ο Τζέιμς Μάτις, ο πρώην Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ που είχει παραδεχτεί το Φεβ, του 2018, ότι η Αμερικανική κυβέρνησις δεν είχε ΠΟΤΕ στοιχεία που να δείξουν ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε ποτε το αέριο σάριν εναντίον του δικού του λαού. Και τώρα έχουμε μερικές πρόσφατες δηλώσεις του κ Τζόν Μπόλτον που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο κυβέρνησις Τράμπ θα κάνει μια ΤΡΙΤΗ προσπάθεια να ρίξει τη κυβέρνηση Άσαντ με…ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΕΡΙΟΥ! Θα σας μας το πούν ευθαρσώς ποτέ, το ξέρουμε εμείς αυτό. Αλλά υπάρχει πλέον πολύς κόσμος που έχουν αρχίσει να διακρίνει ένα σαφές…ΜΟΤΙΒΟ εδώ: (10ν) Ο Τράμπ λέει ότι θα φύγουν θα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία (2ον) ΞΑΦΝΙΚΑ γίνεται μια επίθεση με το αέριο σάριν και (3ον) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμείνουν…ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ στη Συρία τα αμερικανικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του RT.com με τίτλο «Καθώς οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν τη Συρία, ο Μπόλτον απειλεί τη Δαμασκό με «ισχυρή αντίδραση» σε περίπτωση χημικής επίθεσης», διαβάζουμε τα εξής δυσοίωνα για τον κ Τζόν Μπόλτον….

Καθώς οι ΗΠΑ προετοιμάζονται να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία, φαίνεται ότι έχει αλλάξει ελάχιστα το όραμα της Ουάσιγκτον για τη σύγκρουση: το “καθεστώς” Assad εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα και οι Tomahawks θα βροχούν στη Συρία εάν χρησιμοποιηθούν τα όπλα μαζικής καταστροφής.

Παρά την ανακοίνωση του Προέδρου Ντὀναλντ Τρἀμπ (Donald Trump) ότι θα αποσύρει τα 2.000 αμερικανικά στρατεύματα που σταθμεύουν στη Συρία, θεωρούμενη ως ξαφνική αλλαγή στην πορεία στο έδαφος, φαίνεται ότι ελάχιστα επηρέασεεν γένει την πολιτική της Ουάσινγκτον στη Συρία. Η τελευταία αραιά καλυμμένη απειλή κατά της Συρίας έγινε από τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζόν Μπόλτον (John Bolton῟) στο δρόμο του προς το Ισραήλ το Σάββατο.

“Δεν υπάρχει απολύτως καμία αλλαγή στη θέση των ΗΠΑ ενάντια στη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς της Συρίας και καμία απολύτως αλλαγή στη θέση μας ότι οποιαδήποτε χρήση χημικών όπλων θα αντιμετωπιστεί με μια πολύ ισχυρή απάντηση, όπως κάναμε δύο φορές νωρίτερα, “Μπόλτον δήλωσε στους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο του λίγο πριν προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ.

Ενώ το χρονοδιάγραμμα για την προγραμματισμένη απόσυρση παραμένει απροσδιόριστο, ο Μπόλτον σημείωσε ότι οι ΗΠΑ θα κρατήσουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Ασάντ υπεύθυνο για τυχόν περιστατικά που αφορούν χημικά όπλα.

Εν ολίγοις, ο κ Μπόλτον μας λέει εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ ότι ετοιμάζει ΑΥΤΟΙ μια ΤΡΙΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με το πρόσχημα ότι αυτό θα το επιχειρήσει ο…ΑΣΑΝΤ προσπαθώντας, δηλαδή, να εκμεταλλευτεί την ΔΗΘΕΝ «απόσυρσιν» των Αμερικανών από την Συρία, την εντελώς ΑΣΑΦΗΝ, ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΝ και ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΧΡΟΝΙΚΩΣ προγραμματισμένην!

Βλέπετε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ο Αμερικανικός στρατός, και το αφήνει ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ έτσι ο…ΤΡΑΜΠ! ΓΙΑΤΙ??? Γιατί όλα αυτά πρόκεται για μεγάλο…ΘΕΑΜΑ που είναι προς το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ, γιατί έχουν κάτι…ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ οι Αμερικανοι και ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, για προφανείς λόγους! Και για να το πω πιο ευθέως, ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ πως θα «αποσύρονται» από την Συρία αλλά, στην πραγματικότητα, ετοιμάζουν κάτι πολύ ΥΠΟΥΛΟ, που θα χρησίμευσε σαν πρόσχημα για τα αμερικανικά στρατεύματα ώστε να είναι εις θέσιν να…ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ και τούτο…ΕΠ᾽ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΑ, κ.ο.κ.!!! Και αυτό το πρόσχημα, αυτό το «παραπέτασημα καπνού» ενδεχομένως να είναι…ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!

Σήμερα στο ProNews.gr διαβάσαμε στο άρθρο τους με τίτλον «Οι ΗΠΑ πρoσέφεραν στην Τουρκία μια νέα συμφωνία «Sykes-Picot» για την αλλαγή των συνόρων στην Μ.Ανατολή!» τα εξής ενδεικτικά του τι σας λέγω παραπάνω…

102 χρόνια μετά την συμφωνία Sykes-Picot, της 16ης Μαΐου 1916 ανάμεσα στο Λονδίνο και το Παρίσι, οι ΗΠΑ επανέρχονται στην περιοχή με μια νέα συμφωνία επαναχάραξης των συνόρων.

Ετσι, ένα αιώνα μετά, στην συνάντηση υψηλόβαθμης αμερικανικής αντιπροσωπείας με τον Ρ.Τ.Ερντογάν θα προταθεί μια νέα συμφωνία, “Sykes-Picot” που θα θέσει τις βάσεις για την έναρξη μίας διαδικασίας που θα οδηγήσει σε νέα σύνορα στη Μέση Ανατολή.

Την πρόταση αυτή μεταφέρει ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, με τον ειδικό εκπρόσωπο των ΗΠΑ Τζέιμς Τζέφρι και τον Αμερικανό Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Ντάνφορντ.

Ο Τ.Μπόλτον το είπε ξεκάθαρα:

“Φεύγω για να πάω Ισραήλ και Τουρκία όπου θα συζητήσω την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Συρία, πώς θα εργαστούμε με τους συμμάχους, πώς θα αποτρέψουμε την επανεμφάνιση του ISIS, πώς θα αποτρέψουμε την ιρανική κακόβουλη συμπεριφορά στην περιοχή και πώς θα στηρίζουμε όσους πολέμησαν πλάι μας εναντίον του ISIS…

Αμερικανός αξιωματούχος χαρακτήρισε τον χάρτη αυτό ως την νέα συμφωνία “Sykes-Picot”.

Ο χάρτης, σύμφωνα και με την εφημερίδα Yeni Safak διαχωρίζει την Συρία σε νέες περιοχές, δημιουργώντας ζώνες “διαμοιρασμού ισχύος”.

Περισσότεερα ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/740152_toyrkia

ΑΡΑΜ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!

Και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ και χρόνια εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), οι υπαίτοι για ολες αυτές τις επιθέσεις αερίου δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΚΤΛ. Για όσους ομως που θέλουν να μάθουν ΟΛΟΙ την αλήθεια για τις χημικές επιθέσεις στη Συρία, διαβάστε το αποκλειστικό μας άρθρο «ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!» όπου σας αποκαλύπτουμε μια βρετανική ανάδοχο εταιρεία που λέγεται “Britam Defense” που τυχαίνει να είναι πίσω από τις χημικές επιθέσεις! Δεν ήταν όμως η δική μας αποκάλυψις αυτό, αλλά της κορυφαίας βρετανικές εφημερίδος “The Daily Mail” που το Ιαν. του 2013 είχε ήδη αποκαλύψει από τότε την συμμετοχή της συγκεκριμένης εταιρείας στις χημικές επιθέσεις και μιλάμε για περίπου 8 μήνες ΠΡΙΝ από την πρώτην εν Συρία χημική, επίθεσιν που κατηγόρησαν τόσο άδικα τον Άσαντ!!! ΌΛΟΣ Ο ΚΟΜΟΣ ήξερε τότε πως πίσω από αυτήν ήταν ο…ΟΜΠΑΜΑ και η ΧΙΛΑΡΙ, και γι᾽αυτό πρέπει ο κόσμος να μάθει ότι σε αυτά ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ μιας και παίρνει τις εντολές του απο τους ίδιους ΜΑΣΤΟΡΕΣ. Διαβάστε και «90 Εβραίοι Ραβίνοι ζήτησαν με επιστολή στον Τράμπ να βομβαρδίσει τη Συρία – έτσι κι έκανε, μια μέρα μετά…!» για να καταλάβετε.

Στις δύο παρακάτω εκπομπές μου που μεταδόθηκαν πριν 9 μήνες (τον Απριλ. του 2018), σας τα ανακαλύπτω ΟΛΑ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

Ο Ιωάν. Κουντούρης LIVE από το Λος Άντζελες! (JohnKountouris.com) Η Σούδα ορμητήριο των ΗΠΑ για χτύπημα κατά Συρίας! • Πίσω από την επίθεση στη Συρία ο ΤΡΑΜΠ και Ισραήλ! • Ρώσοι και όλος ο κόσμος: Το Ισραήλ διεξάγει επιθέσεις εναντίον της Συρίας • Ο ΟΗΕ δεν επιβεβαιώνει τη χρήση χημικών στη Ντούμα της Συρίας • Το «μακρύ χέρι» της ΜΙΤ στην Ευρώπη
Ο Ιωάν. Κουντούρης LIVE από το Λος Άντζελες! (JohnKountouris.com)
Η Ελλάδα ψήφισε τον ΑΤΤΙΛΑ 1 και 2! • Κυριάκο πρέπει να περιμένεις…• O Τράμπ έτοιμος για εισβολή στη Συρία κατόπιν εντολής του…ΙΣΡΑΗΛ! • Πληροφορίες για επεισόδιο με τουρκικό ελικόπτερο στη Ρώ #Γκούτα#Συρία#Άσαντ#ΧημικήΕπίεθση #Τράμπ #Ομπάμα#Πούτιν #Ισραήλ #Κύπρος #Ατίλα#ΚωνσταντίνοςΚωνσταντινίδης #Τουρκία

Το Μάιο του 2016 είχαμε γράψει αποκαλυπτικό άρθρο με στοιχεία που είχαμε αποκτήσει τότε από τον κ Μανώλη τον Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, που διώκει το εν Ελλάδι σάπιο σύστημα. Ο ίδιος είχε γράψει τότε τα εξής αποκαλυπτικά για τις χημικές επιθέσεις στη Συρία, συνδέοντας με αυτές τόσο την προαναφερόμενη βρετανική εταιρεία όσο και τον ίδιον τον…ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΤΗ!

Σε αυτό λοιπόν που είχε βγάλει τον Ιαν. του ‘013 η προαναφερόμενη μεγάλη εφημερίς «The Daily Mail», ότι η “Britam Defense”, με την έγκρισιν της…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, σχεδίαζε την πρώτην χημικήν επίθεσιν στη Συρία, προσθέσαμε εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», με τα στοιχεία που είχαμε πάρει από τον κ Χατζησάββα, μερικά άλλα στοιχεία πολύ επιβαρυντικά για την ενοχήν όλων των εμπλοκόμενων μερών, όπως εικόνες των ταυτοτήτων μερικών…ΟΥΚΡΑΝΕΖΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ που είχαν προσληφθεί τότε από την “Britam Defense”…ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ!…

Δείτε τώρα το αρχικό δημοσίευμα της «The Daily Mail» που δημοσιεύθηκε στις Ιαν. του 2013!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ και το σχετικό εμαιλ που είχει ανταλλαχθεί μεταξύ μερικών στελεχών της εν λόγω βρετανικής εταιρείας και πως λένε πως έχουν πάρει την έγκρισιν της…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ για τη μεταφορά…ΑΕΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ:


Δευτέρα-24 Δεκ.-12 04:57 M.M.   
                                                                                                              
Απο: Ντέιβιντ Γκούλντινγκ  
[email protected]                                       

Θέμα: Συρία                                                                                                                                                             
Προς `Πφίλιπ Ντόουντι`                                                                                                   

Φιλ,                                                                                                                                                        
Έχουμε μια νέα προσφορά. Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Οι Καταριανοί προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον.
                                                                                                                            
Θα πρέπει να παραδώσουμε ένα CW* στην Χόμς, ένα σοβιετικό προέλευσης g-κέλυφος** από τη Λιβύη παρόμοιο με αυτό που θα πρέπει να έχει και ο Άσαντ.                                                                                                                                 
Μας θέλουν να αναπτύξουμε το ουκρανικό προσωπικό μας, θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να πραγματοποιηθεί η καταγραφή της σκηνής.                                                   

Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια. Η γνώμη σου?                                                                                            

Θερμούς χαιρετισμούς,

Ντέιβιντ    

~

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ:

*CW = Chemical Weapon / Χημικό Όπλο
** g-κέλυφος = gas shell / Βόμβα Αερίου

**ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ**


Και όσο για την εμπλοκή της Βρεταννίας σε αυτές τις εγκληματικές δραστηριότητες στη Συρία, ήταν ένας μεγάλος γερουσιαστής του αμερικανικού Κογκρέσου, κ Ρίτσαρντ Μπλάκ (Richard Black), που πριν 4 μήνες είχει πάει ο ίδιος στη Συρία και καθώς επέστρεφε από ταξίδι του, εδήλωσε ότι είχε αποκαλύψει ότι η υπηρεσία μυστικών πληροφοριών ΜI6 της Βρετανίας σχεδίαζε επικείμενην επίθεσιν χημικών όπλων στον συριακόν λαόν, την οποίαν θα την φόρτωναν στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασαντ…!!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! Τόσο ο Μπλάκ όσο και ο Τζέιμς Μάτις καθώς και άλλοι Αμερικανοί αξιοματούχοι μας έχουν ηδη προειδοποιήσει για αυτές τις εντελώς ΣΚΗΜΕΝΕΣ, εις βάρος της κυβερνήσεως Άσαντ, «χημικές επιθέσεις»…!!!

Και σαν να μην φτάνουν ολ᾽αυτά, έχουν τώρα και τους Τούρκους που με τις «ευλογίες» του Τράμπ, έχουν ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στη Βόρεια Συρία. Αλλά ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι είχε γράψει στις 5 του μηνός το σάιτ της «Al Jazera» με τίτλον «“The Wall Street Journal”: Η Τουρκία επιδιώκει «σημαντική» αμερικανική στρατιωτική βοήθεια στη Συρία» που υποκρύπτει ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ την όλη ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτήν την ΨΕΥΤΙΚΗΝ «απόσυρσιν» του αμερικανικού Στρατού από τη Συρία…

Η Τουρκία ζήτησε σημαντική στρατιωτική βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την καταπολέμηση του ISIL στη Συρία, σύμφωνα με το περιοδικό Wall Street Journal (WSJ), εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον του σχεδίου αποσύρσεως στρατευμάτων από τη χώρα.

Το σημαντικό αίτημα των Τούρκων για στρατιωτική υποστήριξη περιλάμβανε αεροπορικές επιδρομές, υλικοτεχνική υποστήριξη και μεταφορές, ώστε οι τουρκικές δυνάμεις να μπορέσουν να εξοντώσουν τους υπόλοιπους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντ (ISIL, γνωστού και ως ISIS) στη Συρία. το WSJ την Παρασκευή.

“Τα τουρκικά αιτήματα είναι τόσο εκτεταμένα ώστε, αν ικανοποιηθούν πλήρως, ενδέχεται ο αμερικανικός στρατός να εμβαθύνει τη συμμετοχή του στη Συρία αντί να τη μειώσει”, ανέφερε η εφημερίδα.

Καταλάβετε τώρα τι γίνεται εδώ;;;

Και τώρα ο Τράμπ αφήνει τους Τούρκους στη Συρία να κάνει τη «δουλεια» τους εκεί, ενώ πριν απο τρία χρόνια μάθαμε πως ήταν οι ίδοι οι…ΤΟΥΡΚΟΙ που προμήθευσαν τους Ισλαμιστές αντάρτες με…ΣΑΡΙΝ!!! Διαβάστε το άρθρο μας «Η τουρκική κυβέρνηση ‘‘προμήθευε‘‘ με αέριο Σαρίν τους ακραίους ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία» που είχαμε δημοσιεύσει πριν 3 χρόνια για να καταλάβετε!

Διαβάστε τα ακόλουθα για τον ρόλο του…ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ σε αυτό…


Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, Μάιος 2016

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ.

Σήμερα, και με βάση τα όσα γνωρίζω, όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται τουλάχιστον στα χέρια της EurActiv, στους συνεργάτες της την STRATFOR https://www.scribd.com/doc/314461629 ίσως στους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ Τούρκους της TUSIAD της EurActiv του δημοσιογράφου Ρουμπάτη, Διοικητή της ΕΥΠ, και κάθε λογής «φιλάνθρωπους» συνεργάτες τους όπως ο ΣΟΡΟΣ, και να εκτιμώνται…ανάλογα…!!!

Το Ιστορικό σχετικά με τα απόρρητα στοιχεία

Από τον Δεκέμβριο του 2012 σε πόλεις της Συρίας γίνεται χρήση χημικών όπλων (κυρίως οβίδες) με εκατοντάδες αθώα θύματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την σημερινή γενικευμένη σύρραξη μεταξύ πολλών διαφορετικών δυνάμεων, συμφερόντων, και την παρέμβαση της Ρωσίας στη Συρία που έδωσε άμεσα λύση προστασίας, περαιτέρω πολεμικής σύρραξης.

Αυτό που έγινε αιτία για τις αποφάσεις των Ρώσσων για άμεση στρατηγική απόφαση και επέμβαση ήταν η πληροφόρηση που είχαν, με κύριο μέλημα την αποφυγή μελλοντικών περιστατικών, προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης του Προέδρου Bashar al-Assad με χρήση ΧΗΜΙΚΩΝ θανατώνοντας πολύ περισσότερους από τους εκατοντάδες Σύριους πολίτες μέχρι εκείνη τη στιγμή, και θα γινόντανε η αιτία της τουρκικής επέμβασης που είχε προετοιμαστεί, σε συνεργασία με κρυφούς συμμάχους της.

Με την απόφαση του Προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin και της Κυβέρνησης του Bashar al-Assad αυτό αποτράπηκε, και έτσι το «επιχείρημα» που κάποτε «δούλεψε» άψογα στον ΙΡΑΚ, δεν είχε αιτία για να σταθεί στην Συρία, δεν κατάφεραν να το κάνουν  πραγματικότητα αφού αποφασίστηκε να παραδοθούν τα χημικά της Συρίας για καταστροφή με την επιστασία του ΟΗΕ ύστερα από την διμερή Συμφωνία Ρώσσων και Αμερικανών που έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Στις 27 Σεπτ. 2013 το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το υπ’αριθμ. 2118 Ψήφισμα του ολοκλήρωσε την συμφωνία και τις διαδικασίες καταστροφής των Χημικών όπλων της Συρίας.

Την πληροφόρηση των Ρώσων για προβοκάτσια ήρθε να επιβεβαιώσει και ένα ηλεκτρονικό αρχείο με άκρως απόρρητο περιεχόμενο που βρέθηκε σε Τουρκικά χέρια, κάπου στην Τουρκία, και στην συνέχεια κατέληξε στην χώρα μας, στα χέρια του Ρουμπάτη της ΕΥΠ.

ΉΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ SERVERS ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ» ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BRITAM DEFENCE.

Η εταιρεία BRITAM με έδρα την Αγγλία Marvic House, Bishop’s Road, London, SW6 7AD, United Kingdom και με υποκατάστημα στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ Block # 2B Al Sufouh Rd – Dubai – United Arab Emirates και αλλού διοικείται από πρώην, εν αποστρατεία αρχηγούς της SAS με πολλούς πελάτες στην Μέση Ανατολή αραβικών και Αμερικανικών συμφερόντων.

Ένα από τα εκατοντάδες αρχεία που ήρθαν στην κατοχή μας, ήταν η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL αξιωματούχων της εταιρείας με συνεργάτες της. Ένα από αυτά είχε ως ΘΕΜΑ την Συρία. Ήταν όντως ένα περίεργο θέμα, μία «επιχειρηματική» πρόταση – Συμβόλαιο το οποίο ξεπερνούσε τα «όρια» ακόμα και αυτών που το συζητούσαν, αν και κατά τα γραφόμενα η αγορά τους ήταν «γνώριμη». Όμως το δέλεαρ ήταν μεγάλο, και για αυτό το συζητούσαν, διότι είχαν και τις υψηλές επιβεβαιώσεις, ότι δεν ήταν μόνοι τους, είχαν «πλάτες» και μάλιστα πολύ μεγάλες.


ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΜΠΑΤΗ σε αυτά που είχει γράψει το 2016 ένας από τους δικούς σας πράκτορες!!! Είχατε, δηλαδή, ΓΝΩΣΙΝ για αυτά στημένα «χτυπήματα» με σαρίν που είχε κάνει η “Britam Defense” και αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ιδαίτερα εν όψει του γεγονότος ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στη Συρία αφορά όλον το Πανελλήνιον, τόσον σχετικώς προς την μεταναστευτικήν κρίσιν όσον και το γεγονός ότι μένουν στη Συρία τόσοι…ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, κτλ.;;;!!!

Όσο για το ακόλουθο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούμε τον Τζόν Κέρι να παραδέχεται ολ’αυτά, ήταν πάλιν ο κ Μανώλης Χατζησάββας στις προαναφερόμενες αποκαλύψεις του, που δημοσιεύσαμε εμείς πρώτοι το Μάιο του ‘016, που είχε αποκαλύψει τις εμπλεκόμενες συμμαχικές για τις ΗΠΑ χώρες σε αυτό έγκλημα γράφοντας τα εξής και μιλάμε για τις…ΙΔΙΕΣ ΧΩΡΕΣ στις οποίες αναφέρεται ο Κέρι στο εν λόγω ηχητικό!…

Η ΟΜΑΔΑ- Το Ουκρανικό Προσωπικό.
Ένα ενδεικτικό μέρος πελατολογίου με αμοιβές, μαζί και σχετικές συμβάσεις, στοιχεία που μιλούν από μόνα τους για το “who is who” της BRITAM DEFENCE που δραστηριοποιείτε στο ΙΡΑΚ, στην Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, στο ΚΑΤΑΡ και αλλού.

Εν κατακλείδι, ήταν ο ίδιος ο Τράμπ που πριν μόνο 4 μήνες είχε κηρύξει κιολετικά τον πόλεμο…ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, και τώρα έρχεται και μας λέει ότι τα δικά του στρατεύματα «αποσύρονται» πλέον από τη Συρία ενώ, στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Και όχι μόνο αυτό, είναι όλοι μα…ΟΛΟΙ οι σύμμαχοι του Τράμπ που είναι της γνώμης ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ο αμερικανικός στρατός να αποσυρθεί από τη Συρία και ότι όλ’ αυτά έχουν αρχίσει να…ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

ΕΜΕΙΣ όμως λέμε…ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ. Αυτό το έχει ήδη κάνει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ, και όπως λεέι εκείνο το ρητό: Τρίτη και..ΤΥΧΕΡΗ. Θέλουν τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι σύμμαχοί τους να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΆΣΑΝΤ και…ΤΙΠΟΤΑ απο όλ’αυτά…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, μόνο τρόπος για γίνει αυτό. Και ο τρόπος για να γίνει αυτό;;; Μα….ο συνθής, αυτός των….ΨΕΥΤΙΚΩΝ «ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ» ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ κάτι το οποίον καταγγέλλουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμείς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» με στοιχεία ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ. Οι “τρομοκρατικές επιθέσεις” False flag (ψεύτικων σημαίων) έχουν γίνει κάπως ένα φαινόμενο στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια, μιας και υπάρχουν εκατομμύρια δημοσιογράφοι και ερευνητές που τα έχουν βγάλει ΟΛΑ…ΣΤΟ ΦΩΣ…!!! Είτε μιλάμε για τις «χημικές επιθέσεις» είτε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ που συμβαίνει ως «τρομοκρατική επίθεσις» οπουδήποτε στον κόσμο, να είτε όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως πίσω από αυτές είναι οι…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ…!!!

Ακούστε τώρα το ηχητικό!…

Αυτή είναι η εκτεταμένη έκδοση…