Home Greek News Ο Αμερικανικός Στρατός αναγνωρίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & της…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Ο Αμερικανικός Στρατός αναγνωρίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & της…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

by _
0 comment 278 views

Ο Αμερικανικός Στρατός αναγνωρίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & της…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κατ’ επέκτασιν…!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.38 | 06 Ιαν. 2019

Σύμφωνα με το σάιτ GreekReporter.com (η μετάσφρασις είναι δική μας)…

Στο πλαίσιο των τακτικών ασκήσεων που διεξάγονται μεταξύ των Αμερικανών πεζοναυτών και των Ελλήνων ομολόγων τους, περίπου 300 αμερικανικές ειδικές δυνάμεις έφτασαν στο Βόλο για να συμμετάσχουν σε κοινές ασκήσεις.

Οι κοινές προσπάθειες επικεντρώνονται σε θέματα στρατού και ασφάλειας.

Αυτή τη χρονιά υπάρχουν 300 ναύτες από τη μονάδα θαλάσσιων αποστολών των Ηνωμένων Πολιτειών που συμμετέχουν με την 32η ναυτική ταξιαρχία της Ελλάδας για να εκτελέσουν την κοινή άσκηση που ονομάζεται… «ο Μέγας Αλέξανδρος».

Και εμείς οι Έλληνες θα θέλαμε να…ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΟΥΜΕ τους Αμερικανούς τους…ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ διότι από τη μια, είναι το κράτος τους το….βαθύ που θέλει η νυν Ελληνική κυβέρνησις της πλάκας να ενδώσει στις όποιες βλέψεις των Αλβανο-γύφτο-Σκοπιανών ώστε να ονομαστούν «Μακεδόνες», κτλ., ενώ, από την άλλη, ο ίδιος ο στρατός τους αναγνωρίζει και τιμά την…ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ τόσο της Μακεδονίας μας όσο και του ίδιου του…ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!! Γιατί??? Γιατί κανένας εχέφρων στρατηγός, οποιουδήποτε στρατού στον κόσμο, δεν θα τολμούσε ΠΟΤΕ να πει ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από…ΕΛΛΗΝΑ γιατί όλοι οι στρατοί του κόσμου γνωρίζουν και μελετούν όλες τις μεγάλες στρατιωτικές εκστρατείες των…ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ…ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ…ΙΣΚΑΝΤΕΡ ΣΙΚΑΝΤΕΡ ΔΟΥΛ-ΚΑΡΝΕΙΝ…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr