Home Greek News Τραγωδία στην Κερατέα: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Αγνοούνται άλλοι δύο

Τραγωδία στην Κερατέα: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Αγνοούνται άλλοι δύο

by _
0 comment 103 views

Τραγωδία στην Κερατέα: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Αγνοούνται άλλοι δύο

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από την Παρασκευή το μεσημέρι – Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στην περιοχή Ομβρυόκαστρο – Συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΛΑΣ και την Πυροσβεστική

Τραγωδία με μία νεκρή και δύο αγνοούμενους, που αποτελούν σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θύματα της κακοκαιρίας, αποκαλύφθηκε σήμερα στην Κερατέα.

Από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής βρέθηκε το απόγευμα πνιγμένη ηλικιωμένη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει χτες από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και σήμερα το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο χτες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν βρεθεί πουθενά μέχρι στιγμής και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους.

https://www.protothema.gr/greece/article/852573/tragodia-stin-keratea-vrethike-nekri-ilikiomeni-gunaika-agnooudai-alloi-duo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr