Home Greek News Μήπως ο Ερντογάν χρηματοδοτεί τον ΛΑΟΣ, την ΑΡΤ Τηλεόραση, τον Καρατζαφέρη και τον Μυλωνάκη;

Μήπως ο Ερντογάν χρηματοδοτεί τον ΛΑΟΣ, την ΑΡΤ Τηλεόραση, τον Καρατζαφέρη και τον Μυλωνάκη;

by _
0 comment 116 views

Μήπως ο Ερντογάν χρηματοδοτεί τον ΛΑΟΣ, την ΑΡΤ Τηλεόραση, τον Καρατζαφέρη και τον Μυλωνάκη;

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εν όψει της ρήξεως μεταξύ Καρατζα-ΦΎΡΕΡ και Μυλωνάκη, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο από τον Απρίλ. του 2018 και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!….


Μερικοί άσχετοι προφέρουν λάθος το Μανμπίτζ σαν Μανμπίζ!

Όμως ο γκαζοτενεκές Μυλωνάκης βρήκε τη δική του έμπνευση! Μαμπρίζ, …. όπως λέμε παρμπρίζ! Και νάταν αυτό η μόνη φαιδρότητα του τέως αξιωματικού και νυν αποτυχημένου ψευτο-δημοσιογράφου, πάλι καλά θάταν!

Λέει λοιπόν ο γελοίος Μυλωνάκης ότι το Μανμπίτζ είναι δυτικά του Αφρίν ενώ στην ίδια την εκπομπή του δείχνει χάρτη που σωστά (και στα ελληνικά) τοποθετεί το Μανμπίτζ στα ανατολικά του Αφρίν!!

map.png

Αυτό σημαίνει ότι βάζει κάποια υπαλληλάκια του (που σίγουρα είναι τα πρώτα τσιράκια του Καρατζαφέρη και κουνάνε τις πλαστικές σημαίες στις συγκεντρώσεις Τρεις κι ο Κούκος) να φτειάχνουν χάρτες για να κάνει τάχα ο ίδιος μόστρα ότι ‘ενημερώνει’ αλλά καθώς δεν προλαβαίνει να τους κυττάξει, τα λέει ανάποδα ο αστοιχείωτος.

Αν είναι σαν τον Μυλωνάκη οι Έλληνες αξιωματικοί, όταν θα πάνε να υπερασπιστούν το Διδυμότειχο, θα βρίσκονται στη Γευγελή!

Προσέξτε όμως πόσο εξαιρετική και φιλότουρκη δουλειά κάνουν τα υπαλληλάκια του ΑΡΤ Τηλεόραση. Δεν γράφουν στα ελληνικά Αφρίν (όπως λέγεται η πόλη της Συρίας στα αραβικά)! Αλλά γράφουν Εφρίν!!! Δακτυλογραφικό λάθος??

Όχι καθόλου. Το Αφρίν λέγεται Εφρίν στα τουρκικά και προφανώς, καθώς το ΑΡΤ Τηλεόραση κι ο Καρατζαφέρης είναι στο payroll του Ερντογάν, μπορείτε νάστε και σεις σίγουροι ότι διαβάζουν τη Γενί Σαφάκ (το φερέφωνο του Ερντογάν) κι αντιγράφουν από κει τους χάρτες που ετοιμάζουν οι χρηματοδότες τους.

Ο χάρτης είναι στο 0:40 κι οι αρλούμπες του Μυλωνάκη ακούγονται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Φτύστε τους! Δείτε το βίντεο εδώ:

Γελάστε με τον φιλότουρκο αμόρφωτο βλάκα Μυλωνάκη που ούτε χάρτες δεν μπορεί να διαβάζει!

 vk.com/video434648441_456239530

https://www.ok.ru/video/672025938541

και…

Πηγή >> https://greeksoftheorient.wordpress.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr