Home Greek News Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

by _
0 comment 822 views

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες και…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τις καίνε!!! Αποδείξεις 100%!!!

Και έχουμε το ίδιο το…AP, το ASSOCIATED PRESS, να ευχαριστήσουμε για το ακόλουθο βίντεο-σοκ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 τον κάθε «τρελό συνωμοσιολόγο» για αυτά που λέει για το όπλα-λέιζερ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!…

Τα είχα προβλέψει ΟΛΑ στην Ελληνική τηλεόραση το 2017 και από τούτο βήμα τον Δεκ. του 2017 στο άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!» και ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ από εσάς που μας ακούγατε τότε οπώς και ΤΩΡΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ???!!!…


Η ακόλουη είδησις δεν έχει να κάμνει ούτε με «fake news» («ψευδείς ειδήσεις») ούτε με «θεωρίες συνωμοσίες» αλλά με μια πάρα πολύ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του γεγονότος ότι (1ον) τα φαινόμενα ΑΠΑΤΟΥΝ εκεί έξω (2ον) ζούμε όλοι σε ένα μάτριξ, όπως το έθεσε η ίδια η μεγάλη τράπεζα Bank of America και (3ον) μας έχουν υπο ΠΛΗΡΗΝ ΈΛΕΓΧΟΝ (νοός τε και πεπρωμένου) οι σκοτεινές δυνάμεις που εξουσιάζουν τον κόσμον τούτον. Και δυστυχώς είναι πολύ ΛΙΓΟΙ που έχουν καταλάβει αυτό που πρόκειται για τη πολλοστή φορά να σας αποκαλύψω μέσω του σάιτ μας, “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” (GreekNewsOnDemand.com), που ΔΕΝ ασχολείται με fake news και τέτοια των ΜΜΕ (που ελέγχονται από τη CIA, MI6, Μόσαντ, ΕΥΠ, κ.ο.κ.), αλλά με τα πράγματα όπως αποκαλύπτονται και εξελίσσονται…ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, αυτά που ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ…ΠΟΤΕ!!!…

του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.30 | 02 Ιαν. του 2019

Δείτε πρώτα το ακόλουθο βίντεο-σοκ (να πούμε το λιγότερο) του μεγάλου καναλιού Youtube APlaneTruth.Info, που δείχνει μεγάλες δέσμες…ΛΈΙΖΕΡ να εξέρχονται εξ ουρανού και να κατακαίουν ότι εύρουν μπροστά τους, κάπου στην πόλιν Κένερ της πολιτείας Λουιζιάνα των ΗΠΑ (Kennar, Louisianna)…

Διαβάστε τώρα τα σχόλια μιας κυριας που τυχαίνει να μένει σε εκείνη την περιοχή και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!…

Μετάφρασις…

Αυτό το βίντεο λήφθηκε δύο τετράγωνα από το σπίτι μου. Ήμουν ξύπνια με τον ανεμιστήρα μου στο χαμηλό. Ο άνεμος είχε σηκωθεί τόσο σκληρά και αισθανόσουν σαν να είναι κοντά του ανεμοστρόβιλος. Ο ανεμιστήρας πήγε από χαμηλό σε υψηλό και τα φώτα από αχνή έως έντονα. Ήταν σαν να αναρροφάται μέσα και έξω από αυτό ο ηλεκτρισμός. Αυτό συνέβη για πέντε λεπτά. Ο ουρανός ήταν αναμμένος με πολλά χρώματα. Ο άνεμος θα σταματούσε από το μηδέν και στη συνέχεια να σηκωνόταν και πάλιν. Το πιο τρομακτικό κομμάτι ήταν ο ήχος. Ήταν ένας κραυγαλέος, δονητικός ήχος, σαν να ήσουν σε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Ποτέ δεν είχα περάσει κάτι τέτοιο στα 38 χρόνια μου. Ο ηλεκτρισμός ήταν σβησμένος για 15 ώρες και άκουσα ότι η αστυνομία δεν άφηνε κανέναν να βγεί στο κέντρο του Kenner.

…σε ένα φούρνο μικροκυμάτων…μικροκυμάτων…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ….))))))))))))))…..

Μήπως μας θυμίζει κάτι αυτό;;; Αααα ναι!…μας θυμίζουν όλα όσα είχει βγάλει τούτο το σάιτ εδώ προ πολλών μηνών στην περίπτωση των φωτιών στην…ΕΛΛΑΔΑ (Μάτι, Κινέτα, Νέα Μάκρη, κτλ)!!! Α ΜΑΛΙΣΤΑ!!! Και αν θυμάστε ή/και γνωρίζετε, με το που ξέσπασαν οι φωτιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου του 2018, ήταν το ίδιον ιστολόγιον ειδήσεων που σας είχε βγάλει το πρώτον ρεπορτάζ πάνω στις φωτιές στην Ελλάδα μαζί με τα ύπαρκτα αίτια…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ??? Είπαμε ότι ήταν η δουλειά των…ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (ή όπλων λέιζερ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ που τυχαίνει να «χτυπάνε» κι άλλες περιοχές του κόσμου εδώ, με ακριβώς τα ΊΔΙΑ όπλα-λέιζερ, εδώ και αρκετό καιρό. 

ΟΙ ΑΜΕΡΙΝΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛ’ΑΥΤΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο μας «Εν όψει των φωτιών του 2018. πώς πήγαν να «κάψουν» τον Καραμανλή το καλοκαίρι του….2007… – #Φωτιά #Μάτι #ΝέαΜάκρη».

Και είναι οι Ισραηλινοί κώλο-ΠεριΟΥΣΤιου του «θεού» που αυτά όπλα-λέιζερ τα χρησιμοποιούν συνεχώς εναντίον των Παλαιστινίων!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;!! Όμως, δεν φταίτε εσείς, μιας και αυτά τα…ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα συστημικά κανάλια της διαπλοκής…ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…

Όσο για το περιεχόμενο του πτώτου βίντεο, κάποιοι έχουν σχολιάσει ότι αυτό που βλέπουμε δεν ειναι τιποτε άλλο απο την αντανάκληση των εκρήξεων απο τον φακό του κατοίκοι που τραβούσε το βίντεο. Μπορεί, αλλά έχουν μαρτυρίες κατοίκων εκείνης της περιοχής που περιγράφουν την χρήση τέτοιων όπλων! Υπάρει επίσης στο διαδίκτυον ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ότι αυτά τα όπλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για τη πρόκληση ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩΝ, ιδιαίτερα…ΦΩΤΙΩΝ! Π.χ., δείτε τώρα το επόμενο βίντεο που τράβηξε κάποιος κάτοικος της πόλεως Σάντα Ρόσα της Βόρειας Καλιφόρνιας οπότε είχαν ξεσπάσει φωτιές και εκεί τον Οκτ. του 2017, “φωτιές” εντελώς ΑΣΥΝΙΙΘΗΣΤΕΣ που δεν άφησε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ…ΟΡΘΙΟ. Προσέξτε επίσης τις μπλέ…ΔΕΣΜΕΣ να πέφτουν απο τον ουρανό. Αυτές τις είχαν δει ιδίος όμμασιν αυτόπτες μάρτυρες και τις ανέφεραν στα βίντεο τους!!!..,

Δείτε τώρα ένα σπίτι που κόπηκε στα…ΔΥΟ στην Καλιφόρνια!

Επισκεφθείτε το κάναλι APlaneTruth.Info και δείτε πόσα αποκαλυπτικά βίντεο έχει αναβάσει για όλες τις φωτιές σε όλο τον κόσμο. Έχει καλύψει και την Ελλάδα μας! Δείτε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έχει πάρει από όλα τα θύματα των φωτιών στην Καλιφόρνια, των οποίων οι μαρτυρίες μιλάνε για…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ τις συνεντεύξεις που έχει πάρει από πυροσβέστες που λένε ευθαρσώς ότι οι φωτιές αυτές έγινε από…ΟΠΛΑ-ΛΕΙΖΕΡ και ΟΧΙ από κανένα «φυσιολογικό αίτιο»!! ΑΚΟΥΣΤΕ επίσης τις μαρτυρίες πολιτών που είπαν πως οι έξυπνοι μετρητές των σπιτιών τους…ΕΞΕΡΑΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ!!!

Τώρα, πείτε μου, αυτές οι ακόλουθες εικόνες από τις φωτιές στην Καλιφόρνια σας φαίνονται καθόλου…”ΦΥΣΙΚΕΣ”????….

Δείτε τώρα αυτήν εικόνα από το Μάτι….!!! HELLOOOOOOOOOOOO?????!!!!!

Και για όσους θα τολμούσαν να αμφησβητήσουν αυτό, δείτε το παρακάτω εμάιλ που ΕΜΕΝΑ μου έσειλε ανάδοχος εταιρεία του…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ λίγες μέρες μετά την δημοσίευσιν του πρώτου μου άρθρου που έκαμε θραύσιν σε όλον το διαδίκτυον το…ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ…ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΔΩ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ…

Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ήθελε από εμένα το Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ??? Μα…ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΟΙΟΥΣ σαν αναλυτής του τύπου και των social media των…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Χμμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Μιλάμε εν προκειμένω για μιαν θέσιν εργασίας υπηλής αμοιβής και ουχί μόνον. Εν ολίγοις, ήθελαν να με προσλάβουν για την συγκεκριμένην θέσιν (λόγω των προσόντων μου) να εργάζομαι μέρα-νύχτα για αυτούς αναλύωντας τι λέγουν τόσον τα ΜΜΕ όσον και τα ελληνικά δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, κτλ.) για τους…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ διότι, σύμφωνα με ίδιους, «αντιμετωπίζουν απειλές από εξτρεμιστικές ιδεολογίες στο διαδίκτυο (το Ελληνικό)» και ότι κάνοντας έτσι θα εξασφάλιζα την ασφάλεια των ΗΠΑ απέντι σε τέτοιες απειλές, κτλ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ (ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΕΛΛΑΑΣ ΕΣΤΙΝ!), ΚΤΛ., ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ!!!

Μου κάνει όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΝ το γεγονός πως αυτό το e-mail μου το έστειλαν λίγες μέρες ΜΕΤΑ την δημοσίευσιν του πρώτου μου άρθρου για τις φωτιές στην Ελλάδα, που διεδόθη ΠΑΝΤΟΥ σε όλον το διαδίκτυον ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Δηλαδή, επειδή αυτοί εκεί στο Υπ. Αμύνης των ΗΠΑ εβρίσκοντο εν πανικώ λόγω της εκμαθεύσεως αυτής της τόσον τεραστίας αληθείας μέσω του δικού μου σάιτ, που απησχόλησε όλον το Πανελλήνιον επι πολλάς ημέρας, ήρχισαν αμέσως να ψάχνουν δια τον κατάλληλον….ΕΛΛΗΝΑ μεταφραστή (και όχι μόνο, πιστέψτε με!) που θα μπορούσε να τους βοηθήσει σε αυτό και έτυχε να σκοντάψουν σε ΑΒΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ο οποίος εκείνην την στιγμήν, τους έκαμνεν…ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑΝ με το άπλο του μπλόγκ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ…ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ…ΑΦΥΠΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟΝ!!!

Διαβάστε το πρώτο μας άρθρο με τίτλον «ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» που έγινε αμέσως βίραλ σε όλον το διαδίκτυον το….ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ και απησχόλησε τα ΜΜΕ και ακόμη και στελέχη της Ελληνικής κυβερνήσεως, όπως οι δηλώσεις του κ Γιώργου Μαϊστράλη, αντιπροέδρου της εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ, ο οποίος σε ένα τουίτ του, αναφέρθηκε στα πολλά βίντεο στο διαδίκτυον που αναφέρονταν στα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ, εν σχέσει με τις φωτιές στην Ελλάδα και αλλού, και όλοι πήγαν μετά να τον κράξουν για την…ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ να τολμήσει να θίξει τέτοια σοβαρά θέμαρτα που άπτονται των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδος μας!!!

Διαβάστε το άρθρο «O αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων, οι πυρκαγιές και τα… ενεργειακά όπλα» για περισσότερα.

Και ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ο κ Μαϊστράλη. Δείτε τα ακόλουθα…

«Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; Πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 βαθμούς Κελσίου) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ. κοντά; Photoshop;»

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ Κ ΜΑΪΣΤΡΑΛΗ, γιατί τα βίντεο στα οποία αναφερθήκατε εσείς τυχαίνει να είναι βίντεο του προαναφερόμενου καναλιού, APlaneTruth.Info, του οποίου το βίντεο μόλις είδαμε στο παρόν άρθρον με τα…ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥΣ, του οποίου ο διαχειριστής, κ «Τζέιμι», έχει κάνει τα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ και…ΦΡΙΤΤΟΥΝ και να ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τις αποκαλύψεις του!!!

Ο διαχειριστής του ίδιου καναλιού συνεργάζεται με την κορυφαία ερευνήτρια από την Βόρεια Καλιφόρνια Ντέμπορα Ταβάρες (Deborah Tavares), ο οποία μιλάει εδώ και χρόνια για αυτά τα λέιζερ παρέχουσα πολλές αποδείξεις ότι αυτά τα όπλα λέιζερ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Διαβάστε το άρθρο μας  «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» όπου η κα αυτή μας έχει παράσχει εμαίλ από το 2011 από κοινωφελή εταιρεία της Βόρειας Καλιφόρνιας (PG & Electric) στο οποίο τα στελέχη της μιλάνε ανέμελα  μεταξύ τους για τα σχέδια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει…ΛΈΙΖΕΡ για να…ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΌΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο ίδιο παραπάνω άρθρο, αποδειχνύουμε επίσης και τον ρόλο τον εντελώς ΥΠΟΥΛΟ της ίδιας της ανθελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα σχέδια των ελιτιστών Ατζέντα 21 & 2030 για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, κάτι το οποίο απαιτεί την χρήσιν «τεχνητών κρίσεων» όπως….ΦΩΤΙΕΣ και όχι μόνο και αυτά τα παραδέχτηκε ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάτης, σε σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ, το Μάιο του 2015, λέγων…

Όπου “απρόσμενες κρίσεις” είναι σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ένα ξαφνικό μεταναστευτικό κύμα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και αυτά τα είχε πει ο Μπουτάρης αναφορικώς προς το Σχέδιον Δράσεως Δια το Κλίμα που τυχαίνει να υπάγεται στις προαναφερόμενες μεγάλες…ΑΤΖΕΝΤΕΣ!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Άρα παιδιά, να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ τι λέει το όχλος, γιατί δυστυχώς, είναι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που πάνε με αυτό και ΟΧΙ με την ΑΛΗΘΕΙΑ, ιδεύοντας προς τον…ΓΚΡΕΜΟΝ–με την βοήθεια των αεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε και κυβερνήσεως βεβαίως-βεβαίως!!!

Αν όμως θέλουμε να ξυπνήσουμε τελικά και ΟΛΟΤΕΛΑ, θέλει μεγάλη πίστιν, αρετήν και…ΤΟΛΜΗΝ.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί, γιατί ήταν η ίδια η ΕΡΤ (του ΣΥΡΙΖΑ) που ένα μήνα μετά τις φωτιές στην Ελλάδα μας είπε ότι φωτιές σαν εκείνες στο Μάτι μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε περίπου...ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΕΕΕΕ;;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;;!!! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλον «Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!» και δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…

Και αυτό που πρέπει να τονίσουμε εδώ είναι το πως αυτά που είχε πει στην ΈΡΤ για μια τέτοια πιθανότητα να συμβεί στην Ελλάδα ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας και διαχείρισης του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας, ήταν ΠΑΛΙΝ στο πλαίσιο των δύο μεγάλων προαναφερόμενων ατζέντων των ελιτιστών γιατί όλα μα…ΟΛΑ τα έθνη αυτές τις ατζέντες τις έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ/ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ συμπεριλαμβανομένης της…ΡΩΣΙΑΣ του «αγαπημένου» μας «ορθόδοξου ηγέτου»…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

Για περισσότερα, διαβάστε και…

Πίσω από από τις φωτιές στην Ελλάδα η Ατζέντα 21 που προσυπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ! ¦ #φωτιές #Μάτι #ΝέαΜάκρη

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Τώρα, για το εάν τέτοιες εικονές μπορούν να ιδωθούν και διαπιστωθούν και εν τη περιπτώσει των εν Ελλάδι φωτιών, ναι, βεβαίως έχουν τέτοιες εικόνες και βίντεο. Π.χ., ήταν το Zougla.gr στο άρθρο τους με τίτλον «Φωτιά κοντά σε κατοικίες στην περιοχή Διώνη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου» (αρχική πηγή ήταν το “Irafina”) όπου μας έδειξαν μια εικόνα που τα είπε όλα. Δείτε την…

Διαβάστε το άρθρο μας «ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη» όπου Έλληνας πολίτης και κάτοικος της περιοχής όπου είχε ξεσπάσει μια από τις  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ …15 φωτιές, σε ΤΡΕΙΣ (3) διαφορετικές περιοχής της Αττικής (σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση) μας δείχνει ένα δέντρο που καίει…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, κάτι το οποίον συμβαίνει μόνο στην περίπτωση της χρήσεως ΛΈΙΖΕΡ-…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ που σας περιγράφω στο παρόν άρθρον!!! Όταν βάζει κάτι στο φούρνο μικροκυμάτων, καίει…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ–ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

 

Δείτε τώρα το ακόλουθο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής των Γεράνειων Όρων στις 24 Ιουλ. του 2018, μια μερά, δηλαδή, μετά το ξέσπασμα των φωτιών σε ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της Αττικής–πλήν της συγκεκριμένης, παρ ‘ολο που βρίσκεται κι αυτή στην Αττική. Τα λέει όλα από μόνο του…

Και τέλος….

Όταν είχα πάει στο Μάτι μαζί με την κα. Πόπη τη Σουφλή από τα «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» δύο μέρες μετά τις φωτιές, κάναμε εκεί μαζί ένα επιτόπιο ρεπορτάζ και διαπιστώσαμε αμέσως ότι αυτό που είχε γίνει στο Μάτι και αλλού έμοιζε 100 τοις 100 με τις επιπτώσεις των φωτιών και σε άλλες χώρες, όπως στην…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ όπου ζώ μόνιμα εγώ.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο που είχαμε βγάλει για αυτό με τίτλον «Iδού η διεξοδος θανάτου στο Μάτι. Με την κα Πόπη Σουφλη από τα Αττικά Νέα…!!!… #Φωτιά #Μάτι».

Χαρακτηρηστικό του ρεπορτάζ που είχαμε βγάλει εμείς οι δύο στο Μάτι ήταν το γεγονός πως οι επιπτώσεις των φωτιών στο Μάτι έμοιαζαν 100 τοις 100 με εκείνες στην…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ και αλλου στον κόσμο!!! Ήτοι, το γεγονός πως στο σημείο όλων αυτών των φωτιών είχαν βρεθεί λιωμένες ζάντες αυτοκινήτων, γυλιά, διάφορα είδη μετάλλων και όχι μόνο, αυτό από μόνο του «φωνάζει» για…ΟΠΛΑ-ΛΕΖΕΡ διότι αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΩΝ ΦΩΤΙΩΝ!!!

Δείτε τώρα αυτά που μας είχει περιγράχει η κα Σουφκλή….

Greeknewsondemand.Com, Iδού η διεξοδος θανάτου στο Μάτι! Με την κα Πόπη Σουφλη από τα Αττικά Νέα…

Δείτε το παρακάτω βίντεο μας από το Μάτι και ανολιξτε τον ήχο που είναι στο παρακάτω πλέιερ….

Διαβάστε τώρα μερικά από τα πιο δυνατά μας άρθρα για τις φωτιές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Καλιφόρνια και αλλού και για το πως αυτές μόνο «φυσικές» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά…ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙΣ, όχι από κανέναν «τρελό πυρομανή» ἤ / και «πεσμένο καλώδιο της ΔΕΗ». Αυτά ρε παιδιά είναι…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, προοριζόμενα ως «τροπή» για τους ανθρώπους-ΠΡΟΒΑΤΑ που δεν έχουν μάθει ακόμη πλήρως πως να σκέφτονται μόνο και ΜΟΝΟ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!…


LAZER WEAPONS USED IN #CaliforniaFires! • ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ: Η ΑΙΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Πίσω από από τις φωτιές στην Ελλάδα η Ατζέντα 21 που προσυπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ! ¦ #φωτιές #Μάτι #ΝέαΜάκρη

Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! #Φωτιές #Αττική #Μάτι

Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα

Κώδικας Μυστηρίων: Όπλα λέϊζερ της νέας τάξης πίσω από τις φωτιές στην Αττική

“Τζέισον Μπορν” το ’16, «Θα συναντηθούμε στο άγαλμα της Αθηνάς». Το μεγάλο όπλο ΛΕΙΖΕΡ των ΗΠΑ λέγεται…ΑΘΗΝΑ! – #φωτιά #Μάτι #Ραφή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr