Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, 12:56
Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, οι εισαγγελείς βρήκαν ένα εντελώς άδειο σπίτι στο οποίο δεν υπήρχε ούτε καρέκλα.

Oι εισαγγελείς φτάνοντας στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, διαπίστωσαν ότι είχε ήδη μεταφερθεί όλη η οικοσκευή της οικογένειας.

Αυτή η εξέλιξη, επιβεβαιώνει πλήρως, κατά τους αρμοδίους, την πληροφορία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ότι ο καθηγητής είχε μαζέψει την οικοσκευή του και ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό, με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Oι εισαγγελείς φτάνοντας στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, διαπίστωσαν ότι είχε ήδη μεταφερθεί όλη η οικοσκευή της οικογένειας

Το γεγονός αυτό, εκτιμούν νομικοί κύκλοι ενδέχεται να επηρεάσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κ.Μανιαδάκη.

Έρευνα διεξήχθη επίσης στο σπίτι όπου είχε δηλώσει ότι φιλοξενείται. Ήδη η δικογραφία που έχει σχηματιστεί διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Novartis, ενώ ο ίδιος ο κ. Μανιαδάκης δηλώνει μέσω του συνηγόρου του ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών, όποτε τον ζητήσουν.

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis και νυν κατηγορούμενος ήταν έτοιμος να διαφύγει στο εξωτερικό.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, 16:21

https://www.zougla.gr/greece/article/erevna-sto-spiti-tou-nikou-maniadaki