Home Greek News Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε λεφτά σε παιδιά για τα κάλαντα και αυτά του τα έδωσαν πίσω γιατί «Πρόδωσε την Μακεδονία»!

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε λεφτά σε παιδιά για τα κάλαντα και αυτά του τα έδωσαν πίσω γιατί «Πρόδωσε την Μακεδονία»!

by _
0 comment 146 views

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε λεφτά σε παιδιά για τα κάλαντα και αυτά του τα έδωσαν πίσω γιατί «Πρόδωσε την Μακεδονία»!

Ενα περιστατικό που δείχνει την οργή των Ελλήνων Μακεδόνων για την συμφωνία παραχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημειώθηκε στα Γρεβενά.

Μετά τη Θεία Λειτουργία για το νέο έτος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, όπως και πολλοί άλλοι επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ για την ενίσχυση τους.

Τότε ένα από τα παιδιά αντιδρώντας στη στάση του βουλευτή Γρεβενών στο θέμα της Μακεδονίας και την Συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Οπως αναφέρει το greveniotis.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κρύψει τη αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και το περιστατικό και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως… “κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.”

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/739149_paidia-epestrepsan-hrimata-poy-toys-edose-voyleytis-toy-syriza

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr