Home Greek News Νομιμοποιεί τους γάμους ανηλίκων για τους πιστούς της Σαρία η Γερμανία! Χαίρεται κι ο Τσίπρας;;;

Νομιμοποιεί τους γάμους ανηλίκων για τους πιστούς της Σαρία η Γερμανία! Χαίρεται κι ο Τσίπρας;;;

by _
0 comment 226 views

Νομιμοποιεί τους γάμους ανηλίκων για τους πιστούς της Σαρία η Γερμανία! Χαίρεται κι ο Τσίπρας;;;

Μήπως γι αυτό έρχεται η «Πρωθιέρεια» της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων κα Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα; Να πείσει το πιστό και καλό της σκυλάκι τον Αλέξη Τσίπρα να πράξει το ίδιο και στην Ελλάδα; Να νομοθετήσει ένα τέτοιο αίσχος κι εδώ; Μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Δύση που αναγνωρίζει και εφαρμόζει τη Σαρία…

Επίσης να μην ξεχνάμε πως ο Τσίπρας αναγνώρισε με Νόμο το δικαίωμα σε 15χρονα παιδιά να επιλέγουν το… φύλο που επιθυμούν…!!!


Σύμφωνα με το Newspunch.com και το Breitbart.com

Το γερμανικό ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι μετανάστες μπορούν να παντρεύονται νόμιμα τα παιδιά εάν ακολουθούν πιστά το νόμο της Σαρία.

Η απόφαση προέρχεται από μια αμφιλεγόμενη υπόθεση που αφορούσε έναν Σύριο άνδρα ο οποίος διαχωρίστηκε από την ανήλικη “σύζυγό του” όταν είχε φτάσει μαζί της στη Γερμανία ως αιτούντες άσυλο τον Αύγουστο του 2015.

Το μεγάλο σάιτ Breitbart.com αναφέρει: Το ζευγάρι, ξαδέλφια, παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 ενώ ο άνδρας ήταν 21 ετών και η κοπέλα ηλικίας μόλις 14 ετών σε διαδικασία γάμου που έγινε νόμιμα στη Συρία αλλά θεωρήθηκε άκυρη από τις γερμανικές αρχές όπου η νόμιμη ηλικία γάμου ήταν 16 ετών την εποχή εκείνη.

Αφού η σύζυγός του ανελήφθη σε ξεχωριστή ειδική φροντίδα λόγω της νομικής της καταστάσεως ως ανήλικης, ο Σύριος άνδρας διαμαρτυρήθηκε στα γερμανικά δικαστήρια, τα οποία του είχαν αρχικά χορηγήσει πρόσβαση σε αυτήν τα Σαββατοκύριακα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γάμος δεν επεβλήθη στην κοπέλα ένα περιφερειακό δικαστήριο.

Η υπόθεση απεστάλη στη συνέχεια στο ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο απεφάνθη τώρα ότι ο γάμος μεταξύ του ζεύγους πρέπει να εξεταστεί επι τη βάσει της νομικής της καταστάσεως στη Συρία. Σύμφωνα με το δικαστήριο, τέτοιες περιπτώσεις στο μέλλον θα πρέπει να εξετάζονται σε ατομική βάση, αντί για μια γενική άρνηση αναγνώρισης τους- όπως η διαδικασία είχε κριθεί προηγουμένως.

Στη Γερμανία, η προστασία του γάμου και της οικογένειας κατοχυρώνεται στον βασικό νόμο, καθώς και η αρχή της ίσης μεταχείρισης, και οι δύο θα μπορούσαν να παραβιαστούν με την απαγόρευση των γάμων ανηλίκων.

Η Σουηδία, η οποία έχει επίσης λάβει μεγάλο αριθμό μεταναστών από το 2015, απαγόρευσε επίσης τους γάμους των παιδιών και έχει σημειώσει κάπως μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτό, καταδικάζοντας πρόσφατα ένα ζευγάρι το 2018 για την προσπάθεια να εξαναγκάσουν την ανήλικη κόρη τους σε γάμο από συνοικέσιο.

Από το ύψος της μεταναστευτικής κρίσης το 2015, η Γερμανία είδε μια τεράστια αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων γάμου ανηλίκων, με τουλάχιστον 1.000 περιπτώσεις γνωστές μέχρι το 2016.

Η Γερμανία ψήφισε νόμο για την αύξηση της ηλικίας γάμου στα 18 το προηγούμενο έτος για την καταπολέμηση των γάμων ανηλίκων, αλλά η νέα απόφαση θα μπορούσε να είναι ένα πλήγμα για τη νομοθεσία.

Διαβάστε τώρα κάτι που είχαμε βγάλει πριν λίγους μήνες για τον Τσίπρα και τους γάμους ανηλίκων…

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ…!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

“μεταξύ 2000 και 2016 είχαμε επίσημη παντρειά 9407 ανήλικων στην Ελλάδα…”


Επιστολή – σοκ της Έλενας Πατρικίου προς Τσίπρα για τους γάμους στα δεκάχρονα

Λινκ >> https://www.athensvoice.gr/politics/376293_epistoli-sok-tis-elenas-patrikioy-pros-tsipra-gia-toys-gamoys-sta-dekahrona

Υπάρχει παραθυράκι στην Ελλάδα για εύκολο γάμο με ανήλικα παιδιά – Βρήκαμε 811 που παντρεύτηκαν κάτω των 14 ετών!

Λινκ >> https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/yparchei-parathyraki-stin-ellada-gia-efkolo-gamo-me-anilika-paidia-vrikame-811-pou-pantreftikan-kato-ton-14-eton/

Γάμοι ανηλίκων σε Ελλάδα και διεθνώς

Λινκ >> https://tomov.gr/2018/03/10/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CF%82/

ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΝΥΦΕΣ – ΕΝΗΛΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Λινκ >> http://www.thetoc.gr/magazine/anilikes-nufes—eniliki-barbarotita

Ποια τα δικαιολογητικά για έκδοση άδειας Πολιτικού Γάμου-Ο ρόλος του δήμου

Λινκ >> https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/poia-ta-dikaiologitika-gia-ekdosi-adeias-politikou-gamou-o-rolos-tou-dimou/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr