Τα στατιστικά δεδομένα για το ΑΕΠ του Ελλάδος τα βγάζει η….CIA μαζί με το ΔΝΤ! – Μέρος 1

Τα στατιστικά δεδομένα του επίσημου καταλόγου χωρών ανά ΑΕΠ τα βγάζει η….CIA!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.40 | 25 Δεκ. 2ο18

Διαβάστε τα παρακάτω στατιστικά δεδομένα από την ίδια την Wikipeadia που είναι ο επίσημος, διαδικτυακός «ελεγκτής γεγονότων». Το ΑΕΠ είναι ένα από τα μεγαλύτερα μεγέθη που καθορίζει την πορεία μιας οικονομίας μιας δεδομένης χώρας, όπως η….ΕΛΛΑΔΑ. Και ως γνωστόν, ήταν το πείραγμα του ΑΕΠ, μαζί με το φούσκωμα του ελλείματος της Ελλάδος, που έπαιξαν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στην δημιουργία της απάτης των…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! Και ΝΑ ΑΥΤΟΙ που τα φτιάνουν…ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!


Κατάλογος χωρών ανά ΑΕΠ (Ισοτιμία Αγοραστικής Δύναμης)

Για το κατάλογο αυτόν, πατήστε ΕΔΩ >> https://el.m.wikipedia.org

Το «ζουμί»» όμως είναι στις…ΠΗΓΕΣ. Δείτε τώρα τα παρακάτω για να καταλάβετε…

|Πηγή:

World Development Indicators database, Παγκόσμια Τράπεζα – 29-9-2010

|Πηγή:

The World FactbookΗΠΑ Central Intelligence Agency (CIA). 16-1-2011. Field Listing Rank Order (Όλες οι πληροφορίες είναι υπολογισμοί και αφορούν διάφορες χρονιές από το 1993 ως το 2010).

^b Η ζώνη του ευρώ το 2008 αποτελούνταν από 13 επί συνόλου 27 χωρών της ΕΕ: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία και Φινλανδία.

Παραπομπές

  1.  «IMF»ΔΝΤ. Απρίλιος 2017. Ανακτήθηκε στις 09-05-2017. Ελέγξτε τις τιμές ημερομηνίας στο: |accessdate= (βοήθεια)

Και ΤΙ σημαίνουν ολ᾽αυτα;; Σημαίνουν ότι το ΔΝΤ συνεργάζεται με την ίδια την….CIA για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΥΤΟ!!! Πρώην οικονομολόγος του ΔΝΤ, ονόματι Τζόν Πέρκινς, μας παραδέχτηκε πριν από 10 και πλέον χρόνια ότι είναι το ΔΝΤ, σε συνεργασία με την…CIA, που εισβάλλει σε τρίτες χώρες σε όλο τον κόσμο λυμαίνοντας τα οικονομικά τους για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, όλα στο όνομα του «διασώζαντας τις οικονομίες αυτών των χωρών προσφέροντάς τους δανεισμό». ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

Για περισσότερα τα ΔΝΤ και CIA και πως έχουν καταστρέψει την Ελλάδα καθώς και άλλες χώρες διαβάστε επίσης….

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο….

Οι «Οικονομικοί Δολοφόνοι» κατακρεουργούν την Ελλάδα…