Home Greek News ΕΚΘΕΤΟΥΝ τους σιωνιστάς Εβραίους & ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα Κίτρινα Γιλέκα στην Γαλλία! Τους κατηγορούν για «Αντισημιτισμό»

ΕΚΘΕΤΟΥΝ τους σιωνιστάς Εβραίους & ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα Κίτρινα Γιλέκα στην Γαλλία! Τους κατηγορούν για «Αντισημιτισμό»

by _
0 comment 198 views

ΕΚΘΕΤΟΥΝ τους σιωνιστάς και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα Κίτρινα Γιλέκα στην Γαλλία! Τους κατηγορούν για «Αντισημιτισμό»!

Παίρνουν φόρα οι διαδηλωτές απέναντι στον νεοταξικό μηχανισμό του Μακρόν, ο οποίος είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

Ισχυρίζεται από τα γαλλικά ΜΜΕ τα…ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ  ότι υπάρχουν «λίγα» και «ακραία» στοιχεία που προσπαθούν να αναλάβουν το σύνολον του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων στην Γαλλία, αλλά ως τώρα δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑΝ! Και τούτο διότι, απο τη πρώτη μέρα κιόλας, όλος ο κόσμος ήξερε περι τίνος πρόκειται αυτές οι σφοδρές διαδηλώσεις εκεί. Για την αύξηση της τιμής βενζίνης μήπως;; ΟΧΙ ΔΑ!, αλλά για την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ!!! Αλλά αυτοί οι Γάλλοι διαδηλωτές είναι πανέξυπνοι γιατι ξέρουν πάρα πολυ καλά για την…ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ….!!!

Χαρακτηριστό και αντιπροσωπευτικό της μεγάλης ευφυϊας των διαδηλωτών είναι αυτός ο Γάλλος στο παρακάτω βίντεο που φοράει μάσκα και απαριθμείς τους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ της δυστηχίας των Γάλλων. Δηλαδή τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…SOROS…BN’AI BRITH…BERNARD-HNERY LEVY και όχι μόνο, όλοι…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

Δείτε τώρα το βίντεο!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr