Home Greek News Τα Λευκά κράνη συμμετείχαν σε λεηλασίες και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στη Συρία. Τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το Netflix!!!

Τα Λευκά κράνη συμμετείχαν σε λεηλασίες και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στη Συρία. Τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το Netflix!!!

by _
0 comment 191 views

Τα Λευκά κράνη συμμετείχαν σε λεηλασίες και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στη Συρία

Τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το Netflix!!!

ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε πρώτα αυτά τα βιντεο και…ΚΟΨΤΕ ΤΟ NETFLIX!!!


Νέα στοιχεία που προκαλούν αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη έρχονται στο φως για τη δράση της οργάνωσης «Λευκά Κράνη», στη Συρία, από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Μελέτης για τη Δημοκρατία, Μαξίμ Γκριγκόριεφ.

Μέλη της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» ασχολούνταν με την εμπορία οργάνων και πραγματοποίησαν κλοπές στη Συρία, σύμφωνα με στοιχεία που υπέβαλε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Μελέτης για τη Δημοκρατία, Μαξίμ Γκριγκόριεφ, την Πέμπτη στα Ηνωμένα Έθνη.

«Οι άνθρωποι που διασώζονταν από τα Λευκά Κράνη συχνά δεν επέστρεφαν ζωντανοί», δήλωσε ο Γκριγκόριεφ παραθέτοντας έναν μάρτυρα που διαμένει σε μια από τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνταν τα Λευκά Κράνη. «Για παράδειγμα, ένα άτομο τραυματίζεται ελαφρώς, σώζεται και στη συνέχεια επιστρέφεται πίσω με το στομάχι του ανοιχτό και με τα εσωτερικά όργανα του να λείπουν».

Ο Γκριγκόριεφ επεσήμανε ότι, σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων και μελών της οργάνωσης, η τελευταία συμμετείχε επίσης σε κλοπές από τραυματίες, ιδιαίτερα γυναικών, καθώς και στη λεηλασία καταστημάτων και κατεστραμμένων κτιρίων.

https://sputniknews.gr/kosmos/201812211688771-leuka-kranh-lehlasies-emporio-anthwpinwn-organwn/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr