Home Greek News Είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΗ η συνεργασία Χρυσής Αυγής με το…ΣΥΡΙΖΑ!!!

Είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΗ η συνεργασία Χρυσής Αυγής με το…ΣΥΡΙΖΑ!!!

by _
0 comment 317 views

Είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΗ η συνεργασία Χρυσής Αυγής με το…ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΑΙΜΑ!…ΤΙΜΗ!…ΧΡΥΣΗ….ΤΟΜΗ…!!!…

–του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 6.46πμ | 21 Δεκ. 2018

Απ᾽ό,τι φαίνεται η Χρυσή Αυγή έχει πολλές…«ΑΓΑΠΕΣ» εκεί στη Βουλή σαν τις κεραμιδόγατες που πάνε και κοιμούνται με όποια άλλη γάτα που τους βολεύει στον δρόμο. Εθχές σας δείξαμε στο άρθρο μας «ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ….ΕΛΕΟΣ!!!!!!» πρόσφατο βίντεο όπου ο κ Νίκος Μιχαλολιάκος ΔΕΝ αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας Χρυσής Αυγής και…ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Πριν από λίγους μήνες ήταν ο Παναγιώτης ο Αποστόλου που είχε γράψει στο άρθρο του με τίτλο «Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!»…


Χέρι – χέρι Νίκος Μιχαλολιάκος και “Αριστερός Πατριώτης”;

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του “Αριστερού Πατριώτη” Αλέξη Οικονόμου:

«Mέλος του ΚΚΕ επί τρεις δεκαετίες(1975-2001), συνεισέφερε για μια δεκαετία στο υπό διαμόρφωση ρεύμα της Πατριωτικής Αριστεράς, ενταγμένος κομματικά στο ΛΑ.Ο.Σ. ως μέλος της Κ.Ε. και σε διάφορα Επιτελικά Όργανα και επικοινωνιακές δράσεις, αρθρογράφος της Α1 (σ.σ. κομματικής εφημερίδας του ΛΑΟΣ) και περιοδικά, πολιτικός σχολιαστής στο ART – πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με δηλωμένες ανοιχτά τις αριστερές θέσεις του και διατήρηση της ανεξάρτητης, κριτικής και “αιρετικής” σκέψης του προς πάσα κατεύθυνση. Μετά την αποχώρηση του από το ΛΑ.Ο.Σ. λόγω στρατηγικών και οργανωτικών διαφωνιών στις 2/11/2016, κινείται πλέον αδέσμευτα κι ενωτικά στον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…»!

Θα με ρωτήσετε, πως στο πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ “χωρούσε” το επί 26 χρόνια μέλος του ΚΚΕ; Θα σας απαντήσω, πως προφανώς αφού αυτοπροσδιορίστηκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη ως “Αριστερός Πατριώτης”, άρα τον έπεισε ότι ήταν πατριώτης (;;;)! Ωστόσο, ακριβή απάντηση στο ερώτημά σας, μπορεί να δώσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Όμως φεύγοντας από το ΛΑΟΣ ο “Αριστερός Πατριώτης” δεν ιδιώτευσε! Αναζήτησε νέα πολιτική στέγη! Και μη φανταστείτε πως την αναζήτησε στα αριστερά! Όχι γιατί εκεί είναι πλέον persona non grata! 

Που φαντάζεστε λοιπόν;

Πληροφορίες που προέρχονται από το πολύ εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν, πως βρίσκεται πολύ κοντά στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου (σ.σ. μην με βρίζεις πάλι Νίκο μου, έτσι μου είπαν δικά σου στελέχη)!

Βέβαια αυτή τη στιγμή με μεγάλη διακριτικότητα, αλλά και “οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια”, και πολλοί στη Χρυσή Αυγή έχουν ενοχληθεί τα μάλα (σ.σ. όπως τότε εμείς στο ΛΑΟΣ)!

Μου είπαν επίσης, πως ο “Αριστερός Πατριώτης” γράφει στην τελευταία σελίδα της κομματικής εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, το “Εμπρός” που εκδίδει σύζυγος Βουλευτή του κόμματος, με άλλο ψευδώνυμο;

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, συγχαρητήρια στον Νίκο Μιχαλολιάκο που κάνει ανοίγματα προς τον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…

Βέβαια να σημειώσω πως ήδη υπάρχουν δυνατά μηνύματα αντίδρασης της Βάσεως από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μάνη, όπως με ενημέρωσαν!

Αλλά για σήμερα αυτά! Τις επόμενες ημέρες ίσως έχω κι άλλα σχετικά!

Γιατί, όπως λέγει ο λαός μας “το σαλάμι τρώγεται φέτα – φέτα”!!


Και πάλι ήταν ο κ Π. Αποστόλου που έγραψε πριν τρείς μήνες τα ακόλουθα για τη ΧΑ και….ΣΥΡΙΖΑ που θα επιβεβαιωθεί ΠΛΗΡΩΣ λίγο παρακάτω….


Από το άρθρο «ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» του Παναγιώτη Αποστόλου που δημοσίευσε σήμερα στο σάιτ του egerssi.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!»

“Προσεγγίζει” Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Βέβαια το “οπλοστάσιο” του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει μόνο Κώστα Καραμανλή! Διαθέτει σειρά “όπλων” που τα χρησιμοποιεί ήδη, αφενός μεν για να ανακόψει την αυτοδυναμία Μητσοτάκη, αφετέρου δε, να περιχαρακώσει, να περιφρουρήσει, τα δικά του σημερινά ποσοστά (σ.σ. βλέπετε: διώξεις αντιφρονούντων δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων του ιδίου ιδεολογικού χώρου, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κα)! Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η κουβέντα μου με υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής (αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορώ να αποκαλύψω, ούτε τη θεσμική του ιδιότητα στο κόμμα), που μου ζήτησε να συναντηθούμε και να τα πούμε, γνωρίζοντας βεβαίως, ότι βρίσκεται απέναντι στην πολιτική στόχευση – στρατηγική του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Η αποκάλυψη όμως που μου έκανε, είναι συγκλονιστική και εκ των προτέρων κρατώ αποστάσεις και διατηρώ επιφυλάξεις!

Ωστόσο, παρότι η Αθήνα είναι μια μεγαλούπολη, η πολιτική της κοινωνία είναι κατά πολύ μικρότερη και κάπου, λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας…

Έτσι, προσπάθησα να διασταυρώσω αυτήν την πολιτική βόμβα (λέγω πάλι εάν ισχύει) μέσω υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ! Και οι απόψεις των δυο ανδρών ήταν συγκλίνουσες! Ωστόσο, για άλλη μια φορά επαναλαμβάνω πως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου! Αφού η πληροφορία μπορεί να έχει το χαρακτήρα της προβοκάτσιας για το κόμμα της Χρυσής Αυγής!

Αλλά, θεωρώ πως έστω και 1% να στέκει αυτή η κατηγορία, είμαι υποχρεωμένος να την δημοσιοποιήσω:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα – και βέβαια πριν τις εκλογές – σκέπτεται να απελευθερώσει τα δεκάδες – εκατοντάδες ευρώ των κρατικών επιχορηγήσεων, που είναι δεσμευμένα από τη Χρυσή Αυγή! Μια πολιτική κίνηση που θεωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ανεβάσει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τα στερήσει από τη ΝΔ»!

ΥΓ.: Για να προλάβω τις όποιες πονηρές σκέψεις κάποιων κακοπροαίρετων, θα τους θυμίσω, πως λίγοι έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν τέτοια σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και όχι αναίτια, αφού θεωρώ πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις!!


Σαν όμως να μην φτάνουν ολ᾽αυτά. Δεν είδατε τι έγινε εχθές???  Ότι η ΧΑ ψήφισε την Θάνου την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ…;;;

Εδώ πλέον έχουμε επίσημη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑ, Τσίπρα – Μιχαλολιάκου…!!! Και με την βούλα πλέον…!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο από το «ΕΘΝΟΣ»…


Υπέρ του διορισμού Θάνου ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων

 Τελευταία Ενημέρωση
Κατερίνα Τζαβάρα

Καταψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ΔΗΣΥ και Ποτάμι, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών»

«Επί 42 χρόνια, που υπηρέτησα το δικαστικό σώμα και από θέσεις ευθύνης, και ως αντιπρόεδρος και ως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, δεν μου κατελόγισε ποτέ κανείς μεροληψία, είτε υπέρ είτε κατά κάποιου διαδίκου», είπε η Βασιλική Θάνου για το διορισμό της οποίας στη θέση της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού συνεδριάζει στη Βουλή η ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Η πρόταση της κ. Θάνου για τη θέση αυτή από την κυβέρνηση έγινε κόκκινο πανί της αντιπολιτευόμενης κριτικής, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις και οι επικρίσεις.

Η ίδια πάντως τόνισε ότι θεωρεί «ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση επειδή στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε «η αναζήτηση της ανάπτυξης, με την ενίσχυση του ανταγωνισμού, έχει πρωταρχικό και ζωτικό ρόλο για την ανάπτυξη της οικονομίας και την ευημερία».

Ερμήνευσε τις σε βάρος της επιθέσεις «λόγω των θέσεων που είχε» οπότε βρέθηκε «καλώς ή κακώς, στο μικροσκόπιο κυρίως από ορισμένα πρόσωπα» και δεσμεύτηκε πως με «αμεροληψία και αντικειμενικότητα θα πορευτεί και σε όλη τη θητεία της» αν αναλάβει την προεδρία της Ανεξάρτητης Αρχής.

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι Ανεξάρτητη Αρχή και θα πρέπει ο πρόεδρος και τα μέλη της να έχουν ανεξαρτησία, αμεροληψία και αντικειμενικότητα. «Η κυβέρνηση προτείνει την κ. Θάνου με γνωστή διαδρομή – πρόεδρος του Αρείου Πάγου, σύμβουλος του πρωθυπουργού τα τελευταία χρόνια- έχει πλούσια επιστημονική και επαγγελματική δράση», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.Εξήγησε πως «η επιλογή δεν προσκρούει σε κανένα τυπικό ή ουσιαστικό κώλυμα» και τόνισε πως «και ο απερχόμενος πρόεδρος του υπέδειξε συμβουλευτικά ότι καλό θα είναι να είναι πρώην δικαστικός εκείνος που θα τον διαδεχθεί».

«Θέλουμε υποψήφιο από την ιδιωτική οικονομία; Με επαφή με τα ιδιωτικά συμφέροντα;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Έχει πάρει μια σαφώς πολιτική θέση ως προϊσταμένη του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και διερωτήθηκε γιατί δεν αναγράφεται στο βιογραφικό της που διανεμήθηκε στην Επιτροπή η συγκεκριμένη θέση, επικρίνοντας έτσι κι αλλιώς ως «προκλητική» την πρόταση. Ο πρόεδρος της ΝΔ με επιστολή του προς την ευρωπαία επίτροπο αρμόδια για θέματα Ανταγωνισμού, Μαγκρέιτε Βέστεϊγιερ έχει θέσει το θέμα της κυβερνητικής πρότασης για την κ. Θάνου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε ότι «η κ. Θάνου έχει διατελέσει και υπηρεσιακή πρωθυπουργός. Ήταν αμισθί προϊσταμένη του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού και τώρα πηγαίνει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού υποθέτω με αποδοχές».

Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμα των Financial Times αναφέρεται ότι πριν από μια δεκαετία η ίδια η κ. Θάνου «είχε εκφραστεί κατά της αποδοχής θέσεων σε ανεξάρτητες αρχές από συνταξιούχους δικαστές με το επιχείρημα ότι μπορεί να κατηγορηθούν ότι αποδέχονται πολιτικό πατρονάρισμα ή ακόμα ότι εμπλέκονται σε σκιώδεις επιχειρηματικές συναλλαγές».

Υπερψήφισαν την πρόταση Θάνου ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων

Υπέρ του διορισμού της Βασιλικής Θάνου στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ΔΗΣΥ, Ποτάμι και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Πηγή >> https://www.ethnos.gr/politiki/11251_yper-toy-diorismoy-thanoy-syriza-anel-hrysi-aygi-kai-enosi-kentroon

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr