Home Greek News Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. και την εξαφάνιση της Ελλάδος τα Transformers! ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το «Μπαμπλμπι»!

Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. και την εξαφάνιση της Ελλάδος τα Transformers! ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το «Μπαμπλμπι»!

by _
0 comment 515 views

Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, την έναρξη Αστυνομικού κράτους στις ΗΠΑ, το τσιπάρισμα ανθρώπων καθώς και την…εξαφάνιση της Ελλάδος απο τον χάρτη τα….Transformers !!!

Μια «παιδική σειρά» του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ φτιαγμένη για να κάνει…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ η καινούρια ταινία των Τρανσφορμερς «Μπαμπλμπ» στην Ελλάδα και ΠΑΝΤΟΥ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ «ΚΑΡΤΟΥΝ» ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8.59 | 21 Δεκ. του 2018

Πάμε να δούμε πρώτα τα επίσημα τρέιλερ του «Μπάμπλμπι» (Bumblebee). Εγώ εργάζομαι για το Χόλιγουντ ως Έλληνας μεταφραστής/γλωσσολόγος και έχω πάει πάρα πολλές φορές στα διάφορα στούντιό τους για να τους βοηθήσω τόσο με την μεταγλώτιση όσο και τους Ελληνικούς υποτίτλους των ταινιών τους στα Ελληνικά. Πήγα πρόσφατα στα στούντιο Raleigh στο Hollywood να επιστατήσω την τελική επεξεργασία των ελληνικών υποτίτλων του «Μπάμπλμπι» (Bumblebee).

Εδώ είμαι τώρα στα στουδιο Raleigh ….!!!

Δείτε τώρα Τα «Τρανσφόρμερς–επισόδειο #60» όπου εμπλέκονται τα ίδια σε αγώνα δρόμου με τους Decepticons ανά την Ευρώπη. ΔΕΙΤΕ όμως τον χάρτη της Ευρώπης που βγάζουν στην οθόνη και ΠΡΟΣΕΞΤΕ πως ο δημιουργός του έχει απολείψει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!

Δείτε τώρα τον εν λόγω χάρτη που είχαν βγάλει τότε. Οι εκπομπές αυτές ήταν απο τις αρχές της δεκ. του ’80 και μετά. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ??? Θυμήθηκαν να βάλουν χώρες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τόσο γνωστές στον υπόλοιπο κόσμο (Βουλγαρία, Αλβανία, κτλ) όσο η ΕΛΛΑΔΑ, χώρες που φτιάχτηκαν κυριολεκτικά τα τελευταία 100 χρόνια απο τις Μεγάλες Δυνάμεις, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΓΛΥΩΣΣΑ, ΚΤΛ., ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ!!! Δηλαδή, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ προσπαθούν εδώ να περάσουν στα παιδά που βλέπουμε ολ’ αυτά??? Μήπως ότι…ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ???…ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ???

Και κοιτάξετε πως όλη η Ελλάδα έχει καταποθεί από την…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

Στο επόμενο επισόδειο βλέπουμε τους ανθρώπους να…ΤΣΙΠΑΡΟΝΤΑΙ από τους Decepticons που παίζουν το ρόλο των «κακών» ενώ, στην πραγματικότητα, τόσο αυτοί όσο και τα Autobots (οι «καλοί») παίζουν τους ρόλους τους σε αυτό το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που προβάλλεται στην οθόνη….ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Η ΝΤΠ πάντοτε λειτουργεί με ΔΥΟ (2) δήθεν «αντικρουόμενες πλευρές» ενώ κι οι δύο δουλεύουν για τον ΙΔΙΟ ΜΑΣΤΟΡΑ….

Στο επόμενο βλέπουμε πάλι τους Decepticons δουλεύουν προς μια νέα παγκόσμια τάξη και εδώ προσπαθούν να εγκαθιδρίσουν ένα…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στις ΗΠΑ. ΑΞΕΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ όμως είναι πως αρχίζουν να τρομοκρατούν τον κόσμο πετώντας αεροπλάνα σε…ΚΤΙΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ???….

Αυτό όμως που «έγινε» την 11η Σεπτ. του 2001 με τα αεροπλάνα της γραμμής να «συγκρούονται» με τους Λευκούς Πύργους ήταν 100 τοι; 100….ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ήταν και το πλάσαραν στο κοινό ως «αληθινό», μέσα από τις τηλεοράσεις, ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που προκάλεσε την πτώση του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου ήταν…ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΚΑΛΆ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ -ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΝΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!- ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΚΌΝΙΣΑΝ ΤΗ ΔΕΚ. ΤΟΥ ’80 ΤΑ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr