Home Greek News «Τύφλα» πάλι ο Γιούνκερ στη Βιέννη- Τρέκλιζε και δεν μπορούσε να ανέβει δύο σκαλιά (video-photo)

«Τύφλα» πάλι ο Γιούνκερ στη Βιέννη- Τρέκλιζε και δεν μπορούσε να ανέβει δύο σκαλιά (video-photo)

by _
0 comment 129 views

H ΩΡΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ME TOYΣ KATAΛΛΗΛΟΥΣ HΓΕΤΕΣ! «Τύφλα» πάλι ο Γιούνκερ στη Βιέννη- Τρέκλιζε και δεν μπορούσε να ανέβει δύο σκαλιά (video-photo)

Νέες απορίες για την υγεία ή τις… συνήθειες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προκαλούν εικόνες που δείχνουν τον πρόεδρο της Κομισιόν να δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του και να ανέβει δυο σκαλοπάτια σε μια κρίσιμη διεθνή σύνοδο.
Κατά την προσέλευσή του στο Ανάκτορο Χόφμπουργκ της Βιέννης για το δείπνο υποδοχής των ηγετών στο Φόρουμ Ευρώπης-Αφρικής ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εθεάθη να χάνει την ισορροπία του και να σπεύδουν δύο

βοηθοί του να τον στηρίξουν για να μη σωριαστεί στο έδαφος.

Kαι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 64χρονος πολιτικός χάνει το βηματισμό του. Προβλήματα ευστάθειας είχε εμφανίσει και τον περασμένο Ιούλιο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όταν οι πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας, αλλά και ο Ολλανδός πρωθυπουργός έτρεξαν να τον βοηθήσουν,  με τα social media να σχολιάζουν τότε σκωπτικά ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι και την Κομισιόν να βγάζει ανακοίνωση για παρενέργεια της ισχιαλγίας που ταλανίζει εδώ και καιρό τον πρόεδρό της.
Στη χθεσινή σύνοδο οι ηγέτες χωρών της ΕΕ και της Αφρικής εστίασαν στα κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής ανάπτυξης και της μετανάστευσης -από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ένωση λόγω του προσφυγικού κύματος από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Ο Γιούνκερ φάνηκε πάντως, αργότερα, σε καλή διάθεση κάνοντας high five με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς και αγκαλιάζοντας τον πρωθυπουργό της Εσθονίας, Γιούρι Ράτας, χωρίς να απομακρυνθεί από τη θέση του στο δείπνο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr