ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 1941-1945

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 1941-1945

Athanasios Drougos | 16 Δεκ. 2018

ENA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΘΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ.
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ.
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ/ΣΥΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ….
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1FM” ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΜΑΣΛΙΟΥΚ, ΩΣ ΚΑΙ ΗΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.
22.15-00.00/ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ”