Home Greek News Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Σαλβίνι στην Αθήνα συναντήθηκε μόνον με την Γεωργία Μπιτάκου. Χμμμ…

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Σαλβίνι στην Αθήνα συναντήθηκε μόνον με την Γεωργία Μπιτάκου. Χμμμ…

by _
0 comment 257 views

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Σαλβίνι στην Αθήνα συναντήθηκε μόνον με την Γεωργία Μπιτάκου. Χμμμ…

Το ακούς ρε…ΧΙΕ που στέλνεις σε αποστολή παντού τη νέα σου «δημοσιογκρρρράφο» Μπιτάκου, μια αμφιλεγόμενη κοπέλα που ξεσπά άγρια εναντίον ΤΙΜΙΩΝ δημοσιογράφων (όπως…ΟΠΩΣ ΚΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ…Η κα. ΠΟΠΗ Η ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΗΣΑΤΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) να πούμε το λιγότερο?! Ααααααα!…ΞΕΧΑΣΑ πως ήσουν ΕΣΥ που την Σουφλή την ΕΙΧΕΙΣ ΒΡΙΣΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΧΙΕ τον Απρίλ. του 2016 οπότε την ίδια την είπες…«Π**ΤΑΝΑ» ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΗΞΕΙ…ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ!!!….ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ…ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΗΜΙΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑ ΤΖΟΝΤΕΣ) ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!

Για περισσότερα, διαβάστε κει «ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΟΛΟΥΣ!!! – Από Καζάκηδες και Μπιτάκες, έως Πάτσικες και Ιακωβίδηδες… και λοιπούς “μ”πατριώτες της φακής».

Συ ΧΙΕ που κάνεις τον δήθεν «αντιμασόνο» ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, συνεργάστηκες για ένα διάστημα με τον κρυπτο-ΜΑΣΟΝΟ-«ΠΑΤΡΙΩΤΗ»-ΦΑΦΛΑΤΑ Καρατζα-ΦΥΡΕΡ?! Εεεε;;;!!! ΕΣΥ που ΠΡΙΝ κάνεις συνεργασία με τον Καρατζαφέρη, αυτον τον…ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΣ όποτε σου τύχαινε ευκαρία!!! ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ??? >>>

ΝΑΙ ΡΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ (ΜΑΛΛΟΝ…ΚΩΜΑ)…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ (ΡΩΤΑ ΤΟΝ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!). «ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» είπε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ….!!!….

ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που δεν…ΔΕΝ ήθελε να κάνει τελικά συνεργασία με τον κ Δημήτρη τον Καμμένο και τον Τάκη τον Μπαλτάκο για να φτιάξουν όλοι μαζί ένα κόμμα πατριωτικό για την σωτηρία της Ελλάδας μας! ΓΙΑΤΙ?? Νομίζω ότι η απάντηση…ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.

Και για όσους που δεν μπορείτε…ΑΚΟΜΗ… να «απεξαρτηθείτε» από αυτό νέο «φαινόμενο» που λέγεται…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, διαβάστε τι είχα βγάλει προν μηνών τόσο για τον Σαλβίνι όσο και για τη μεγάλη του σύμμαχη Μ. Λεπέν

Διαβάστε δηλαδή >> ΣΟΚ: ΜΑΣΟΝΟΣ ο Ματέο ΣΑΛΒΙΝΙ και η Μαρίν ΛΕΠΕΝ που έχει δεσμούς με τη…ΜΟΣΑΝΤ!!!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΕΩΓΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ…ΜΑΣΟΝΟΝΑ!!!

Όσο για το Σαλβίνι, πήγε ΚΙ ΑΥΤΟΣ να κάνει το δικό του…ΓΛΕΙΨΙΜΟ στους  Περι…ΟΥΣΤιους του «θεού» στο Ισραήλ στις 12 του μηνός που τα λέει ΟΛΑ για τον ϊδιον…

Γράφει τώρα το σάιτ press-gr.com

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης του καθηγητή Κόντε και υπουργός των Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι βρέθηκε στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μίλαν με τον Ολυμπιακό.

Μαζί του συναντήθηκε μόνον η Γεωργία Μπιτάκου  του Κινήματος “ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr