Home Greek News ΣΟΚ: ΕΤΟΙΜΟΣ ο…Τρίτος Ναός των ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που τον εγκαίνιασαν την Χανουκά!

ΣΟΚ: ΕΤΟΙΜΟΣ ο…Τρίτος Ναός των ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που τον εγκαίνιασαν την Χανουκά!

by _
0 comment 343 views

ΣΟΚ: ΕΤΟΙΜΟΣ καθώς και… ΚΡΥΦΟΣ ο…Τρίτος Ναός των πρεσβυτέρων των Εβραίων που τον εγκαίνιασαν την Χανουκά! ΓΙΑΤΙ δεν μας το λένε όμως ευθαρσώς αυτό οι ίδιοι;;;…

“11 Και ίσταντο έμπροσθεν αυτών εβδομήκοντα άνδρες εκ των πρεσβυτέρων του οίκου Ισραήλ· εν μέσω δε αυτών ίστατο Ιααζανίας ο υιός του Σαφάν· και εκράτει έκαστος εν τη χειρί αυτού το θυμιατήριον αυτού· και ανέβαινε πυκνόν νέφος θυμιάματος.”


-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζλες | 16.33, 16 Δεκ. 2018

Αυτές τις ημέρες οι «φίλοι μας» οι Εβραίοι γιορτάζουν την Χανουκά που δεν είναι τίποτε άλλο από τη μεγάλη χαρά που προκαλείται εις τους ίδιους το γεγονός πως, προ εκατοντάδων ετών, ήσαν οι πρόγονοί τους που είχαν…ΣΦΑΞΕΙ πάρα πολλούς…ΕΛΛΗΝΕΣ. Ίσως κάποιος πρέπει εκεί στην Ελλάδα να το υπενθυμίσει αυτό στην «κυρία» Νοτοπούλου που πριν από λίγες μέρες πήγε και ΓΟΝΑΤΙΣΕ μπροστά στους Εβραίους της Θεσσαλονίκη για τη Χανουκά! (Θέλει να γίνει τώρα…ΔΗΜΑΡΧΟΣ το παιδί. Τι να κάνει;;;)

Στο άρθρο μας με τίτλο «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ» διαβάζουμε πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νιώθουν για εμάς τους Έλληνες οι Περι…ΟΥΤΣιοι του «θεού»…

Ακούστε τι είπε αυτός ο «κύριος» Λαζάρ το Δεκ. του 2014 για την Ελλάδα μπροστά στον Πούτιν:

«Λαζάρ: Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σας συναντάμε την περίοδο που εορτάζουμε τη Χανουκά. Η γιορτή αυτή συμβολίζει τη νίκη της πίστης επί του αθεϊσμού, του φωτός επί του σκότους. Το Ελληνιστικό βασίλειο ήθελε να καταστρέψει ό, τι είναι σημαντικό για εμάς: όχι μόνο τη θρησκεία, αλλά τις αξίες και το ήθος. Και τότε υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Ο Θεός αποκάλυψε ένα θαύμα, που αποδεικνύει ότι η πίστη και το πνεύμα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε στρατό: Σήμερα, ανάψαμε το καντήλι με λάδι το οποίο θα καίει για 8 ημέρες εις ανάμνησιν του θαύματος.»

Και η απάντηση του Πούτιν….ΜΟΎΓΚΑ!  Γι᾽αυτό, «ευχαριστούμε» τον Βλαντίμιρ για την μεγάλη «αγάπη» που τρέφει στην Ελλάδα. Και έχουν γραφτεί πολλά άρθρα από Εβραϊκά σάιτ που σχόλιασαν αυτην την συνάντηση Πούτιν και Λαζάρ επισημαίνοντας το ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://antipliroforisi.blogspot.com/2014/12/blog-post_22.html

Δείτε το και…«ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ»!!!….

Ο ερεύνητης Leeland Jones (Λίλαντ Τζόουνς) πήγε στις 13 αυτού του μηνός (13/12/2018) και είδε τα εγκαίνια του βωμού του νέου εβραϊκού ναού του…ΤΡΙΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!

Δείτε το βίντεο του με τίτλο «Hidden (Third) Temple For 70 Elders Dedicated on Hanukkah» στο Youtube.com όπου μας διηγείται όλες τις εμπειρίες του εκεί. Μας δείχνει επίσης αποκλειστικές φώτογραφίες του νέου και…ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ των Εβραίων, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΜΕΣΙΑ» ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ..ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Στο ίδιο βίντεο που θα μπορέσετε να δείτε παρακάτω, μας δείχνει και περιγράφει τα εξής απίστευτα…

  • Μας δείχνει αποκλειστικές εικόνες που προέρχονται απευθίας εκ του εσωτερικού αυτού του ναού…
  • Ο ναός αυτός έχει να κάνει με τους…70 πρεσβύτερους του Ισραήλ, τους…ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ σύμφωνα με την περιγραφή του Εβραίου προφήτου Ιεζεκιήλ για τον ναόν των Εβραίων εκείνης της περιόδου, ο οποίος στο βιβλίο του, κεφάλαιο 8, λέγει ότι έκαμναν στον ναό τους…ΜΕΓΑΛΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ, οι σημερινοί πρεσβύτεροι αυτοί ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και ΜΗΜΟΥΝΤΑΙ τας παραδόσεις των προγόνων τους!
  • Ο κ Leeland Jones μας περιγράφει επίσης 24 ειδικούς πρεσβύτερους που λειτουργούν ως «ουράνιοι σύμβουλοι»…
  • ΟΛΑ είναι ήδη…ΕΤΟΙΜΑ σχετικά με την ίδρυσιν του Τρίτου Ναού!…
  • Είναι όλα χτισμένα υπόγεια στην περιοχή του Δυτικού Τείχους…

  • Πήγε πρώτα ο Leeland Jones να δεί, μαζί με άλλους προσκεκλημένους, τον εν λόγω ναόν και στη συνέχεια πήγαν όλοι να δούν διάλεξιν στο Ινστιτούτο του Ναού και είδαν, ιδίοις όμμασιν, τα πραγματικά σχέδια δια την ανέγερσιν του Ναού που ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ
  • Στο ίδιο βίντεο μας περγράφει ο Τζόουνς ότι είδαν και τον Ναόν αλλά και ένα…ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΎ, όπου θα λειτουργούν…ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ…ΟΙ 70! Το ξεχωριστό μέρος αυτό έχει αβριβώς εβδομήντα (70) θέσεις για τους 70, ακριβώς όπως είχε περιγραφεί κάποτε στον Ιεζεκιήλ κεφάλαιο 8 (εδαφ.11)!…
  • Οι Εβραίοι λένε ότι τίποτα από ολ’αυτά δεν έχει χτιστεί ακόμα, αλλά είναι ψέματα. Είναι όλα ήδη έτοιμα και έχουν ήδη πάει πολλοί επισκέπτες να το δούν το «θέαμα»!!!
  • Και το πιο σημαντικό, κι ο…ΒΩΜΟΣ (δηλαδή, το σύστημα…ΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) είναι ήδη έτοιμο και αυτό ήδη επιβεβαιώνεται από τα ίδια τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Απλά προσπαθούν οι Εβραίοι να κρατούν χαμηλούς τόνους μιας και μιλάμε, εν προκειμένω, για ένα θέμα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ τόσο για τους Εβραίους όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο!

Προτού να συνεχίσουμε, ας δούμε πρώτα το ακόλουθο βίντεο όπου μαθαίνουμε, με το στόμα μας ανοικτό, ότι οι Εβραίοι είναι ήδη ΕΤΟΙΜΟΙ να ξεκινήσουν να…ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ εις τον «θεόν» τους και ότι αυτό συνδέεται τόσο με την αναγνώρισιν της Ιερουσαλήμ ως της «πρωτευούσης» του Ισραήλ από τον…ΤΡΑΜΠ όσο και με τις προσπάθειες του «καλού μας σύμμαχου» και…ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (σ.σ. την 11η Σεπτ. του ’01), Μπενιαμιν Νετανιαχου, να…ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….!!! Αυτό το αφιερώνω σε όλους τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εκεί έξω που συνεχίζουν να…ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με την υποστήριξή τους για αυτούς τους δύο…ΑΡΧΙ-ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ που το ΜΟΝΟ που θα μας κάνουν είναι να μας…ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ, κτλ….

Για να έρθει ο Εβραίος Μεσσίας, η Μέση Ανατολή πρέπει πρώτα να κάνει ειρήνη με το Ισραήλ.” – Ραβίνος Tovia Singer 

Μερικές ενδείξεις ως προς το πως οι Εβραίοι «επισπεύδουν» την έλευσιν του «Μεσσία» τους είναι το γεγονός πως οι σημερινοί τους πολιτικοί ηγήτες, όπως ο Νετανγιάχου, κάνουν πολλές συνθήκες ειρήνης με…ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, όπως η Ομάν που μόλις ενέκρινε την χρήσιν του εναέριου χώρου τους από το …ΙΣΡΑΗΛ με την αεροπορική τους εταιρεία El Al. ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. Αυτό σηματοδοτεί τεράστιες αλλαγές για το Ισραήλ και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή γενικότερα! Το Τσαντ και η Αίγυπτος έχουν ήδη χορηγήσει άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τον εναέριο χώρο τους.

Και για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι εχθροί των Εβραίων. Η Σαουδική Αραβία χορήγησε πρόσφατα στην Air India τα δικαιώματα να εκτελεί απευθείας πτήσεις από Deli προς Τελ Αβίβ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Σαουδάραβες επιτρέπουν σε πτήσεις προς το Ισραήλ να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο της Σαουδικής Αραβίας πάνω από τους ιερούς χώρους του Ισλάμ.

Πάμε τώρα πίσω στον νέον Ναόν!…

Στις 10 του μηνός (10/12/2018), έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του ανανεωμένου απο αρχαιοτάτων χρόνων…β(ρ)ωμού του συστήματος θυσιών των Εβραίων σηματοδοτώντας την εκδήλωσιιν αυτήν εν πλήρει παραδοσιακή περιβολή αναπαριστώντας έτσι το Korban Tamidi (Κορμπάν Ταμίντι), ήτοι, την…ΑΕΝΑΟΝ ΘΥΣΙΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΥΣ!!!

Στο άρθρο όμως με τίτλο «ΙΣΡΑΗΛ: Ακτιβιστές του Τρίτου Ιουδαϊκού Ναού επιχείρησαν να θυσιάσουν δημόσια ζώο στην Ιερουσαλήμ, αλλά δεν τους άφησε ο Δήμος» του σάιτ redskywarning.blogspot.com διαβάζουμε…

Τη Δευτέρα, οι ακτιβιστές ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το βωμό, αλλά αρκέστηκαν μόνο σε ένα μέρος του τελετουργικού, επειδή ο Δήμος της Ιερουσαλήμ δεν τους άφησε να σφαγιάσουν ένα ζώο σε δημόσιο πάρκο.

“Στο τέλος θα υπάρχει ένας μεγαλοπρεπής βωμός, αλλά προς το παρόν έχουμε αυτό και μόλις ανοίξουν οι πύλες είμαστε έτοιμοι να το πάμε μέχρι το Όρος του Ναού”, δήλωσε ο βετεράνος ακτιβιστής του “Mount Temple”, Shimshon Elboim.

Μέχρι στιγμής, οι πρακτικές περιλαμβάνουν τη σφαγή ενός ζώου και την προσφορά του σε ένα προσωρινό βωμό από ξύλο. Τη Δευτέρα οι ακτιβιστές ήθελαν να εφαρμόσουν το πλήρες τελετουργικό για τη σφαγή του ζώου και την προσφορά του και έλαβαν ακόμη και άδεια από την αστυνομία.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

Πολλοί Εβραίοι πιστεύουν ότι ο Μεσσίας του θα έλθει είτε ακριβώς πάνω στην ώρα είτε εγκαίρως και ότι ΤΩΡΑ είναι ευκαιρία για αυτόν να έλθει…ΤΩΡΑ υπάρχει “παράθυρο” ανοικτό για να έλθει να τους «σώσει» όλους από τους «κακούς μη Εβραίους» που πρέπει να γίνουν…ΔΟΥΛΟΙ των ΠεριΒρε–ΟΥΤΣ–Απ’–Εδώ–ιων του «θεού». Επομένως, πρέπει να κάνουν ό, τι πρέπει για να φέρουν, όσο το δυνατόν συντομότερα, τον Μεσσία τους στον κόσμον,

Οι θέσεις που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι οι θέσεις των πρεσβυτέρων που διαβάζουμε στον Ιεζεκιήλ κεφάλαιο 8…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ «ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ» ΕΔΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»…

1 Και εν τω έκτω έτει, τω έκτω μηνί, τη πέμπτη του μηνός, ενώ εγώ εκαθήμην εν τω οίκω μου και οι πρεσβύτεροι του Ιούδα εκάθηντο έμπροσθέν μου, χειρ Κυρίου του Θεού έπεσεν εκεί επ’ εμέ.
2 Και είδον και ιδού, ομοίωμα ως θέα πυρός· από της θέας της οσφύος αυτού και κάτω πυρ, και από της οσφύος αυτού και επάνω ως θέα λάμψεως, ως όψις ηλέκτρου.
3 Και εξήπλωσεν ομοίωμα χειρός, και με επίασεν από της κόμης της κεφαλής μου και με ύψωσε το πνεύμα μεταξύ της γης και του ουρανού και με έφερε δι’ οραμάτων Θεού εις Ιερουσαλήμ, εις την θύραν της εσωτέρας πύλης της βλεπούσης προς βορράν, όπου ίστατο το είδωλον της ζηλοτυπίας, το παροξύνον εις ζηλοτυπίαν. Δν 5:5
4 Και ιδού, η δόξα του Θεού του Ισραήλ ήτο εκεί, κατά το όραμα το οποίον είδον εν τη πεδιάδι. Ιεζ 3:23
5 Και είπε προς εμέ, Υιέ ανθρώπου, ύψωσον τώρα τους οφθαλμούς σου προς την οδόν την προς βορράν. Και ύψωσα τους οφθαλμούς μου προς την οδόν την προς βορράν και ιδού, κατά το βόρειον μέρος εν τη πύλη του θυσιαστηρίου το είδωλον τούτο της ζηλοτυπίας κατά την είσοδον.
6 Τότε είπε προς εμέ, Υιέ ανθρώπου, βλέπεις συ τι κάμνουσιν ούτοι; τα μεγάλα βδελύγματα, τα οποία ο οίκος Ισραήλ κάμνει εδώ, διά να απομακρυνθώ από των αγίων μου; πλην στρέψον έτι, θέλεις ιδεί μεγαλήτερα βδελύγματα.
7 Και με έφερεν εις την πύλην της αυλής· και είδον και ιδού, μία οπή εν τω τοίχω.
8 Και είπε προς εμέ, Υιέ ανθρώπου, σκάψον τώρα εν τω τοίχω· και έσκαψα εν τω τοίχω και ιδού, μία θύρα.
9 Και είπε προς εμέ, Είσελθε και ιδέ τα πονηρά βδελύγματα, τα οποία ούτοι κάμνουσιν εδώ.
10 Και εισήλθον και είδον· και ιδού, παν ομοίωμα ερπετών και βδελυκτών ζώων και πάντα τα είδωλα του οίκου Ισραήλ, εζωγραφημένα επί τον τοίχον κύκλω κύκλω.
11 Και ίσταντο έμπροσθεν αυτών εβδομήκοντα άνδρες εκ των πρεσβυτέρων του οίκου Ισραήλ· εν μέσω δε αυτών ίστατο Ιααζανίας ο υιός του Σαφάν· και εκράτει έκαστος εν τη χειρί αυτού το θυμιατήριον αυτού· και ανέβαινε πυκνόν νέφος θυμιάματος.
12 Και είπε προς εμέ, Υιέ ανθρώπου, είδες τι κάμνουσιν εν τω σκότει οι πρεσβύτεροι του οίκου Ισραήλ, έκαστος εν τω κρυπτώ οικήματι των εικόνων αυτού; διότι είπον, Ο Κύριος δεν μας βλέπει· ο Κύριος εγκατέλιπε την γην. Ιεζ 9:9
13 Και είπε προς εμέ, Στρέψον έτι· θέλεις ιδεί μεγαλήτερα βδελύγματα, τα οποία ούτοι κάμνουσι.
14 Και με έφερεν εις τα πρόθυρα της πύλης του οίκου του Κυρίου της προς βορράν, και ιδού, εκεί εκάθηντο γυναίκες θρηνούσαι τον Θαμμούζ.
15 Και είπε προς εμέ, Είδες, υιέ ανθρώπου; Στρέψον έτι· θέλεις ιδεί μεγαλήτερα βδελύγματα παρά ταύτα.
16 Και με εισήγαγεν εις την εσωτέραν αυλήν του οίκου του Κυρίου· και ιδού, εν τη θύρα του ναού του Κυρίου, μεταξύ της στοάς και του θυσιαστηρίου, περίπου είκοσιπέντε άνδρες με τα νώτα αυτών προς τον ναόν του Κυρίου και τα πρόσωπα αυτών προς ανατολάς, και προσεκύνουν τον ήλιον κατά ανατολάς.
17 Και είπε προς εμέ, είδες, υιέ ανθρώπου; Μικρόν είναι τούτο εις τον οίκον Ιούδα, να κάμνωσι τα βδελύγματα, τα οποία ούτοι κάμνουσιν ενταύθα; ώστε εγέμισαν την γην από καταδυναστείας και εξέκλιναν διά να με παροργίσωσι· και ιδού, βάλλουσι τον κλάδον εις τους μυκτήρας αυτών.
18 Και εγώ λοιπόν θέλω φερθή μετ’ οργής· ο οφθαλμός μου δεν θέλει φεισθή ουδέ θέλω ελεήσει· και όταν κράξωσιν εις τα ώτα μου μετά φωνής μεγάλης, δεν θέλω εισακούσει αυτούς. Ιεζ 5:11Ιεζ 7:4Πρμ 1:28Ησ 1:15Ιερ 11:11 

Τι λέγει όμως ο Απόστολος Παύλος για αυτόν τον λεγομένον «Μεσσία» των Εβραίων στις Β᾽Θεσσαλονικείς, κεφ. 2;; Και διαβάζουμε…

1 Σας παρακαλούμεν δε, αδελφοί, περί της παρουσίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της εις αυτόν επισυνάξεως ημών,
2 να μη σαλευθήτε ταχέως από του φρονήματός σας, μηδέ να θορυβήσθε, μήτε διά πνεύματος μήτε διά λόγου μήτε δι’ επιστολής ως γραφομένης υφ’ ημών, ότι τάχα επλησίασεν ημέρα του Χριστού. Ιερ 29:8Μτ 24:4Εφ 5:6Κολ 2:18A’ Ιω 4:1 
3 Ας μη σας εξαπατήση τις κατ’ ουδένα τρόπον· διότι δεν θέλει ελθεί η ημέρα εκείνη, εάν δεν έλθη πρώτον η αποστασία και αποκαλυφθή ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, Μτ 24:23Α’ Τιμ 4:1A’ Ιω 2:18 
4 ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός. Δν 11:36
5 Δεν ενθυμείσθε ότι ενώ ήμην έτι παρ’ υμίν σας έλεγον ταύτα;
6 Και τώρα γνωρίζετε εκείνο, το οποίον κωλύει αυτόν, ώστε να αποκαλυφθή εν τω εαυτού καιρώ·
7 διότι το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται, μόνον έως να εκβληθή εκ μέσου ο κωλύων τώρα·
8 και τότε θέλει αποκαλυφθή ο άνομος, τον οποίον ο Κύριος θέλει απολέσει με το πνεύμα του στόματος αυτού και θέλει εξαφανίσει με την επιφάνειαν της παρουσίας αυτού· Ιωβ 4:9Ησ 11:4 
9 όστις θέλει ελθεί κατ’ ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους Ιω 8:41Β’ Κορ 4:4Εφ 2:2Δτ 13:1Απ 13:13 
10 και εν πάση απάτη της αδικίας μεταξύ των απολλυμένων, διότι δεν εδέχθησαν την αγάπην της αληθείας διά να σωθώσι· Β’ Κορ 2:15Β’ Κορ 4:3 
11 και διά τούτο θέλει πέμψει επ’ αυτούς ο Θεός ενέργειαν πλάνης, ώστε να πιστεύσωσιν εις το ψεύδος, Ρωμ 1:24Α’ Τιμ 4:1 
12 διά να κατακριθώσι πάντες οι μη πιστεύσαντες εις την αλήθειαν, αλλ’ ευαρεστηθέντες εις την αδικίαν.

Δείτε τώρα το βίντεο!…

Hidden (Third) Temple For 70 Elders Dedicated on Hanukkah

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr