Home Greek News Κατηγορούνται πρ. συνεργάτες του Μ. Φλιν για απόπειρα επιστροφής του Φ. Γιουλέν στην Τουρκία!

Κατηγορούνται πρ. συνεργάτες του Μ. Φλιν για απόπειρα επιστροφής του Φ. Γιουλέν στην Τουρκία!

by _
0 comment 139 views

Κατηγορούνται πρώην συνεργάτες του Μάικλ Φλιν για απόπειρα επιστροφής του Φετουλάχ Γκιουλέν στην Τουρκία, μέσω παράνομης ασκήσεως πιέσεων, για να τονΑΝΑΣΚΟΛΟΠΊΣΕΙ Ο ΕΚΕΙ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ»!!!

Ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ κατηγορούν δύο άνδρες που συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Φλιν (Michael Flynn), τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, με παράνομη άσκηση πιέσεων. Αυτό είναι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα δικαστικά έγγραφα.

Οι εισαγγελείς λένε ότι οι άνδρες προσπαθούσαν να πιέσουν τους αξιωματούχους των ΗΠΑ να στείλουν πίσω στην Τουρκία τον Τούρκο κληρικό Γκουλιέν επειδή ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν τον κατηγορεί ότι συμμετείχε στο πραξικόπημα εναντίον του τον Ιούλιο του 2016.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν αυτή την ανακοίνωση μόλις μία ημέρα πριν ο κ. Flynn μάθει για την τιμωρία του για τα ψέματα που είχε πει πριν δύο χρόνια περίπου, ενώπιον πρακτόρων του FBI, για τις επαφές του με ρώσους αξιωματούχους, κτλ.

Πηγή >> FOX News

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr