Home Greek News Αδίστακτοι Βομβιστές. Κυβέρνηση προδοτών. Το Μαξίμου και ο «Manolo» ήταν αρκετό για μία Βόμβα στον «ΣΚΑΙ»

Αδίστακτοι Βομβιστές. Κυβέρνηση προδοτών. Το Μαξίμου και ο «Manolo» ήταν αρκετό για μία Βόμβα στον «ΣΚΑΙ»

by _
0 comment 127 views

Αδίστακτοι Βομβιστές – Κυβέρνηση προδοτών.

Το Μαξίμου και ο «Manolo» ήταν αρκετό για μία Βόμβα στον «ΣΚΑΙ»

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)-

Ξαναχτύπησε το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ της 17Ν και των Ρουμπάτηδων, το οποίο μεταλλάχτηκε στον χρόνο και έγινε το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. που όποτε τα βρίσκει «σκούρα» για να κρύψει τις πομπές του βλέπει «τούρκικά δάκτυλα» ενώ στην πραγματικότητα σκοπό έχουν όλα αυτά που συμβαίνουν μετά σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες νοικοκύρηδες οι οποίοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αιτία οι δράσεις όλων αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν προδοτικά την πατρίδα μας.
https://www.edocr.com/…/Adistaktoi-Bombistes-Kybernhsh-prod…

Δεν ήτανε η πρώτη ούτε η τελευταία βόμβα που θα ζήσουμε, ούτε οι σαχλαμάρες που θα γραφτούν σχετικά που «βλέπουν» φαντάσματα Ομάδων Λαϊκών Αγωνιστών… που είχαν πρόσβαση σε εκρηκτική ύλη όπως η αμμωνιοδυναμίτιδα ή/και ζελατοδυναμίτιδα… λες και δεν ξέρουμε ποιος έχει την πηγή για αυτές τις εκρηκτικές ύλες.

Αλήθεια, ρε Ρουμπάτη δεν μας λες ποιος διέταξες την Δ/τρια της ΕΥΠ να βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν στην Κομοτηνή;
https://www.edocr.com/…/H-bomba-sto-aytokinhto-toy-dhmosiog…

 

Πηγή >>

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr