Home Greek News Ο «δράστης» στο Στρασβούργο ήταν ΓΝΩΣΤΟΣ στις ΑΡΧΕΣ! «Κίτρινα Γιλέκα»: Πίσω από αυτό το ψεύτικο χτύπημα ο ίδιος ο…ΜΑΚΡΟΝ!

Ο «δράστης» στο Στρασβούργο ήταν ΓΝΩΣΤΟΣ στις ΑΡΧΕΣ! «Κίτρινα Γιλέκα»: Πίσω από αυτό το ψεύτικο χτύπημα ο ίδιος ο…ΜΑΚΡΟΝ!

by _
0 comment 180 views

Ο «δράστης» στο Στρασβούργο ήταν ΓΝΩΣΤΟΣ στις ΑΡΧΕΣ! ΉΤΑΝ FAKE ο «πυροβολισμός»!

«Κίτρινα Γιλέκα» (Yellow Vests): Πίσω από αυτό το ψεύτικο χτύπημα ο ίδιος ο…ΜΑΚΡΟΝ. Το χρησιμοποιεί σαν μεγάλο…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ μακρυά από όλα όσα κάνει ο ίδιος…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΤΕΛΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο…ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ του «πυροβολισμού» για να περάσει την ύπουλη ατζέντα του ο Γάλλος πρόεδρος που είναι και πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠἈΥΤΟΥ ΕΔΩ

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!…ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ…ΨΕΥΤΙΚΑ 100 ΤΟΙΣ 100 ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ…ΨΕΥΔΗ…!!!

Ο ένοχος έπρεπε να συλληφθεί την Τρίτη για ληστεία, αλλά η αστυνομία “δεν μπορούσε να τον βρει“…!!! Και τώρα έχει προβεί ο δράστης σε αυτό το «μακελειό»…ΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ” ο «δράστης» του…ΚΩΛΟΥ και…ΞΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΠΩΠΩΠΩ!!!ΘΑΥΜΑ!!!…ΘΑΥΜΑ!!! ΣΑΝ ΤΟΝ…JASON BOURNE (Τζέισον Μπορν) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που «συμβαίνει» κάτι τέτοια, εμείς…ΕΜΕΙΣ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είμαστε το ΠΡΩΤΟ σάιτ που σας αποκαλύπτουμε αμέσως μετά ότι αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από αυτά που συμβαίνουν πλέον σε σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ: μια τεράστια ΦΑΣΡΣΑ, ΧΟΑΞ, που χρησιμοποιείται για την περαιτέρω ΠΑΡΑΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!

Δηλαδή, για να καταλάβετε το μέγεθος αυτής της ΠΛΑΝΗΣ: ‘Ηταν ΓΝΩΣΤΟΣ ο «δράσης» στις αρχές…HTOI, ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ»…και τώρα…ΤΩΡΑ!…αφού έγινε το «μακελειό» εκεί,…«ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ»… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ???!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ??!!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ…ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ…ΠΡΙN???!!! (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ….«Chérif Chekatt») ΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ…ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ…ΨΕΥΔΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ»…!!!….

ΔΕΙΤΕ τώρα πως ακόκη και τους…ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ, με τους παχηλούς τους μισθούς, να θρηνούν –σαν τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που είναι- για τα «θύματα»-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…!!!…,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr