Home Greek News ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ ΤΑ… ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!! | #ΚωνσταντίνοςΜπίκας

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ ΤΑ… ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!! | #ΚωνσταντίνοςΜπίκας

by _
0 comment 151 views

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΙ ΤΑ… ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ΥΠΕΞ και στην ΕΥΠ ή αποκάλυψη της πολύ καλής εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» που χθες 9 Δεκεμβρίου 2018, στη στήλη «ο εξωφρενικός», αποκάλυψε ότι ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ και πρώην διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο της πρωθυπουργίας της χώρας από τον Εθνολετήρα Γ.Α.Π., κ. Κωνσταντίνος Μπίκας υπέβαλε την παραίτησή του από την Διπλωματική Υπηρεσία και θα… δουλέψει σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο με δραστηριότητα και στο εξωτερικό!

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτό από το δημοσίευμα…

Στους παροικούντες όμως την… Ιερουσαλήμ αυτό δεν ήταν έκπληξη αλλά μάλλον ήταν κάτι το αναμενόμενο… Κάποιοι μάλιστα λένε ότι άργησε κιόλας… Είναι γνωστό το παρελθόν του κ. Μπίκα τόσο στο ΥΠΕΞ που υπηρέτησε πιστά το ΠΑΣΟΚ, ως εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου αλλά κυρίως έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ανέλαβε από το διεθνές Σύστημα που κατέστρεψε τη χώρα να διαλύσει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στην οποία ανέλαβε διοικητής τον Οκτώβριο του 2009… Είναι γνωστό πλέον σε όλο το πανελλήνιο το πογκρόμ που άσκησε κατά εκείνων των στελεχών που αντιτάχθηκαν στις ορέξεις του προδοτικού αυτού Συστήματος. Όπως ακούσαμε έκπληκτοι  στις αίθουσες των ελληνικών Δικαστηρίων επί της δικής του θητείας σύρθηκαν στα Δικαστήρια περίπου 50 υπάλληλοι της ΕΥΠ και αν υπολογίσει κάποιος και τους μάρτυρες των υποθέσεων αυτών το νούμερο των στελεχών της υπηρεσίας που παρέλασαν από τα ανοιχτά δημόσια ακροατήρια είναι αστρονομικό για τα δεδομένα μιας τέτοιας υπηρεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των στελεχών αλλά και για την ίδια την υπηρεσία. Βέβαια αυτό δεν συνέτισε τους διαδόχους του και κυρίως τον σημερινό διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Ρουμπάτη που συνεχίζει με τον ίδιο αν όχι με περισσότερο ζήλο στο ίδιο μοτίβο το καταστροφικό έργο του κ. Μπίκα.

Θυμίζουμε ότι επί θητείας του διαλύθηκαν τα δίκτυα της ΕΥΠ στα Βαλκάνια και την Τουρκία, άνθρωποι – πράκτορες της ΕΥΠ δολοφονήθηκαν ή πέθαναν στη φυλακή ενώ άλλοι καταστράφηκαν οικονομικά από τις άφρονες ενέργειες των συνεργατών του. Επίσης, πρωτοστάτησε στην απένταξη του GIS της ΕΥΠ (δορυφορικό γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών διασυνοριακής ασφάλειας κατά τη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών), αυτό με το ρώσικο λογισμικό που αν το είχαμε σε λειτουργία σήμερα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας θα είχε άλλη εξέλιξη…

Όπως λοιπόν λένε κάποιοι επαΐοντες από το ΥΠΕΞ ήρθε η ώρα για το Σύστημα να «αμείψει»  τον κ. Μπίκα για τις «υπηρεσίες» του. Μάλιστα οι ίδιες πηγές λένε ότι και η όλη του πορεία στο ΥΠΕΞ μετά την ΕΥΠ στην οποία έμεινε ως διοικητής για περίπου 2,5 χρόνια, ήταν εξόφθαλμα εντυπωσιακή… Χωρίς να έχει υπηρετήσει ούτε μέρα  σε δευτεροκλασάτη Πρεσβεία μας  ανέλαβε πρέσβης στο Λονδίνο (μία από τις καλύτερες και πρωτοκλασάτες Πρεσβείες μας) όπου συνήθως πηγαίνουν έμπειροι διπλωμάτες και μετά πάλι πήγε σε μια απόλυτα ελεγχόμενη από το Σύστημα Πρεσβεία, σε αυτήν του Τελ Αβίβ… Ο νοών νοείτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ…!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr