Home Greek News Άθικτος ναός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας- Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτουν; (βίντεο)

Άθικτος ναός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας- Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτουν; (βίντεο)

by _
0 comment 163 views

Άθικτος ναός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας- Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτουν; (βίντεο)

Η μεγαλύτερη παγκόσμια ανακάλυψη στην υφήλιο. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.

Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;

Το αποκάλυψε ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.

Δείτε την εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.

https://www.pronews.gr/politismos/733630_athiktos-naos-vrisketai-vrisketai-se-ypogeio-horo-tis-athinas-gnorizoyn-alla-giati

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr