ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!

Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Λίγες μέρες έμειναν. ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ 10-11/12/2018 !! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Αν λάβετε υπ’ όψιν σας ότι πάνω από το 50% των ψήφων στον ΟΗΕ προέρχονται από κράτη μέλη του τρίτου κόσμού και αν, επίσης, λάβετε υπ΄ όψιν σας και έναν μεγάλο αριθμό «προοδευτικών» (προδοτικών) κυβερνήσεων που θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο σχέδιο, καταλαβαίνετε σε τι κίνδυνο μπαίνει η ανθρωπότητα όλη.

ΕΙΣΒΟΛΗ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ! Φέρε αν τολμάς το θέμα στη Βουλή, ρε καριόλη Τσίπρα, για να πέσουν οι μάσκες όλων σας…

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ… 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΛΙΑ!
ΤΟ ΚΚΕ, ΜΙΛΙΑ!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ”!

 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ.

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΠΕ ΟΧΙ!

ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΣ;;;Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Ο Τράμπ, δεν θα υπογράψει το ΣΥΜΦΩΝΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Αν δεν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι τι σχεδιάζουν αυτοί οι σκοτεινοί βρικόλακες για το άμεσο μέλλον του κόσμου όλου, με δικαιολογία την διάσωση του τρίτου κόσμου από την καταστροφή και με μέσο υλοποίησης τις διεφθαρμένες υπηρεσίες του, πάντα, ύποπτου ΟΗΕ…

Από όσα μπόρεσα να καταλάβω, η διάσωση του τρίτου κόσμου συνίσταται στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετανάστευση περισσοτέρων 4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε διάφορες προηγμένες και ευημερούσες περιοχές της γης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ.

 

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση ΔΙΚΑΙΩΜΑ των πολιτών της γης.
Η μοιρασιά έγινε ως εξής:

2,5 δισεκατομμύρια θα πάνε στην Ευρώπη και 2 δισεκατομμύρια στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο.

Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία. 
Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.

 

Σε ότι αφορά στην Ευρωπαϊκή ένωση που ανήκουμε που έχει πληθυσμό περίπου 450.000.000 κατοίκων (Όλη η Ευρώπη είναι γύρω στα 798.000.000), θα πρέπει να δεχθεί περίπου 1.500.000.000 πρόσφυγες.
Με βάση αυτά τα δεδομένα, συνέταξα έναν πίνακα κατανομής των μεταναστών ανά κράτος που δείχνει το αποτέλεσμα που θα έχει η συμφωνία στην σύνοδο του Μαρακές, αν βέβαια, την ψηφίσουν τα κράτη μέλη του ΟΗΕ.

Αν λάβετε υπ’ όψιν σας ότι πάνω από το 50% των ψήφων στον ΟΗΕ προέρχονται από κράτη μέλη του τρίτου κόσμού και αν, επίσης, λάβετε υπ΄ όψιν σας και έναν μεγάλο αριθμό «προοδευτικών» (προδοτικών) κυβερνήσεων που θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο σχέδιο, καταλαβαίνετε σε τι κίνδυνο μπαίνει η ανθρωπότητα όλη.

Μελετήστε τον συνημμένο πίνακα και προσπαθήστε να αισθανθείτε γιατί η Αυστρία (πχ) δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ΟΧΙ» στο σχέδιο.

Προσπαθήστε επίσης να δείτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η δράκα των υπανθρώπων που έχει βάλει μπροστά αυτό το εφιαλτικό σχέδιο, κατάφερε να δράσει ιεροκρυφίως.
Εσείς είδατε ποτέ στις ειδήσεις των εφημερίδων ή των τηλεοράσεων κάτι σχετικό με αυτό το φλέγον ζήτημα;

Εδώ στην Ελλάδα ακούσατε ποτέ τίποτα;
Και όμως η Ελλάδα θα παραστεί και μάλλον θα ψηφίσει «ΝΑΙ» αν κρίνουμε από την στάση της όλα αυτά τα χρόνια.

Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας ερήμην ημών.

Από την άλλη πλευρά, άρχισε η ύπουλη προετοιμασία των Ελλήνων με προειδοποιητικά σποτάκια της αστυνομίας (δήθεν) για τις ευθύνες που θα έχουμε αν η συμπεριφορά προς τους «μετανάστες» δεν θα είναι η «πρέπουσα».

Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Λίγες μέρες έμειναν.

ΣΗΜ.Οι χώρες που τονίζονται χρωματικά, δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν “ΟΧΙ”, 

Γιατί άραγε; 

Τι φοβούνται; 

Εμείς που “θεωρητικά” θα γίνουμε 49 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 38 θα είναι μουσουλμάνοι, τι μπορούμε να κάνουμε που μας εξαφανίζουν με την θέληση των επίορκων κυβερνητών μας (παλαιών και νέων);

Τάκης Δακογλου

Πηγή

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/10-11122018.html?spref=fb&fbclid=IwAR3ff-48ji2TyGRMcKvetaqNH4fMvxmRvP5-sDVpgCLEkqwpNBL_GNlgOBE