Home Greek News Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ…ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ MOSSAD!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ…ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ MOSSAD!!!

by _
0 comment 132 views

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ…ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ MOSSAD!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως αποκαλύπτεται η τουρκική μαφία διακίνησης λαθρό προς την Ελλάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να επιτελεί το «έργο» της και διαθέτει, ακούστε, ακόμα και ταυτότητες των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας, ακόμα και του Ισραήλ, δηλαδή της ΜΙΤ και της πασίγνωστης Mossad!

Αυτό αποκαλύφθηκε από μια επιχείρηση σύλληψης μελών της μαφίας από τις τουρκικές αρχές, όπου διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες διακινήσεις τους ακόμα και ταυτότητες των τουρκικών και ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών.

Ο κύριος όγκος αυτών των λαθρό όπως αναφέρεται, κατευθύνετε προς την Ελλάδα και όπως έγινε γνωστό ένα ζευγάρι γνωστών Γκιουλενιστών που καταζητούνται από τις τουρκικές αρχές, οι E. Ç. και η σύζυγος του A. Ç., σύμφωνα με τους Τούρκους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα με τελικό προορισμό το Βέλγιο.

Η έφοδος των τουρκικών αρχών είχε σαν αποτέλεσα την σύλληψη 87 ατόμων του κυκλώματος, που είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιεί πλαστές ταυτότητες για την διακίνηση των λαθρό. Στο αρχηγείο των δραστών εκτός από τις πλαστές ταυτότητες βρέθηκαν συνολικά 415 διαβατήρια, 218 τσιπ-ταυτότητες, 128 κλεμμένα διπλώματα οδήγησης, χίλια διαβατήρια και βίζες 330 διαφορετικών χωρών, 120 σφραγίδες, 12 χιλιάδες 100 δολάρια, 50 γραμμάρια χρυσού, 2 χιλιάδες TL, 2 χιλιάδες 900 Ευρώ, 35 υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία ειδικού ψεύτικου χαρτιού, 1 πυροβόλο όπλο, 540 κασέτες.

Οργάνωση τέλεια και όλοι προς… την χώρα μας. Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr