Home Greek News Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιχειρούν να κάψουν τα τεθωρακισμένα οχήματα της Αστυνομίας – «Βροχή» μολότοφ από ταράτσες

Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιχειρούν να κάψουν τα τεθωρακισμένα οχήματα της Αστυνομίας – «Βροχή» μολότοφ από ταράτσες

by _
0 comment 133 views

Βίντεο: Κουκουλοφόροι επιχειρούν να κάψουν τα τεθωρακισμένα οχήματα της Αστυνομίας – «Βροχή» μολότοφ από ταράτσες

Tα δύο τεθωρακισμένα οχήματα που διαθέτει η Αστυνομία έβγαλε στους δρόμους της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να περιορίσει την έκταση των επεισοδίων μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και να αποκρούσει τους κουκουλοφόρους.

Στην προσπάθειά να «ρίξουν» τα οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Σπυρίδωνος Τρικούπη, στα Εξάρχεια, τα τεθωρακισμένα της Αστυνομίας δέχονται… “βροχή” από μολότοφ.

Οι κουκουλοφόροι, έχοντας ανέβει σε ταράτσες, προσπαθούσαν με μολότοφ να τα κάψουν τη στιγμή που τα τεθωρακισμένα έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Δύο τραυματίες στις συγκρούσεις στα Εξάρχεια 

Στις 9.30 το βράδυ έγινε γνωστό ότι ένα άτομο τραυματίσθηκε στην πλατεία Εξαρχείων. Οι πληροφορίες έφεραν τον τραυματία να αιμορραγεί, ενώ έχει κλήθηκε και τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Οπως έγινε γνωστό έχει τραυματισθεί στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι χτυπήθηκε στο μηρό από κρότου-λάμψης.

Λίγο νωρίτερα, έγινε αναφορά και για δεύτερο τραυματία, έναν δεκαπεντάχρονο, που αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο αρνήθηκε να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί αυτοκίνητα, ενώ τα πεζοδρόμια σε πολλούς δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο έχουν ξηλωθεί: Οι κουκουλοφόροι χρησιμοποιούσαν τις πλάκες ως «πολεμοφόδια» εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Παράλληλα, τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα είχαν παραδοθεί στις φλόγες στις οδούς Στουρνάρα και Ζωσιμάδων.

Στις 21:30 το βράδυ ομάδα ατόμων που είχαν ανέβει σε ταράτσα στην οδό Σπύρου Τρικούπη άρχισαν να εκτοξεύουν μολότοφ στους αστυνομικούς από ψηλά.

Περίπου στις 8 το βράδυ η ατμόσφαιρα σε όλο το κέντρο της Αθήνας ήταν αποπνικτική από τις φωτιές και τα δακρυγόνα, ενώ έως τις 19:30 είχαν γίνει 27 προσαγωγές. Τρεις ώρες αργότερα οι προσαγωγές ανέρχονταν σε 35, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονταν με πετροπόλεμο στις οδούς Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη.

Φωτιά σε διαμέρισμα 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική φωτιά  απείλησε  διαμέρισμα στην οδό Σπύρου Τρικούπη, από  τις φλόγες από το δρόμο. Έως τις 20.20 οι προσβεστικές δυνάμεις δεν είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν στο σημείο. Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ η φωτιά κατασβέστηκε- προκάλεσε ζημιές στη βεράντα, δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, στο οποίο κατά πληροφορίες δεν βρισκόταν κανείς.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/732870_koykoyloforoi-epiheiroyn-na-kapsoyn-tin-ayra-tis-astynomias

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr