Home Greek News ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ: Προσαγωγή παπά στην Κάλυμνο επειδή έφερε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ: Προσαγωγή παπά στην Κάλυμνο επειδή έφερε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

by _
0 comment 82 views

ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ: Προσαγωγή παπά στην Κάλυμνο επειδή έφερε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ιερέα, όταν εκείνος έβγαλε μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα, βάσει του ρεπορτάζ που εξασφάλισε ο Καλύμνιος δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης. Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί, όπου εγκαινίασε την σχολή εμποροπλοιάρχων, ακολούθησαν και άλλα… παρατράγουδα.

Σύμφωνα με γονείς παιδιών,  μαθητές αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου  δείχνει γεμάτος ο χώρος γύρω από την σχολή όσο θα παράμενε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, με καθηγητές, να τους εφιστούν την προσοχή σε περίπτωση που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν πως «αν το κάνουν δεν θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Θεσσαλονίκη» ενώ τους διαβεβαίωναν, μιας και τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Κάλυμνο βρίσκονται σε κατάληψη, «πως θα μιλήσουν με τον Γαβρόγλου για να τους λύσει όλα τα προβλήματα».

Να σημειωθεί πως σε μαθητές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το Μακεδονικό, δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης.

https://meaculpa.gr/hellas/14621-tsiprokratia-prosagogi-papa-stin-kalumno-epeidi-efere-simaia-me-ton-ilio-tis-berginas

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr