Home Greek News Ευρίσκεται στην αρχαία Κινεζική γλώσσα, που προέρχεται εκ της Ελληνικής, το μήνυμα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ!!!

Ευρίσκεται στην αρχαία Κινεζική γλώσσα, που προέρχεται εκ της Ελληνικής, το μήνυμα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ!!!

by _
0 comment 421 views

Ευρίσκεται στα αρχαία Κινεζικά γράμματα και γλώσσα, που προέρχεται εκ της Ελληνικής, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μήνυμα του ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ!!! Μια γλώσσα που φτιάχτηκε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ και που έχει αποκρύψει η εκάστοτε κομμουνιστική κινεζική κυβέρνησις !!!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!!!

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΥΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΙ. ΕΛΑΤΡΕΥΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ…ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ!!!

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το να νομίζουμε ότι οι αρχικές θρησκείες των Κινέζων ήταν είτε η Ταοϊσμός ή ο Βουδισμός!!!

ΜΙΑ αποκάλυψις ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ αφιερωμενη στον κάθε ΑΠΙΣΤΟ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και…ΠΑΛΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ εκεί έξω που προσπαθεί να θέσει «εν αμφιβόλω» την ΥΠΕΡΟΧΗΝ του Χριστιανισμού απέναντι στις άλλες θρησκείες εκεί έξω γιατί έχει ξεπουληθεί στον…ΔΙΑΒΟΛΟ για τη δόξα και το χρήμα!!!

ΑΚΟΥΤΕ ΒΡΩΜΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;;;!!!

ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ;;;!!! ΠΑΡ΄ΤΟ ΡΕ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ!!! ΠΑΡ’ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η…ΠΤΩΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…«ΜΠΑΜ!» και..«ΚΑΤΩ!»…!!! ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ….

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.14 | 02 Δεκ. του 2018

Ως γνωστόν, η Κίνα είναι μια εκ των πιο πολυπληθών εθνών εν παντί τω κόσμω με έναν απίστευτα πλούσιον πολιτισμόν αναμέσον των υπολοίπων εθνών. Η κινεζική γλώσσα, όπως η Ελληνική, είναι μια από τις πιο αρχαίες και πλούσιες που χρονολογείται περίπου από το 4.500 π.Χ.• ευρίσκεται εν συνεχή χρήσει από προελεύσεώς της μέχρι της σήμερον ημέρας, ακριώς όπως η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Χρησιμοποιείται όμως …ΥΠΟΓΕΙΑ λόγω του φόβου της κυβέρνησης της Κίνας που την έχει απογορεύσει εδώ και χρόνια!

Έτσι, εάν το Ευαγγέλιον είναι όντως ο Λόγος του Θεού δοθέντος εις τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν του αυτού, τότε ΠΟΎ χωράει εις αυτό η Κινεζική γλώσσα και κουλτούρα;;; Με αυτό τούτο θα καταπιανόμεθα σε αυτό το αποκλειστικόν άρθρον του σάιτ μας, GreekNewsOnDemand.com. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ….

Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι που θεωρούν τη Βίβλον ως ένα δυτικό βιβλίο γεγραμμένο μόνο και μόνο για τους δυτικούς ανθρώπους. Γιατί;;; Γιατί τελούν υπό ένα καθεστώς…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ εδώ και 100 χρόνια περίπου χάριν στις μηχανοραφίες της Δύσεως (ΗΠΑ, Αγγλία, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ) που ανέτρεψαν τον τότε δημοκρατικά εκλεγέντα Τσανγκ Τσι Σέκ αντικαθιστώντας τον με τον πράκτορά τους…Μάο Ζεντόνγκ, τον μεγάλο, δηλαδή, λάτρη του Λένιν και του Κομμουνισμού (που επενόησαν τόσο διαβολικά, εις βάρος όλων των εθνών, οι Εβραίοι) εν γένει. Μιλάμε για τον ίδιο Μάο που εδολοφόνησε πάνω από….80.000.000 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Κάτι το οποίον κάμνει και ο…ΤΣΙΠΡΑΣ, σε μικρογραφία, στην ΕΛΛΑΔΑ• πάντως, ΤΟ ΚΑΜΝΕΙ…

Η Βίβλος όντως είναι ο Λόγος του Τριαδικού Θεού ημών, περιέχουσα το σχέδιον σωτηρίας για όλα τα ένθη εν τω προσώπω του Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού Πατρός. Ο Θεός έχει σχέδιον και για την…ΚΙΝΑ και αυτό αποδεινύεται στο παρόν άρθρο.

Αυτό όμως που θα συνδέει λογικά όλ᾽αυτά για εμας, που θα συνδέει τις «κουκίδες», είναι το γεγονός πως ΠΑΛΙ είναι ο…ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ που βγαίνει εις το παγκόσμιον προσκήνιον αποδεινύοντας και καταδεινύοντας πως είναι όντως οι…ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι το…ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ και πως…ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ έχουν δανιστεί ΠΟΛΛΑ…ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, να πούμε το λιγότερο…!!!….

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πώς υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ του κινεζικού λαού και της γλώσσας του με το μήνυμα της Βίβλου, από την Παλαιά Διαθήκη μέχρι την Καινή Διαθήκη. Θα δούμε πώς το μήνυμα του Ευαγγελίου είναι κυριολεκτικά ενσωματωμένο, κωδικοποιημένο στην αρχαία κινεζική γλώσσα, την ίδια αρχαία κινεζική γλώσσα που έχει απαγορευτεί από το εκάστοτε κομμουνιστικό καθεστώς στην Κίνα για προφανείς λόγους!

Ως γνωστόν, η Παλιά διαθήκη είχε γραφτεί στην Εβραϊκή γλώσσα και η Καινή στην Ελληνική. ΩΣΤΟΣΟ, και όπως έχει αποδειχθεί από τις διαχρονικά έρευνες κορυφαίων γλωσσολόγων, ακαδημαϊκών, ιστορικών, κτλ., η «Εβραϊκή γλώσσα», όπως και η «Αραβική», κ.ο.κ., δεν είναι παρά μια παραλλαγή της γλώσσης ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ! Για περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε το βιβλίο «Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά» (Hebrew is Greek« του κσθηγητού Joseph Isaac Jahuda.

Και διαβάζουμε…

O Εβραίος Joseph Isaac Jahuda, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, διαπρεπής δικηγόρος στο Λονδίνο, καθηγητής της Εβραϊκής γλώσσας στην Ιουδαϊκή σχολή της Ταγγέρης. Ιουδαίος την εθνότητα και το θρήσκευμα, γνωρίζων άριστα από στήθους την Παλαιά Διαθήκη, την αρχαία και νέα εβραϊκή, το ήμισυ τού Κορανίου από στήθους, την αρχαία και νέα Αραβική, την Γαλλική, την Αγγλική, την Λατινική. Επί 30 έτη ό μεγαλοφυής ερευνητής συνέκρινε τις 3 γλώσσες, ώσπου εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο HEBREW IS GREEK (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά, πού κατ’ οικονομία δεν συμπεριέλαβε στον τίτλο.

Μιλάμε για ένα απίστευτο σημαντικό για την πλουσιότητα της Ελληνικής (που έχει επηρεάσει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ) έργον, το οποίον αποσιώπησαν μετά οι Εβραίοι μαζί με τον…ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ….

Περισσότερα εδὠ από τη πηγή >> https://www.asxetos.gr

Αλλά ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, γιατί τὀσο η Ελληνική γλώσσα όσο και το Ευαγγέλιον, που ανήκει…«ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ», όπως το έθεσε ο Θεϊγόρος του Θεού και μέγας Φιλλέλλην Απόστολος Παύλος (Κάτα Ρωμαίους 1:16), έχουν επηρεάσει ακόμη και τους…ΚΙΝΕΖΟΥΣ, όπως θα βλέπυμε όσον αφορά τον αρχικόν σχηματισμόν και της γλώσσας τους και των αρχικών τους θρησκευτικών πιστεύω που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ και που τυχαίνει να προϋπάρχουν της Πρώτης Ελεύσεως εις τον Κόσμον του…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, “τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου”, όπως λέγει η Αποκάλυψις.

Το Αρχαίο Εβραϊκό γράφτηκε με τη μορφή εικονογραμμάτων, όπως και η κινεζική γλώσσα. Πρέπει, όμως, να ξεκαραρίσουμε κάτι εδώ προτού να συνεχίσουμε σχετικά με την ΥΠΕΡΟΧΗ της Ελληνική γλώσσας εν σχέσει με όλες τις γλώσσες όλων των λαών της γης…

Στο βιβλίο μου (που έχει δημοσιευθεί στο Amazon-Kindle) «Ο Ακαδημαϊκός Σου Οδηγός Για την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμόν» του Ιωάννου Κουντούρη (Your Academic Guide to the Greek Language Culture:& Civilization by John Kountouris), θέτω…ΒΟΜΒΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗΝ εις τα θεμέλια της παγκοσμίου ακαδημαϊκής κοινότητος του…Κ*ΛΟΥ, ιδιαιτέρως εις την ακαδημαϊκήν κοινότητα γλωσσολόγων και ιστορικών, των ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ από την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων «καθηγητών» προς την εξαφάνισιν της ιστορικής…ΥΠΕΡΟΧΗΣ της Ελληνικής γλώσσας τε και Ελληνικού Πολιτισμού απέναντι στα άλλα έθνη. ΓΙΑΤΙ??? Διατί ΗΜΕΙΣ και…ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΙΣ είμεθα του ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, και «τὸ φῶς ἐν τῇ σκοτίᾳ φαίνει, καὶ ἡ σκοτία αὐτὸ οὐ κατέλαβεν»!!!

ΗΤΟΙ….ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΧΝΥΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ….

  • Προϋπάρχει όλων των γλωσσών της γης και αυτό αποδειχνύεται από τα πολλά διαχρονικά αρχαιλογικά ευρήματα που χρονολογούνται απο τον 10ο περίου Αιώνα και μετά.
  • Και έτσι, Και έτσι θρυμματίζεται ο μεγάλος ΜΥΘΟΣ της «φοινικικής προέλευσης» του Ελληνικού αλφαβήτου. Και να ξέρετε ότι αυτόν ΜΥΘΟΝ τον έφτιαξαν Εβραίοι «λόγοι» σε μια προσπάθεια να αποδείξουν στον κόσμο πως «υπερτερούν» σε αξία απένται στους Έλληνες και άλλους λαούς! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ!!!
  • Καταρρίπτω επίσης έναν άλλον μεγάλο ΜΥΘΟ, αυτόν δηλαδή περι της ΔΗΘΕΝ Ινδο-αριανής προέλευσης όλων των γλωσσών της Ευρώπης, κτλ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ και αυτό!, μιας και ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ένας τέτοιος λαός-…ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!

Το ΠΡΩΤΟ «εβραικό αλφάβητο» τυχαίνει να μοιάζει 100 τοις 100 με το αντίστοιχο….ΕΛΛΗΝΙΚΟ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! Αλλά επειδή οι Εβραίοι δεν ήθλαν να φανεί αυτό στον υπόλοιπο κόσμο, έτσι απλά την μορφήν αυτού την…ΑΛΛΑΞΑΝ γιατί έτσι τους…ΒΟΛΕΥΕΙ στην αέναη προσπάθειά τους να…ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τα υπόλοιπα έθνη όπως ο….ΟΦΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ, όπως θα δούμε στην περίπρωτη της αρχαίας κινεζικής γλώσσας.

Δείτε τα παρακάτω για να καταλάβετε…

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!….

Η Αρχαία Κινεζική Γλώσσα εσχηματίστηκε για να μας…ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΑ με το Ευαγγέλιον του Χριστού!…

Στο παρακάτω βίντεο “Το μήνυμα του Ευαγγελίου σε κινεζικά χαρακτήρες” (The Gospel Message in Chinese Characters) μαθαίνουμε για την ίδρυση του Κινεζικού πολιτισμού από τον 4.500 π.Χ. και μετά. Βλέπουμε επίσης το αρχικό τους αλφάβητο που είναι ξεκάθαρα…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ. Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να κατσλάβετε….

Δείτε τώρα πως έχει αλλάξει διαχρονικά εν σχέσει με την αχχικήν του μορφήν…

Μήπως μας λέει τίποτε….ΕΛΛΗΝΕΣ ο ακόλουθος χορός…;;;…

Τώρα θα σας δώσω μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα του πως προωθεί η αρχαία Κινεζική γλώσσα το μήνυμα του Ευαγγελίον μέσα από την ίδια της δομή, την εντελώς…ΘΕΟΨΝΕΥΣΤΗ με βάση την…ΕΛΛΗΝΙΚΗ!…

Η λέξις μετανάστευσις στα Κινέζικα μας διηγείται μια ολόκληρη ιστορία που μοιάζει πάρα πολύ με την αφήγισιν του βιβλίου Γενέσεως. Μετανάστευσις = Μεγάλος + Διαχασμός + Δύσις + Περίπατο…

Αλλά για καταλάβετε όμως που το πάει το πράγμα η Κινεζική γλώσσα με μια «απλήν» λέξιν, μετανάστασιν, πρέπει να εξατάσουμε πρώτα μιαν απο τις κινεζικές λέξεις που απαρτίζουν την ίδιαν λέξιν: ΔΥΣΙΣ.

Το «Δύσις» στα ΑΡΧΑΙΑ Κινεζικά αποτελείται από τις λέξεις…ΕΝΑΣ…ΠΡΟΣΩΠΟΝ…και ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ. Αναλογηστείτε μαζί μου λοιπόν τη σημασία και το…ΒΑΘΟΣ αυτής της έννοιας. ΗΤΟΙ, Όταν το συγκρίνουμε με τη βιβλική αφήγηση, έχουμε μια αξιοσημείωτη αλληλογραφία με τον Αδάμ στον Κήπο της Εδέμ.

Η Βίβλος δηλώνει ότι ο Θεός διαλέγει έναν άνθρωπο, τον Αδάμ, και τον τοποθετεί σε κλειστό κήπο, και αυτός ο κήπος, ο Κήπος της Εδέμ, ευρίσκεται δυτικά της….ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣΓιατί, όπως, αυτά τα σύμβολα επελέγησαν για να αντιπροσωπεύουν τη Δύση;;; Πώς προέκυψαν;;; Ποιος τους επέλεξαν;;; Ποιος ήταν ο σκοπός;;; Για εμάς τους Πιστούς του Χρισού, η απάντησις…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχουμε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!…

Π.χ., η λέξις ομιλώ προέρχεται από τις λέξεις….ΧΩΜΑ…ΠΝΟΗ/ΣΤΟΜΑ….ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Δηλαδή, περιγράψει την διαδικασία με την οποίαν εδημιούργησεν τον άνθρωπον….Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΝ….!!!!….

Στην Γένεσιν κεφ. 1, εδάφιο 27, διαβάζουμε….

Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον κατ’ εικόνα εαυτού· κατ’ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν· άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς…

Δείτε όμως τώρα τι σημαίνει η λέξις Θεός στα Κινέζικα που αποτελείται από τις λέξις….ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ…ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΚΗΠΟΣ….!!!….

Έτσι, βλέπουμε ότι ο σκοπός του Θεού ήταν να αποκαλυλήψει στον άνθρωπο που σχημάτισε και έβαλε στον Κήπο…!!! ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ:;;!!!

Στην Γένεσιν 2, εδάφια 9, 16 και 17 διαβάζουμε.,..

9 Και Κύριος ο Θεός έκαμε να βλαστήση εκ της γης παν δένδρον ώραίον εις την όρασιν και καλόν εις την γεύσιν· και το ξύλον της ζωής εν μέσω του παραδείσου και το ξύλον της γνώσεως του καλού και του κακού…16 Προσέταξε δε Κύριος ο Θεός εις τον Αδάμ λέγων, Από παντός δένδρου του παραδείσου ελευθέρως θέλεις τρώγει,
17 από δε του ξύλου της γνώσεως του καλού και του κακού δεν θέλεις φάγει απ’ αυτού· διότι καθ’ ην ημέραν φάγης απ’ αυτού, θέλεις εξάπαντος αποθάνει….

Η δε λέξις απογόρευσις στα Κινέζικα αποτελείται από τις λέξεις….ΔΥΟ ΔΕΝΔΡΑ και…ΕΝΤΟΛΗ. ΑΥΤΟ σημαίνει η λέξις αυτή στην ΑΡΧΑΙΑ…ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ….!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!….

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ??? Οχι, δείτε όμως το παρακάτω βίντεο και θα κλείσουμε μετά με τους μοναδικούς Κινέζους που έβαλαν όλη τη ζωή τους στην γραμμή για αυτήν την τεράστιαν ΑΛΗΘΕΙΑΝ…

Δείτε τώρο το βίντεο!!!….

Στο τελευταίο βίντεο, μαθαίνουμε από μια Κινέζα πως ήταν η ίδια, μαζί με τον άνδρα της, που ανακάλυψαν όλ᾽αυτἀ στην Κίνα προ ετών. Και όταν η είδησις περι αυτού μαθεύτηκε στο κοινό, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, συνεκλήφη ο άνδρας της και…ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ. Όμως αυτή γλύτωσε και έφυγε για τις ΗΠΑ για να μας μεταφέρει αυτές τις τεράστιες αλήθειες!!!

Η ίδια κυρία μας λέει μάλιστα στο βίντεο πως οι Κινέζοι λάτρευαν για χιλιάδες χρόνια τον ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…!!!

Και το όνομα Αυτού….SHANG DI (ΣΑΝΓΚ ΝΤΙ), ο Ουράνιος Βασιλεύς των Κινέζων και η…ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ στον οποίον έκανε 175 αναφορές μέσα από τα γραπτά του ο ίδιος ο…Κομφούκιος….!!! Ο μεγαλύτερος ιστορικός που έζησε ποτέ στην Κίνα, Sima Qian, είπε προ χιλιάδων ετών ότι οι Κινέζοι λατρεύουν τον Μοναδικό και Αληθινό Θεό, Shang Di…!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το να νομίζουμε ότι οι αρχικές θρησκείες των Κινέζων ήταν είτε η Ταοϊσμός ή ο Βουδισμός, στις οποίες έχουν προσκολληθεί οι ανόητα αμετανόητοι φιλελεύθερα σκεπτόμενοι λευκοί που εγκατέλειψαν τις χριστιανικές του ρίζες (γιατί είναι “της μόδας”) για τις διαβολικές θρησκευτικές απόψεις των ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ…!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr