Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ των ΚΕΝΕΝΤΙ ο ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ! Σύνδεση με την…ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ δολοφόνος του Τζόν Κένεντι ο ίδιος ο πρόσφατα θανών…ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ! Σύνδεση και με την…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΥΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Και…Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;;

“Εάν ο αμερικανικός λαός μάθαινε ποτέ για αυτό που τους έχουμε κάνει, θα μας έπαιρναν στο κυνήγι και θα μας λίντσαραν.” – Ο γέρο-Τζόρτζ Μπούς

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;» για να καταλάβετε πλήρως τα ύπαρκτα αίτια πίσω απο τον θάνατο του πρώην Προέδρου Τζόν Κένεντι…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 03 Δεκ. 2018, 13.48 | JohnKountouris.com

Ας ξεκινήσουμε με το ακόλουθο βίντεο όπου ομιλών στην κηδεία του πρώην προέδρου Τζέραλντ Φόρντ το 2008, κ Τζόρτζ Μπους, ο πρεσβύτερος, δεν μπορεί να σκάσει στα…ΓΕΛΙΑ όταν αναφέρεται στον…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ και τον ΔΗΘΕΝ «δολοφόνο» του Lee Harvey Oswald…!!!…

Στα επίσηματα απομνημονεύματα της κας Μπάρμπρα Μπούς, που δημοσιεύθηκαν το 1994, γράφει ότι είχε γράψει ένα γράμμα προς τα μέλη της οικογένειάς της αμέσως μετά το θάνατο του Προέδρου Τζόν Κένεντι στις 22 Νοεμ. του 1963.  Σε ένα μέρος αυτού του γράμματος, λέει πως μόλις γευμάτισε με την φίλη της μιαν κα Ντόρις Ulmer (Ντόρις Όλμερ).  Αναφέρει επίσης ότι ο σύζυγος της Ντόρις ήταν πολυ «ευγενικός προς τον Γιώργο [τον Τζόρτζ Μπούς] όταν ήταν στην Ελλάδα.»

Τώρα, ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ Όλμερ? Και πότε ήταν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα ο κ Τζόρτζ Μπούς? Πρόκειται για τον κ. Αλ Όλμερ που ήταν ένας…σταθμάρχης της CIA υπεύθυνος για την αφαίρεση ηγετών από τις χώρες τους όταν δεν υπάκουγαν στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.  Το 1963 ζούσε στο εξωτερικο ο κ Όλμερ αλλά, όλως τυχαίως, ευρέθηκε ο ίδιος στο…ΝΤΑΛΑΣ του ΤΕΞΑΣ την εβδομάδα της δολοφονίας του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ.

Τώρα, γιατί είναι τόσο σημαντικό για μας αυτό το γράμμα της κας Μπούς? Είναι για τους εξής λόγους:

1 – Μέρχι σήμερα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ο γερο-Μπούς ότι ήταν καν πράκτωρ της CIA τη δεκαετία του ’60. Και, όλως περιέργως, γίνεται ο ίδιος επικεφαλής της CIA το 1976, ενώ όλοι έλεγαν τότε ότι δεν είχε ΚΑΜΙΑ προϋπηρεσία στη ίδια την κρατική υπηρεσία αυτή.  Ήταν ο πρώτος πολιτικός να γίνει ο διευθυντής της CIA.

2 – Η πραγματικότητα όμως είναι αλλιώς, γιατί έχουμε πλεόν ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο Μπούς ΉΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡ της CIA όχι μόνο τη δεκαετία του ’70 αλλά και του…΄60!  θα σας πω…

  • (α) – Το προαναφερθέν γράμμα της κας Μπούς αποδειχνεί περίτρανα ότι ο Τζόρτζ Μπούς είχε σχέσεις με τη CIA μέσω του Σταθμάρχη Όλμερ και τούτο αναδεικνύεται μέσω της αναφοράς της κας Μπούς ότι ήταν κι οι δύο άνδρες ΜΑΖΙ στη…ΕΛΛΑΔΑ κατα τη διάρκεια ενος ταξιδιού τους εκεί. Αλλά ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ έκαμνε τότε στην Ελλάδα ο Μπούς? Μιλάμε πάλι για τις αρχές της δεκαετίας του ’60.
  • (β) Σε ένα αποχαρακτηρισμένα μυστικό υπόμνημα του FBI με ημερ. 29 Νοεμ. 1963 (7 μέρες μετά το θάνατο του Κένεντι), γράφει ο ίδιος ο κ …J Έντγκαρ Χούβερ ότι την επομένην της δολοφονίας του Κένεντι έγινε μια αλληλοενημέρωση ανάμεσα σε στελέχη του FBI όσον αφορά τη δολοφονία του Κένεντι καθώς και τους εξόριστους απο τη Κούβα.  Επίσης, αναφέρει ο Χούβερ ότι ήσαν εν εξελίξει επαφές μεταξύ της CIA, του FBI και της DIA.  Αναφέρει επίσης τους…ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ αυτών των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δολοφονία του Κένεντι. Όταν αναφέρεται στη CIA, λέγει ξεκάθαρα ότι ο εκπρόσωπoς δεν ήταν άλλος απο τον ίδιο τον….ΤΖΟΡΤΖ ΤΟΝ…ΜΠΟΥΣ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!  Δείτε τώρα το μυστηκό σημείωμα.

Όταν ερωτήθηκε ο Μπούς απο έναν δημοσιογράφο πριν απο πολλά χρόνια για το ΠΟΎ ακριβώς βρισκόταν την ημέρα της δολοφονίας, όλως περιέργως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ. Ενώ έχω και ένα ΆΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ στα χέρια μου που αποδειχνύει πλήρως πού ακριβώς ήταν ο Μπούς εκείνη την ημεράν την τραγικήν.  Ήταν στη πόλη Τάιλερ του Τέξας. Στις 1.45 το απόγευμα της 22ης Νοεμ. του 1963, δηλ., την ημέρα της δολοφονίας του Κένεντι, τα κεντρικά γραφεία του FBI στη πόλη Χιούστον δέχονται ένα τηλεφώνημα απο έναν ονόματι George H. Walker Bush (Τζόρτζ Μπούς).  Η δολοφονία έλαβε χώρα στο Ντάλας στις 12.30 και μετά απο μια ώρα και 15 λεπτά, τηλεφωνάει ο Μπούς στο FBI για να τους πει ότι είχε πληροφορίες για τον δολοφόνο του…Κένεντι….αχαχαχαχ!  ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΠΟΥΣ??? Και τους είπε κιόλας ότι ήταν κι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης πετρελαικής εταιρίας που λεγόνταν Zapata Offshore.  Αυτή η εταιρεία άνηκε τότε στον ίδιον τον…ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ!  Αυτό το στοιχείο αναφέρεται και στο παραπάνω υπόμνημα του FBI που έγραψε ο Χούβερ!  Δηλ., ο Χούβερ είπε ότι ο Τζόρτζ Μπούς ήταν και ιδιοκτήτης μιας πετρελαικής εταιρείας!

Επίσης, την νύχτα της 21ης Νοεμ. του 1963, ο κ Μπούς ΗΤΑΝ στο Ντάλας και διέμενε στο ξενοδοχείο Sheraton Hotel. Μίλησε εκείνη τη βραδιά στην Αμερικανική Ένωση των Aμερικανικών Εργοληπτών Γεωτρήσεων Πετρελαίου (the American Association of American Oil-Drilling Contractors).  Το ίδιο βράδυ, τον είδε τον Μπούς πολύς κόσμος στο σπίτι του κ Clint Murchison κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης επικύρωσης (της ίδιας ένωσης για κάποιο λόγο) απ’ όπου έπαιρνε και τις διαταγές του ο Μπούς για την αυριανή…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ!!! Ο Clint Murchison ο πρεσβύτερος (11η, Απριλίου 1895 – 20 Ιούν, 1969) ήταν ένας μεγάλος μεγιστάνας του πετρελαίου απο το Τέξας και πολιτικός ανήρ. Στην ίδια συνεδρίαση για την παραπάνω ένωση, εκάναν όλοι και το “Στην υγειά μας!” μεταξύ τους προκειμένου να προβούν στη δολοφονία του Τζόν Κένεντι την επομένην!

Το βιβλίο «» (Το Τέξας το πρωϊ) εκθέτει το ύπαρκτο σενάριο.

Ο Μπούς συνεχίζει μέχρι σήμερα να ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πού ήταν στις 22 Νοεμ. του 1963, ενώ αν ρωτούσατε ένα άτομο που ζούσε εκείνη την εποχή και είδε ιδίοις όμμασιν αυτές τις φρικές σκηνές της δολοφονίας του Κένεντι, θα σας ανέφερε την ώρα, τον τόπο καθώς και την ζωντανή του μνήνη του γεγονότος. Ο πατέρας μου τα θυμάται ΟΛΑ και μου είπε κάποτε όλες τις λεπτομέριες της εμπειρίας του για εκείνη την ημέραν.

Βέβαια, έχουν τον κ. Russ Baker να ευχαριστήσουμε για αυτές τις αποκαλύψεις που μας έχει παράσχει μέσα απο το βιβλίο του «Family of Secrets: The Bush Dynasty» (Η οικογένεια των μυστικών: η δυναστεία Μπούς).

Αν ο κα Μπούς δεν ανέφερε αυτό ταξίδι του συζύγου της στην…ΕΛΛΑΔΑ μαζί με έναν σταθμάρη της CIA που ακούει στο όνομα του Αλ Όλμερ, δεν θα είχαμε άλλη μια μεγάλη απόδειξη του γεγονότος ότι όντως ΗΤΑΝ τότε στη CIA ο Μπούς και αυτό σημαίνει ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ ο ίδιος τόσο για τη καριέρα του στη CIA όσο και για τον ρόλο του στην δολοφονία του…ΚΕΝΕΝΤΙ!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ….ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΚΩΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ…ΥΠΑΙΤΙΟ…

Άαααα! Έχουμε και ΦΩΤΟ. του κ Μπούς που δείχνουν τον ίδιον να είναι ΠΑΡΩΝ στο…ΝΤΑΛΑΣ την ημέρα της δολοφονίας του…ΚΕΝΕΝΤΙ!

 

Σας αφήνω με ένα βίντεο που γυρίστηκε απο το κανάλι MSNBC το 2008 που δείχνει τον γερο-Μπους να εκφωνεί ομιλία στη κηδεία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζέραλντ Φόρντ. Όταν ο Μπους αρχίζει να μιλάει για τη δολοφονία του Κένεντι, αρχίζει να….ΓΕΛΑΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=ft3eGWZd7LE

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=Wap7YX1OeUs

Πάμε τώρα στην επόμενη αποκάλυψή μας που έχει και όναμα…ΤΖΟΡΤΖ

Γιατί ο Τζόν Κένεντι ο νεότερος ονόμασε το περιοδικό του…”George” (Τζόρτζ);;;

Οι πάντες τότε έλεγαν «Γιατί αυτό το παιδί ασχολείται με ένα ανόητο περιοδικό ενώ θα μπορούσε πολύ καλά να κερδίσει μεγάλη έδρα στην Γερουσία (των ΗΠΑ) νικώντας την κα Χίλαρι Κλίντον στις επόμενες εκλογές?!» Ήταν το 1999 και μιλάμε εδώ για τον κ. Τζόν Κένεντι, τον νεώτερον, τον υιόν του μακαρίτη Προέδρου των ΗΠΑ κ Τζόν Κένεντι που εδολοφονήθη στις 22 Νοεμ. του 1963.

Ο Τζόν Κένεντι Τζούνιορ είχε τότε μια χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να μπεί στο Κογκρέσο αλλά, εν τέλει, να γίνει και…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!  Αυτό δεν το επεδίωξε όμως ο Κένεντι. ΓΙΑΤΙ???  Όλος ό κόσμος ήταν «ερωτευμένος» μαζι του τότες!  Όλες οι γυναίκες τον θέλανε για εραστή!  Δεν υπήρχε ούτε ένα πρόσωπο στο Κογκρέσο που να τον μισούσε τον Κένεντι.  ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τον αγαπούσαν και τον σεβόταν, εκτός απο…ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που τον Τζούνιορ όχι μόνο τον μισούσαν αλλά ήθελαν και αυτόν να τον βγάλουν…ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

Για ποιούς μιλάω???  ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ??? Έχω ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ…

«GEORGE«….«ΤΖΟΡΤΖ» ήταν το όνομα του περιοδικού του Τζόν Κένεντι που είχε βγάλει για τη πρώτη φορά το 1999 και, όλως περιέργως, σκοτώνεται ο ίδιος μετα απο λίγο καιρό σε ένα αεροπλανικό δυστήχημα.  ΓΙΑΤΙ όμως είχε επιλέξει τέτοια όνομα για το περιοδικό του???

O Τζον Κένεντι Τζούνιορ δυσπισούσε το αποτέλεσμα  της Επιτροπής Γουόρεν για τον θάνατο του πατέρα του. Υποστήριζε την ταινία του Όλβερ Στόουν JFK, και πάντοτε έλεγε πως υπήρχαν σκοτεινές κυβερνητικές δυνάμεις που ήταν ΠΙΣΩ απο τον θάνατο του πατέρα του.

ΤΖΟΡΤΖ….

Τὠρα ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ τα ακόλουθα βίντεο που περιέχουν αποχρώσες αποδείξεις για αυτό!…