Home Greek News Σοκ: Πίσω από το #Brexit το…ΙΣΡΑΗΛ και οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αυξάνονται κατά 75% οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

Σοκ: Πίσω από το #Brexit το…ΙΣΡΑΗΛ και οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αυξάνονται κατά 75% οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ!

by _
0 comment 263 views

Σοκ: Πίσω από το #Brexit KAI το…ΙΣΡΑΗΛ KAI οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Αυξάνονται κατά 75% οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.52 | 01 Δεκ. 2018

Στο πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «Σοκ: Πίσω από το Brexit και την Παν-ευρασιατική Ένωση ο Ντούγκιν κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!», αποδειχνύω και καταδειχνύω πως τόσο ο Αλεξάντερ Ντούγκιν όσο και ο ίδιος ο…ΠΟΥΤΙΝ παίζουν τους δικούς τους ρόλους στο Brexit διότι ήταν ο ίδιος ο Ντούγκιν που τυχαίνει να είναι ο αρχικός αρχιτέκτων του Brexit! Ο Ντούγκιν είναι ο στενός σύμβουλος του Πούτιν που ηγείται μιας σταδιακής προσπάθειας προς όχι μόνο την αναζωπύρωση της Σοβιετικής Ενώσεως αλλά και αυτού που λέγεται…Η ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ που δεν είναι τίποτε άλλο από την επανίδρυσιν του παλιού βασειλίου των…ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Και αν νομίζετε όλ ‘ αυτά είναι «παραμύθια», τότε διαβάστε ΟΛΟ αυτό το άρθρο γιατί σας έχω παράσχει με ατράνταχτες αποδείεξεις για το γεγονός πως οι Ντούγκιν και Πούτιν είναι 100 τοις 100 στην δούλεψη των…ΕΒΡΑΙΩΝ προς τούτο.

Έρχεται τώρα ο Ισραηλινός παράγων να προστεθεί στην απάτη του Brexit…

Πολλοἰ άνθρωποι σε ολη τη Μεγάλη Βρεταννία έχουν πέσει έρμαια αυτής της απάτης που λέγεται…Brexit για ένα, ΔΗΘΕΝ, καλύτερο βιοτικό επίπεδο και καλύτερα δικαιώματα. Αλήθεια πιστεύουμε ότι η διάταξη-μαμούθ της Νέας Τάξης Πραγμάτων του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, της οποίας η παρουσία και εξουσία είναι εφαρμοσμένη ΠΑΝΤΟΥ, έτσι απλά θα επιτρέψει στους πολίτες της Αγγλίας –ή στους πολίτες οποιασδήποτε άλλης χώρας εκεί έξω εδώ που τα λέμε- να αποχωρήσει από τον έλεγχο της;;;

Η έξοδος από την ΕΕ δεν θα εγγυηθεί σε κανέναν αύξηση μισθού, ανώτατο όριο ενοικίου ή καλύτερη ιατρική φροντίδα κλπ. Το μόνο που θα εγγυηθεί είναι ο πλήρης έλεγχος της ζωής των πολιτών. Στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, θα εγγυηθεί τον πλήρη έλεγχο των Tories της Ακροδεξιάς επι των πολιτών, των ίδιων των Tories που τυχαίνει να χρηματοδοτούνται από τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε οδηγήσει την εκστρατεία για το Brexit. Και έτυχε να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένγιαμιν Νετανιάχου, στις … 06/06/2018 και το Brexit ήταν στην… ημερήσια διάταξη.

Εν ολίγοις, πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, το Ισραήλ πρέπει να κυβερνήσει τον κόσμο. Το Brexit, ωστόσο, θα ενισχύσει το Ισραήλ σύμφωνα με τη…Διακήρυξη του Μπαλφούρ (Balfour) 

Αν δεν ξέρετε τι είναι η Διακήρυξη Μπάλφουρ, δείτε τότε το ακόλουθο βίντεο με τίτλο «Διακήρυξη μπάλφουρ: η αρχή του κακού». Ήταν το 1917 οπότε ο τότε Άγγλος Πρωθυπουργός, Lloyd George, συνέταξε ένα έγγραγο με τίτλον «Η Διακήρυξις Προς τον Κύριον Ρότσιλντ» (που μετωνομάσθη ευφημιστικώς αργότερα ως «Η Διακήρυξις Μπαλφούρ») που καλούσε για την ίδρυσιν ενός κράτους για τους Εβραίους με υποστήριξιν από την Αγγλίαν.

Ενυσχύει η σύνδεση μεταξύ Brexit και Ισραήλ….

Τα ΜΜΕ ΣΚΟΠΙΜΑ δεν δίνουν κάλυψη στο γεγονός ότι υπάρχει μια σαφής σύνδεση μεταξή Brexit και…ΙΣΡΑΗΛ. Αυτό που συνέβη την παραμονή του δημοψηφίσματος του Brexit μόνο σύμπωση δεν ήταν.

Δείτε τι είχε δημοσιευθεί στον επίσημο ιστοχώρο του Ηνωμένου Βασιλείου στις 25 Σεπτεμβρίου 2018:

Την παραμονή της Brexit: Οι εξαγωγές του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ισραήλ αυξάνονται κατά 75%.

Αυτό δεν είναι σύμπτωση, όπως και το γεγονός ότι η Βρετανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά ισραηλινών εξαγωγών! Μετά το δημοψήφισμα του Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο αύξησε τον αριθμό των θεωρήσεων των ειδικευμένων εργαζομένων από το Ισραήλ για να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα αυτά είναι καλά σχεδιασμένα.

Το σημερινό εμπόριο μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ διέπεται από ειδική συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και του Ισραήλ! Δείτε την εικόνα από το σάιτ της ΕΕ για αυτό…

Μόλις το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ στις 20 Μαρτίου 2019, η συμφωνία αυτή θα πάψει να ισχύει και η Βρετανία και το Ισραήλ θα είναι μετά ελεύθερα να καθορίσουν μεταξύ τους οποιεσδήποτε εμπορικές συμφωνίες επιθυμούν. Η Βρετανία θα υποταχτεί πλήρως στο….Τελ Αβίβ αντί των Βρυξελλών!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που δείχνει πως έγινε το 2017 (ανήμερα, δηλαδή, της 100ετούς επετείου της Διακυρήσεως Μπαλφούρ) μεγάλη δεξίωσις της κυβερνήσεως της Τερέζα Μέι για τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ που ήταν…ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ «ΙΣΡΑΗΛ»! ΤΥΧΑΙΑ ΟΛ’ΑΥΤΑ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr