Home Greek News Πρωτοφανές: Συνέλαβαν μαθητές γυμνασίου & τους γονείς τους για την κατάληψη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας!

Πρωτοφανές: Συνέλαβαν μαθητές γυμνασίου & τους γονείς τους για την κατάληψη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας!

by _
0 comment 93 views

Πρωτοφανές: Συνέλαβαν μαθητές γυμνασίου & τους γονείς τους για την κατάληψη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας!

Σάλο έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση ότι χθες συνελήφθησαν μαθητές γυμνασίου αλλά και οι γονείς τους, για την κατάληψη στο σχολείο τους. Η Κυβέρνηση τρομαγμένη από το πατριωτικό “τσουνάμι” καταλήψεων προσπαθεί να “σπάσει” το ηθικό των μαθητών.

Οι μαθητές συνελήφθησαν την Παρασκευή γιατί προχώρησαν σε κατάληψη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας

Πρόκειται για την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.

Η κατάληψη στο εν λόγω σχολείο ξεκίνησε την Πέμπτη- όπως και σε πολλά άλλα σε όλη την Ελλάδα- για το Μακεδονικό και συνεχίστηκε και την Παρασκευή.

Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν οι γονείς του, ενώ αναζητείται ένας 14χρονος και ο γονέας του.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, ενώ η διεύθυνση απλά κλήθηκε να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ποτέ άλλοτε δεν έχουν συλληφθεί μαθητές 14 και 16 ετών… Πλέον μιλάμε για δόγμα “όποιος αντιδρά για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας, φυλακίζεται”.

Δεν το χωρά νους αυτό που συνέβη. Αφήνουν στα Πανεπιστήμια να αλωνίζουν οι ναρκέμποροι για να συλλάβουν… 14χρονα. Τόσο πολύ φοβούνται;

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/731409_synelavan-mathites-gymnasioy-kai-toys-goneis-toys-gia-tin

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr