Home Greek News Πέθανε ο Τζόρτζ Μπούς ο Πρεσβύτερος σε ηλικία 94 ετών! Αυτός που προωθούσε χρόνια τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Πέθανε ο Τζόρτζ Μπούς ο Πρεσβύτερος σε ηλικία 94 ετών! Αυτός που προωθούσε χρόνια τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

by _
0 comment 202 views

Πέθανε ο Τζόρτζ Μπούς ο Πρεσβύτερος σε ηλικία 94 ετών! Αυτός, δηλαδή, που προωθούσε χρόνια τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και που την ξεκίνησε στον πρώτο πόλεμο στο Ιράκ τη δεκ. του ´90!!!

Δεν ανάρρωσε ΠΟΤΕ ο γερο-Μπούς από τον θάνατο της αγαπημένης του Μπάρμπρα, κόρης του περιβόητου μάγου των Πεφωτισμένων…ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ!!!  Για περισσότερα πάνω σε αυτό δείτε το σχετικό βίντεο μας….

Σοκ: Κόρη του Άλιστερ Κρόουλι (#AleisterCrowley) η…#ΜπάρμπαραΜπους, που μόλις πέθανε?! from John Kountouris on Vimeo.

(CNN) Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George H.W. Ο Μπους πέθανε σε ηλικία 94 ετών στο Χιούστον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Jim McGrath. Περισσότερα εδώ >> https://www.cnn.com/2018/12/01/politics/george-h-w-bush-dead/index.html?utm_medium=social&utm_source=fbCNN&utm_term=link&utm_content=2018-12-01T05%3A12%3A52

Οι Μπούσηδες είναι καταταγμένη ψηλά στην ιεραρχία των οικογενιών των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι) και είναι συγγενείς της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr