Home Greek News Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων! Απόστρατος της ΕΥΠ, αστυνομικός VIP αλλά και τηλεπαρουσιαστής στη «μαφία» του Ριχάρδου! 

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων! Απόστρατος της ΕΥΠ, αστυνομικός VIP αλλά και τηλεπαρουσιαστής στη «μαφία» του Ριχάρδου! 

by _
0 comment 368 views

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων! Απόστρατος της ΕΥΠ, αστυνομικός VIP αλλά και τηλεπαρουσιαστής στη «μαφία» του Ριχάρδου!

29/11 @ 15:50

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος  χρυσού στο οποίο εμπλέκεται ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr.

Σύμφωνα με αυτή, στη συμμορία μετείχε απόστρατος αξιωματικός με προϋπηρεσία στην ΕΥΠ που είχε αναλάβει θέματα ασφαλείας στην εγκληματική οργάνωση, εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ και πασίγνωστος κοσμηματοπώλης με τον οποίο ετοίμαζαν σούπερ λουξ κατάστημα μέσα στον νέο Αστέρα Βουλιαγμένης.

Αξίζει να επισημανθεί ότι εκτός από τους κατηγορουμένους στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας Αμαρουσίου υπάρχει μια ακόμα κατηγορία «Άτομα προς διερεύνηση» στην οποία αναφέρεται το όνομα τηλεπαρουσιαστή ενώ στη σελίδα 146 του διαβιβαστικού αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «Καταγράφηκαν συνομιλίες ενός εκ των αρχηγών της Α΄ εγκληματικής οργάνωσης με γνωστό παρουσιαστή σχετικά με οικονομικής φύσεως συμφωνία, για διαφήμιση του πρώτου από εκπομπή του δευτέρου σε τηλεοπτικό σταθμό εργασίας του, όπου υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για καταβολή μαύρου χρήματος από τον πρώτο στον δεύτερο, χωρίς να εξακριβωθεί αν πραγματοποιήθηκε η πράξη».

Πηγή >> ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr