Home Greek News Αυτός είναι ο Μυστικός Πράκτορας ΠΡΟΔΟΤΗΣ που βοήθησε τους Τούρκους: #ΠάνοςΚαμμένος

Αυτός είναι ο Μυστικός Πράκτορας ΠΡΟΔΟΤΗΣ που βοήθησε τους Τούρκους: #ΠάνοςΚαμμένος

by _
0 comment 191 views
Αυτός είναι ο Μυστικός Πράκτορας ΠΡΟΔΟΤΗΣ που βοήθησε τους Τούρκους.
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
Εδώ τα απόρρητα στοιχεία:

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, έδωσε στους Τούρκους Οπλικό Σύστημα με το οποίο σήμερα απειλούνται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη ήταν ενημερωμένη από την πρώτη κιόλας στιγμή του συμβάντος.
Αυτό είναι το οπλικό σύστημα που έδωσε στους Τούρκους ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Πρόκειται για το Α/Κο οπλικό σύστημα που έχει αναπτύξει η κρατική βιομηχανία του Τουρκικού κράτους με ποικιλόμορφη εφαρμογή τόσο σε μηχανοκίνητα όσο και σε πλοία.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση που συμμετέχει προδοτικά έδωσαν την εντολή και επιστράφηκε το όπλο των Τούρκων που τότε ήταν ακόμη σε δοκιμαστική φάση.

Είναι προφανές ότι Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έπραξε εκτελώντας μυστικές διαταγές ξένων δυνάμεων καθιστώντας εαυτό και πράκτορα των Τούρκων.

Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο του 2016.

Οι Τούρκοι στην προσπάθεια τους να μεταφέρουν δια θαλάσσης το Α/Κο οπλικό σύστημα στην Τουρκική Βάση του ΑΚΣΑΖ στην Μαρμαρίδα της Μούγλας για δοκιμαστική εφαρμογή σε νέοναυπηγημένη φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού τους, υπό από απόλυτη μυστικότητα, εκμεταλλευόμενοι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2016, το καράβι που μετέφερε μυστικά το οπλικό σύστημα προσάραξε το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 2016 στην βορειοδυτική πλευρά της νήσου Κως, μόλις 40 μέτρα από την ακτή.

Ήταν το άσημο τουρκικό πλοίο «Alcatras» στο οποίο οι Τούρκοι είχαν φορτώσει το Α/Κο οπλικό σύστημα τους για να το μεταφέρουν μυστικά στην ναυτική τους Βάση Ακσάζ.

ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ.

Οι Τούρκοι έκτοτε το έχουν εφαρμόσει σε φρεγάτες τους και επιχειρούν απειλώντας πλοία του ναυτικού μας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατά τις πρόσφατες πληροφορίες μου οι Τούρκοι το έχουν τελειοποιήσει και σε εφαρμογή του ΝΕΟΥ τους Ραντάρ ÇAFRAD suite της ASELSAN, το οποίο συνδυάζει ψηφιακή επεξεργασία σήματος, συμπίεσης παλμού, πολλαπλών προορισμού εντοπισμού, δημιουργεί λεπτομερείς μεγάλης εμβέλειας αναγνώριση multitasking αεροπορικής εικόνας σε ενεργό φάσμα 450 χλμ. ηλεκτρονική σταθεροποίηση μαζί με την προηγμένη ηλεκτρονική ασπίδα αντιμέτρων.
ΕΔΩ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΝΕΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΡΑΝΤΑΡ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ – ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΦΡΑΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

Η ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΣΜΗ ΣΤHN ΦΡΕΓΑΤΑ «TCG GOKSU F497»
ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «TCG GOKSU F497» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΑΝΤΑΡ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΠΟΥ «ΕΙΔΕ» ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ…!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.

Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ-ΠΛΗΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr