Home Greek News Μέχρι και οι Τούρκοι διώχνουν τα ιδρύματα του Τζ.Σόρος! Ζήτησε κάποτε την υποστήριξή του ο Ερντογάν!

Μέχρι και οι Τούρκοι διώχνουν τα ιδρύματα του Τζ.Σόρος! Ζήτησε κάποτε την υποστήριξή του ο Ερντογάν!

by _
0 comment 154 views

Μέχρι και οι Τούρκοι διώχνουν τα ιδρύματα του Τζ.Σόρος! 


Διαβάστε επίσης >> ΒΟΜΒΑ: Πρακτοράκι του Τζόρτζ Σόρος κι ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» του ΚΩΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!!


Το ίδρυμα Open Society του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος ανακοίνωσε σήμερα ότι τερματίζει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία, αφού ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού μεγιστάνα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε τον Σόρος ότι στηρίζει τον Τούρκο φιλάνθρωπο Οσμάν Καβαλά, που φυλακίστηκε στην Τουρκία πριν από έναν χρόνο και πλέον, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι «χρηματοδότησε» τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις το 2013 και συνδέεται με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κατηγορίες που αρνείται κατηγορηματικά.

«Ποιος κρύβεται πίσω από εκείνον (τον Οσμάν Καβαλά); Ο διάσημος Ούγγρος εβραίος Σόρος. Αυτό το πρόσωπο στέλνει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για να διχάσει και να διαλύσει τα έθνη και χρησιμοποιεί τα χρήματα που διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες για αυτόν τον σκοπό» είχε πει ο Ερντογάν από την Άγκυρα.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε, το ίδρυμα του Σόρος περιγράφει μια «συντονισμένη προσπάθεια» να τον συνδέσουν με τις διαδηλώσεις του 2013 καταφεύγοντας σε «αβάσιμες καταγγελίες στα ΜΜΕ».

«Η αύξηση του αριθμού των αθεμελίωτων κατηγοριών και των μεροληπτικών εικασιών στα ΜΜΕ σε βάρος του ιδρύματος Open Society τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο να καταλήξει στην απόφαση ότι η συνέχιση της εργασίας του Ιδρύματος έχει καταστεί αδύνατη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Εμμένοντας στο γεγονός ότι λειτούργησε πάντα σε συμφωνία με το τουρκικό δίκαιο, το ίδρυμα εξηγεί ότι θα καταθέσει «αμέσως» το αίτημά να κλείσει ενώπιον δικαστηρίου.

Θυμίζουμε πως ήδη η Ουγγαρία με την κυβέρνηση Εθνικής Δεξιάς του Βίκτορ Όρμπαν έχει καταφέρει το φαινομενικά…ακατόρθωτο: 

Να κλείσει όλα τα ιδρύματα που υπόκεινται σε υψηλόβαθμες ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος , χτυπώντας έτσι ένα από τα πιο προβεβλημένα τσιράκια της Νέας Τάξης. 

https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/mechri-kai-oi-toyrkoi-diochnoyn-ta-idrymata-toy-tz-soros/?fbclid=IwAR2uHnsroxU9IywTQLb0hcM2vzuQBApbODKmO-d6HyLTPU7JozjKBEBGuCE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr